Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mπορει καποιος να θυμηθει απο που μπορει να πηραν την σκηνη με τον

ΣΚοτ Τενερμαν

εννοω ολο το σκηνικο με τα τρενακια και τους καθρεφες και το θρονο

Γιατι επαθα ενα μικρο σοκ. Δεν ξερω αν ειναι η μανια μου με τα κομικς Μπατμαν αλλα θα ορκιζομουν οτι ειναι ακριβως οι σκηνες του The Killing Joke(σε περιπτωση που το εχει διαβασει καποιος)

Δημοσ.

ναι πρoς το killing joke ηταν το homage

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

επισης επειδη ειδα προσφατα το clockwork orange, το πως μπηκε μεσα στου mephisto ο mitch ηταν απο εκει

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα πιο πολλά homage του South Park είναι για ταινίες του Κιούμπρικ. Δηλωμένοι φανατικοί άλλωστε οι δημιουργοί.

Δημοσ.
ναι πρoς το killing joke ηταν το homage

Και στο dexter ειχε φετος μια σκηνη με τραινακι, και αυτο απο κει ηταν εμπνευσμενο?

• Moderators
Δημοσ.

Οντως δεν ελεγε τιποτα το τελευταιο. Απο τα λιγα που εχω δει ενω κανω κατι αλλο και δεν πολυπαρακολουθω. Κριμα, γιατι τα προηγουμενα ηταν απιστευτα.

Τα μελη της blue team θυμιζουν καποιους αλλους χαρακτηρες ή ειναι η ιδεα μου? Ο ενας ειναι ο Porky, τους αλλους δεν αναγνωρισα.

Δημοσ.
Τα μελη της blue team θυμιζουν καποιους αλλους χαρακτηρες ή ειναι η ιδεα μου? Ο ενας ειναι ο Porky, τους αλλους δεν αναγνωρισα.

Νομίζω όλα τα παιδιά είχαν κατι απο looney toons, και λιγο το στυλ της ιστοριας στην κατασκήνωση(or whatever)...

Δημοσ.
Νομίζω όλα τα παιδιά είχαν κατι απο looney toons, και λιγο το στυλ της ιστοριας στην κατασκήνωση(or whatever)...

Ωχ... την τελευταία φορά που κάνανε αναφορά σε Looney Tunes ήταν εκείνη η βλακεία με τα Πάθη του Χριστού και τον Mel Gibson. Από τα χειρότερα επεισόδια ever.

Να περιμένω τα χειρότερα δηλαδή, ε...;

Δημοσ.

Εμένα ο ένας μου θύμισε πάρα πολύ τον πατέρα του Hurley στο Lost. Αυτός που είναι στο κέντρο στο 12:34. Επίσης ο χαζός τύπος κάτι μου έφερνε από Σταλόνε αλλά μπορεί να ναι και ιδέα μου. :P

Δημοσ.
Από τα χειρότερα επεισόδια ever.

Να περιμένω τα χειρότερα δηλαδή, ε...;

Να περιμενεις τα χειρότερα, αλλα το επισοδειο που λες ηταν αρκετα καλο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...