BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τι στο διαλο, παντα εγω τα βλεπω πρωτος εδω μεσα? Ευχαριστο επεισοδιο.
therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τι στο διαλο, παντα εγω τα βλεπω πρωτος εδω μεσα? Ευχαριστο επεισοδιο. Οχι αλλα ισως ο πρωτος που σχολιαζει Δεν μπορω να πω οτι γελασα (ουτε με το σημερινο), αλλα εκρυβε πολλες αληθειες με τα μυνηματα που περναγε.
bnvdarklord Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Καλό το σημερινό παντως.... ισως τραβηξαν λιγο παραπάνω απο οσο επρεπε την παρωδία tron... Δεν μπορω να πω οτι γελασα (ουτε με το σημερινο), αλλα εκρυβε πολλες αληθειες με τα μυνηματα που περναγε. Δηλαδη δεν γέλασες με το προηγούμενο?
therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δηλαδη δεν γέλασες με το προηγούμενο? Αυτο με τον καρκινο? Πραγματικα απαραδεκτο.
bnvdarklord Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αυτο με τον καρκινο? Πραγματικα απαραδεκτο. Ντάξει γούστα ειναι αυτά.... Αλλα κατα την γνώμη μου αν δεν σ'αρεσε αυτό μαλλον δεν σ'αρεσει και τοσο το south park...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το προηγουμενο ηταν απιθανο. Το χθεσινο δεν ηταν και τοσο καλο. Οχι πως ηταν ασχημο η βαρετο φυσικα, απλα δεν γελασα τοσο πολυ.
capitan Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 καλούτσικο το σημερινό, και γενικά η σεζόν πάει καλύτερα απ΄οσο περίμενα. Ειδικά εκεί που ο cartman κάνει εκπομπή σε στυλ χρηματιστήριο για τους φίλους στο facebook ήταν κορυφή . Μου χει λείψει πάντως καρτμαν με authoritah...
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μαπα επισοδειο, το εχουμε πει, οταν τους πιανει το ηθικοπλαστικο τους απλα δεν γελας ΟΜΩΣ πραγματικα με προβληματισαε. Καρτουνακι για Αμερικανακια, με πρωταγωνιστες 12χρονα Αμερικανακια και καλα. Και ομως ρε μαγκες, σαν να εβλεπα τους φιλους μου που ειναι 30 ετων
Nik.K Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μερικες φορες θιγουν θεματα που οντως πρεπει να τα σκεφτουμε, οπως το σημερινο επεισοδιο που ουτε λιγο ουτε πολυ δειχνει πως οντως το θεμα με το Facebook εχει παρει τεραστιες διαστασεις. Απο την αλλη πολλες φορες οπως με το επεισοδιο με τον καρκινο μπορει να ξεφευγουν λιγακι. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ομως, σημασια εχει να γελαμε με οτι λενε και κανουν και αυτο νομιζω πως το καταφερνουν ασχετα με το θεμα τους.
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Επίσης ρε παιδιά όντως τα KFC σπέρνουν. Αχμ. Γενικά τρώγονται ρε παιδί μου και είναι φθηνή λύση κτλ.. Αλλα είναι απο τα πλέον σάπια fast food. Φάκτ. Δεν συγκρίνονται ακόμα και με τα δικά μας σαπιοgoodys και ακόμα και με τα mcdonalds. Πραγματικά απέχει παρασάγκας απο real κοτόπουλο το όλο... Είχα κάνει το λάθος να αφήσω 2 wings και κάτι chicken pop για την επόμενη μέρα στο ψυγείο...
kleidokratwr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Πάντως η νεα σεζόν ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Και το θέμα με το facebook είναι όντως ραλιστικό.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ειδικα η ατακα "facebook friends" καλα καναν και το κοριδεψανε Ειναι αστειο να το ακους γυρω σου "Ειμαστε φιλοι στο Facebook" Ελα ρε που γινατε και φιλοι, σουχει σταθει πολυ διπλα σου?Οπως τοτε που δεν πηγαινε καλα η φαρμα και η οικογενεια στο mafia wars ε?
Sellers Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καταντάω γραφικός αλλά το South Park γαμεί. Το επεισόδιο ήταν πολύ καλό (ίσως προς το τέλος να έκανε μια κοιλιά, αλλα για πολύ λίγο) ισάξιο με το επεισόδιο του IT με το Friendface που κορόιδευε την όλη φάση με το facebook. ''Stan, why won't you be friends with grandma?''
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καταντάω γραφικός αλλά το South Park γαμεί. Το επεισόδιο ήταν πολύ καλό (ίσως προς το τέλος να έκανε μια κοιλιά, αλλα για πολύ λίγο) ισάξιο με το επεισόδιο του IT με το Friendface που κορόιδευε την όλη φάση με το facebook. ''Stan, why won't you be friends with grandma?'' Just to be clear, I'm not your friend? LMAO Καλα οι τυποι δεν παιζονται, αυτο και το Family Guy ειναι για μενα τα καλυτερα cartoon. Το θεικο ειναι που ενας φιλος με κοροιδευε που εβλεπα Μικι Μαου (sic) απο την πρωτη σεζον του SouthPark και τωρα ειναι πιο φανατικος απο μενα. +1000 για το friendface, απο τα καλυτερα τους. Offtopic, σε αυτο το επισοδειο δεν ηταν που ειχαν δωσει στην κοπελια το Ιντερνετ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα