Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε, τι καλό? Εμένα με πέτυχε και σε περίοδο που ξανάβλεπα παλαιότερα, seasons 8-9 συγκεκριμένα και ξενέρωσα απίστευτα..

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είχε μερικές στιγμούλες το επεισόδιο, αλλά τα περισσότερα αστεία είναι ξεπατικωμένα και τα έχουν ξανακάνει και μάλιστα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Στέρεψαν. Δεν υπάρχει πια South Park.

Η μόνη στιγμή που μου άρεσε και μου θύμισε κάτι από πρώτες σεζόν ήταν

η μαϊμού σύζυγος που ζήλεψε και ήταν ντυμένη με τη ρομπίτσα και με τυλιγμένα τα μαλλιά

Σε τέτοιο χιούμορ θα έπρεπε να επενδύσει η σειρά. Έτσι έκανε και τις πρώτες σεζόν. Μετά "σοβάρεψε".

Πετυχημένη και η γενική ιδέα

και πολύ φάση που οι άντρες κοίταγαν συνεχώς τις γυναίκες να δούνε αν τους έχουν καταλάβει ότι λένε μπούρδες

αλλά όπως πάντα τελευταία, έμεινε ανεκμετάλλευτη.

Δημοσ.

Αυτο με το PGA Tour 11, ξερει κανεις αν στεκει σαν joke? Το χουν κανει δλδ τοσο interactive σαν game ή και καλα ετσι το παν?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε guys. Η 13η σεζόν εκτός απο κάποιες λίγες σουπερ-έξτρα απογοητευτικές στιγμές, όλα τα υπόλοιπα επεισόδιο ήταν και γαμώ. Σαν τις πρώτες σεζόν μπορεί να μην είναι, αλλά απογοήτευση σε καμία περίπτωση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε guys. Η 13η σεζόν εκτός απο κάποιες λίγες σουπερ-έξτρα απογοητευτικές στιγμές, όλα τα υπόλοιπα επεισόδιο ήταν και γαμώ. Σαν τις πρώτες σεζόν μπορεί να μην είναι, αλλά απογοήτευση σε καμία περίπτωση.

Αυτή είναι η 14η σεζόν, οπότε κάνουμε reset στην γκρίνια. :-)

Προσωπικά το επεισόδιο με έκανε να νοσταλγήσω τα παλιότερα, γιατί ακριβώς ήταν σχετικώς καλό (θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο).

Τέλος πάντων. Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να γίνει παραπάνω ανάλυση.

Δημοσ.

Συνεχιζουν με παρωδιες-σοβαροφανεια

Κακως

Πρεπει να γυρισουν-οπως καποια επισοδεια της 13ης-στο δρομο "να ειναι αστειο το επισοδειο"

Ειναι σαν να βλεπω Λαζοπουλο, οχι αλλο παρωδια, απλα φροντιστε να ειναι αστεια τα επισοδεια

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό με χαλάει κι εμένα. Και παλαιότερα αν ήθελαν να περάσουν κάποιο μήνυμα το περνούσαν μέσα από την πλάκα. Δε χρειάζεται όλο το επεισόδιο να προσπαθεί να πει το ίδιο πράγμα χωρίς να βγάζει γέλιο. Ας το γράφαν μήνυμα στο tweeter αυτό που θέλουν να πουν. Εκτός αν δεν μπορούν πλέον να γράψουν αστεία πράγματα, αν και αμφιβάλω προσωπικά.

Δημοσ.

Ελα μην είμαστε υπερβολικοί. Και το χειρότερο τους επεισόδιο είναι καλύτερο από κάτι σειρές που απλά σε κοροιδεύουν χωρίς να το παίρνεις γραμμή.

South park for ever. Να μη κοπεί ποτέ κι ας κάνει τις κοιλιές του. Σίγουρα θα δούμε και καλά εως θεικά επεισόδια στο μέλλον.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ελα μην είμαστε υπερβολικοί. Και το χειρότερο τους επεισόδιο είναι καλύτερο από κάτι σειρές που απλά σε κοροιδεύουν χωρίς να το παίρνεις γραμμή.

South park for ever. Να μη κοπεί ποτέ κι ας κάνει τις κοιλιές του. Σίγουρα θα δούμε και καλά εως θεικά επεισόδια στο μέλλον.

Κάποτε το έλεγα κι εγώ αυτό. Σήμερα δε θα χαλαστώ καθόλου αν το σταματήσουν. Πιο πολύ θα χαλαστώ αν σταματήσει το Scrubs.

Δημοσ.

Εμένα πάλι μ'άρεσε πολύ το επεισόδιο και θα χαλαστώ υπερβολικά αν την κόψουν (που δεν πρόκειται να γίνει σε καμία περίπτωση βέβαια).

Ρισπέκτ και στο σκηνικό

με τον Ντουκόβνι.

Δημοσ.

Το σημερινό έχει πολύ γέλιο (αν και το παρακάνει κλασσικά) :P. Ξέρει κανείς αν σατιρίζει κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο?

- Butters! Away from the window, you are being grounded!

- Sorry dad, i was just being a voice of a generation..

Χααχαχαχα

Δημοσ.
Το σημερινό έχει πολύ γέλιο (αν και το παρακάνει κλασσικά) :P. Ξέρει κανείς αν σατιρίζει κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο?

Σατιρίζει αυτό που λέει στην αρχή το The Catcher in the Rye, και υποθέτω όλο τον ντόρο που θα ειχε γίνει με αυτο... Δες εδώ στο Controversy:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Catcher_In_The_Rye#Controversy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...