chaplin1981 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δώσε βάση δικέ μου?? δωσε βαση δικε μου κιετς ναουμ
KaizerSoze Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Λοιπον δικε μου ακου μια ξηγα ΟΥΤΕ εχω κατι με τον Λαζοπουλο ΟΥΤΕ δεν καταλαβαινω ποτε το sp κανει σατυρα Το μονο που ειπα, και κανε focus να ουμ' , ειναι οτι ΟΤΑΝ το sp εχει επισοδειο με Λαζοπουλικο στυλ, δλδ κοινωνικο σχολιασμο και παρωδια, δεν βγαινει αστειο Με πιανεις κολλητε? Δεν σημαινει οτι συμπαθω ή αντιπαθω τον Λαζοπουλο και το στυλ του, σημαινει οτι απλα οι παραγωγοι του sp δεν βγαζουν γελιο οταν το κανουν. Και ας εχουν πολλα δικια. Οποτε μην μου βγαινει οφσαιντ γιατι θα καβαλησω την χιλιαρα και θα φυγω με κοκκινο αραχτος και λαιτ
chaplin1981 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Λοιπον δικε μου ακου μια ξηγαΟΥΤΕ εχω κατι με τον Λαζοπουλο ΟΥΤΕ δεν καταλαβαινω ποτε το sp κανει σατυρα Το μονο που ειπα, και κανε focus να ουμ' , ειναι οτι ΟΤΑΝ το sp εχει επισοδειο με Λαζοπουλικο στυλ, δλδ κοινωνικο σχολιασμο και παρωδια, δεν βγαινει αστειο Με πιανεις κολλητε? Δεν σημαινει οτι συμπαθω ή αντιπαθω τον Λαζοπουλο και το στυλ του, σημαινει οτι απλα οι παραγωγοι του sp δεν βγαζουν γελιο οταν το κανουν. Και ας εχουν πολλα δικια. Οποτε μην μου βγαινει οφσαιντ γιατι θα καβαλησω την χιλιαρα και θα φυγω με κοκκινο αραχτος και λαιτ νταξ δικε μου κατανοητο κιετς ναουμ.κουλα μ'ακους?πολυ ξηγας ο κυριακος(aka KaizerSoze)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πρώτον: Συμφωνώ μαζί σου. Σημείωσε την μέρα και την ώρα να γιορτάζουμε κάθε χρόνο την Κιλλικιάδα. Δεύτερον: Να περιμένεις όπου να'ναι τον Μάνουελ να έρθει να υπερασπιστεί τους Σίμπσονς. Αν πέσω έξω θα είναι μόνο επειδή διάβασε το μήνυμα και το κάνει για να μην επαληθευτούν οι γραφές. Ε, μου έκοψες τη φόρα. Άντε και... ΥΓ. Οι Simpsons είναι η καλύτερη κωμική σειρά που έγινε ποτέ, με διαφορά.
john2gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Οποτε μην μου βγαινει οφσαιντ γιατι θα καβαλησω την χιλιαρα και θα φυγω με κοκκινο αραχτος και λαιτ Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:
KaizerSoze Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 νταξ δικε μου κατανοητο κιετς ναουμ.κουλα μ'ακους?πολυ ξηγας ο κυριακος(aka KaizerSoze) Κουλα ειμαι δικε μου, αλλα σουπα, come with me για να τη βρεις, κραταω μια κιθαρα κρατας μια καρδια και εγω δεν θελω μεροκαματο, θελω χιλιαρα μηχανη και θανατο ΥΓ. Η αληθεια βρισκεται στους sex pistols
john2gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αν είναι να φτύνεις την κοινωνία δεν μας κάνεις ρα
chaplin1981 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Κουλα ειμαι δικε μου, αλλα σουπα, come with me για να τη βρεις, κραταω μια κιθαρα κρατας μια καρδια και εγω δεν θελω μεροκαματο, θελω χιλιαρα μηχανη και θανατο ΥΓ. Η αληθεια βρισκεται στους sex pistols αχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχ
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Extremists warn South Park creators over Muhammad in a bear suit. Foxnews βεβαια,παιζει να ναι και λιγο φουσκωμενο..
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Extremists warn South Park creators over Muhammad in a bear suit. Foxnews βεβαια,παιζει να ναι και λιγο φουσκωμενο.. Το λινκακι δεν λειτουργει. ΕΝΤΙΤ: Εφτιαξε. Μπορει να ειναι φουσωμενο, αν και με την πορωση που τους διακρινει σιγουρα θα τους αντιπαθουν. Το λιγοτερο.
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Extremists warn South Park creators over Muhammad in a bear suit. Foxnews βεβαια,παιζει να ναι και λιγο φουσκωμενο.. Oh dear god... Ούτε καν αστείο δεν μπορεί να μου φανεί κάτι τέτοιο. Οι τύποι είναι θλιβεροί. Thre's no patch for stupidity, indeed. In other news... Γ@ΜΑΤΟ επεισόδιο :lol: Και αυτό και το προηγούμενο έχει άπειρα bits and pieces απο πολλά παλιά επεισόδια Θέλω να δω και το probe κάποια στιγμή.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και αυτος ειναι ο λογος που ειχαμε beeps στο ονομα του Μωχαμετ στο χτεσινο επεισοδιο. http://www.imdb.com/news/ni2178819/ No damn patch λεμε..
bnvdarklord Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μακαρι να ειχαμε beeps μονο στο ονομα του Μωχαμετ... Στο τελος το πετσοκοψαν....
Land_Of_Banania Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως τα beeps στο τέλος νόμιζα ότι τα βάλαν επίτηδες για ειρωνία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα