MixalisX Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τα αστειάκια με τον Seaman και τον swallow απίστευτα -Hey look, Tom Cruise has Seaman on his back Seamen to swallow : ''SWALLOW CUM!''
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Mπορει καποιος να θυμηθει απο που μπορει να πηραν την σκηνη με τον ΣΚοτ Τενερμαν εννοω ολο το σκηνικο με τα τρενακια και τους καθρεφες και το θρονο Γιατι επαθα ενα μικρο σοκ. Δεν ξερω αν ειναι η μανια μου με τα κομικς Μπατμαν αλλα θα ορκιζομουν οτι ειναι ακριβως οι σκηνες του The Killing Joke(σε περιπτωση που το εχει διαβασει καποιος)
Toufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ναι πρoς το killing joke ηταν το homage ---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:52 ---------- επισης επειδη ειδα προσφατα το clockwork orange, το πως μπηκε μεσα στου mephisto ο mitch ηταν απο εκει
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Νομίζω ότι τα πιο πολλά homage του South Park είναι για ταινίες του Κιούμπρικ. Δηλωμένοι φανατικοί άλλωστε οι δημιουργοί.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ναι πρoς το killing joke ηταν το homage Μπραβο ρε Τουφα και νομιζα οτι θα ημουν ο μονος που το παρατηρησε
therock Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 ναι πρoς το killing joke ηταν το homage Και στο dexter ειχε φετος μια σκηνη με τραινακι, και αυτο απο κει ηταν εμπνευσμενο?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ποιος γκαντεμης γρουσουζεψε τους Parker και Stone και βγαλαν αυτη τη μαλακια για επεισοδιο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μολις το εκλεισα στο 8λεπτο.Αν τυχον χανω κατι θεικο,ας ενημερωσει καποιος.
capitan Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μόνο ένα "αστείο" σημείο (Αυτό με τον cartman). Το υπόλοιπο ήταν επιεικώς πίπα.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Οντως δεν ελεγε τιποτα το τελευταιο. Απο τα λιγα που εχω δει ενω κανω κατι αλλο και δεν πολυπαρακολουθω. Κριμα, γιατι τα προηγουμενα ηταν απιστευτα. Τα μελη της blue team θυμιζουν καποιους αλλους χαρακτηρες ή ειναι η ιδεα μου? Ο ενας ειναι ο Porky, τους αλλους δεν αναγνωρισα.
bnvdarklord Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τα μελη της blue team θυμιζουν καποιους αλλους χαρακτηρες ή ειναι η ιδεα μου? Ο ενας ειναι ο Porky, τους αλλους δεν αναγνωρισα. Νομίζω όλα τα παιδιά είχαν κατι απο looney toons, και λιγο το στυλ της ιστοριας στην κατασκήνωση(or whatever)...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Νομίζω όλα τα παιδιά είχαν κατι απο looney toons, και λιγο το στυλ της ιστοριας στην κατασκήνωση(or whatever)... Ωχ... την τελευταία φορά που κάνανε αναφορά σε Looney Tunes ήταν εκείνη η βλακεία με τα Πάθη του Χριστού και τον Mel Gibson. Από τα χειρότερα επεισόδια ever. Να περιμένω τα χειρότερα δηλαδή, ε...;
Land_Of_Banania Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Νομίζω όλα τα παιδιά είχαν κατι απο looney toons, και λιγο το στυλ της ιστοριας στην κατασκήνωση(or whatever)... Εμένα ο ένας μου θύμισε πάρα πολύ τον πατέρα του Hurley στο Lost. Αυτός που είναι στο κέντρο στο 12:34. Επίσης ο χαζός τύπος κάτι μου έφερνε από Σταλόνε αλλά μπορεί να ναι και ιδέα μου.
bnvdarklord Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Από τα χειρότερα επεισόδια ever. Να περιμένω τα χειρότερα δηλαδή, ε...; Να περιμενεις τα χειρότερα, αλλα το επισοδειο που λες ηταν αρκετα καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα