saxon Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αυτό το "we already did it" μου θυμίζει ένα επεισόδιο με τον professor Chaos (Butters) που προσπαθούσε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο να καταστρέψει το south park η κάτι τέτοιο, και ότι και να έβρισκε το απόριπτε γιατί μετά από έρευνα αποδεικνυόταν οτι οι Simpsons το είχαν κάνει ήδη. Η ατάκα του επεισοδίου ήταν το "simpsons did it"
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αυτό το "we already did it" μου θυμίζει ένα επεισόδιο με τον professor Chaos (Butters) που προσπαθούσε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο να καταστρέψει το south park η κάτι τέτοιο, και ότι και να έβρισκε το απόριπτε γιατί μετά από έρευνα αποδεικνυόταν οτι οι Simpsons το είχαν κάνει ήδη. Η ατάκα του επεισοδίου ήταν το "simpsons did it" Υποθετω πως εκει αποσκοπει και η ατακα της pic:-)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Υποθετω πως εκει αποσκοπει και η ατακα της pic:-) Ακριβώς. Και κρίνοντας από την υπόθεση του 200ου επεισοδίου, φαντάζομαι ότι θέλησαν να συμβάλλουν στο tribute σε παλιά αγαπημένα επεισόδια.
bnvdarklord Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 φανταζεσαι στο επομενο terrence and philip? Δεν θα μου κανει εντυπωση....και μετα στο τελευταιο της midseason το 2ο μερος (αν τελικα δειξουν συνεχεια)
KaizerSoze Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Παντως ειναι φανερο, οταν προσπαθουν να κανουν σατυρα και εχουν μια υποθεση καλη, ειναι δυνατοι. Οταν αρχιζουν τις παρωδιες, τα ηθικοπλαστικα, τα Λαζοπουλικα, τοτε ειναι που τους βαριεμαι
bnvdarklord Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Και ναι θα εχουμε συνεχεια : [ame]http://www.southparkstudios.com/clips/267117[/ame]
saxon Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μην είσαι σίγουρος. Και στο επεισόδιο που ήταν να αποκαλυφτεί ο πατέρας του Κάρτμαν είχαν ξεκινήσει με "Previously on South park..." και λίγο αργότερα "αλλά τη συνέχεια δεν θα την δούμε απόψε" και κατέληξαν να δείξουν terrence και philip
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 με την διαφορα οτι ουτε τα μισα επεισοδια των Σιμπσον δεν ειναι τοσο αστεια και καυστικα οσο του South Park
Sellers Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 με την διαφορα οτι ουτε τα μισα επεισοδια των Σιμπσον δεν ειναι τοσο αστεια και καυστικα οσο του South Park Πρώτον: Συμφωνώ μαζί σου. Σημείωσε την μέρα και την ώρα να γιορτάζουμε κάθε χρόνο την Κιλλικιάδα. Δεύτερον: Να περιμένεις όπου να'ναι τον Μάνουελ να έρθει να υπερασπιστεί τους Σίμπσονς. Αν πέσω έξω θα είναι μόνο επειδή διάβασε το μήνυμα και το κάνει για να μην επαληθευτούν οι γραφές.
bnvdarklord Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μην είσαι σίγουρος.Και στο επεισόδιο που ήταν να αποκαλυφτεί ο πατέρας του Κάρτμαν είχαν ξεκινήσει με "Previously on South park..." και λίγο αργότερα "αλλά τη συνέχεια δεν θα την δούμε απόψε" και κατέληξαν να δείξουν terrence και philip Συμφωνω, αλλα αυτο αποδεικνύει οτι θα εχουμε συνεχεια καποτε... Πριν απο αυτο πιστευα οτι δεν θα δειξουν καν συνεχεια...
saxon Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Συμφωνω, αλλα αυτο αποδεικνύει οτι θα εχουμε συνεχεια καποτε... Πριν απο αυτο πιστευα οτι δεν θα δειξουν καν συνεχεια... Σωστό κι αυτό. Κι εγώ σε κάποια στιγμή νόμιζα οτι θα το αφήσουν χωρίς συνέχεια.
finch Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε να μην έχει συνέχεια και να μείνουμε με την απορία.. Ίσως να το αφήνουν για το 400 episode :p:p
chaplin1981 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Παντως ειναι φανερο, οταν προσπαθουν να κανουν σατυρα και εχουν μια υποθεση καλη, ειναι δυνατοι.Οταν αρχιζουν τις παρωδιες, τα ηθικοπλαστικα, τα Λαζοπουλικα, τοτε ειναι που τους βαριεμαι Δωσε βαση δικε μου.Το οτι ο Λαζοπουλος και ο καθε Λαζοπουλος μιλανε για κοινωνικη κριση,προβληματα,πολιτικη διαφθορα,ρατσισμο και τα σχετικα δεν ειναι (προφανως) κατι ασχημο.Το προβλημα ειναι το γιατι το κανουν αυτο.Παμε παρακατω.Εχω απηυδησει βλεποντας καποιους ''καλοθελητες'' να βγαινουν και να κραζουν γενικοτερα καποιον που ειτε ειναι στο χαζοκουτο,ειτε στο διαδικτυο,ειτε στον κινηματογραφο ή δεν ξερω κι εγω που αλλου και επειδη εχουν διαφορετικη πολιτικη κοσμοαντιληψη να λενε "βαριεμαι εκεινο και το αλλο..."κλπ.Το South Park δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ειναι αμιγως κοινωνικο σχολιο σε εναν πολιτισμο της μετριοτητας οπως ο δικος μας.Δε νομιζω να μην το εχετε καταλαβει.Αν οχι τοτε καλα ξυπνητουρια...εχεχεχε...
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πρώτον: Συμφωνώ μαζί σου. Σημείωσε την μέρα και την ώρα να γιορτάζουμε κάθε χρόνο την Κιλλικιάδα. Συμβαινει συχνα πια και αρχιζω να αγχωνομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα