therock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις, southpark απο τα παλια? Nαι μαλλον διαβασαν τα σχολεια απο δω μεσα και ειπαν να μας κανουν την χαρη...
therock Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ήταν και το σημερινο αραγε ενα απο τα παλια και ενα απο τα καλα? Εγω παντως το υχαριστηθηκα αρκετα. Εριξα και μερικα γελακια.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ήταν και το σημερινο αραγε ενα απο τα παλια και ενα απο τα καλα? Εγω παντως το υχαριστηθηκα αρκετα. Εριξα και μερικα γελακια. Κλαιω. Απλα. Κλαιω.:lol::lol: Kill Smurfs ρε μαν, kill smurfs:lol: Το καλυτερο, ή για να το θεσω πιο σωστα, το πιο αστειο επισοδειων φετος μην πω και περσυ Ο Μπατερς να τρεχει με κατεβασμενο παντελονι Στην αρχη η χαζοχαρουμενη φατσα του Τιμι και ο Κλαιβ που συνεχιζει κανονικα να γραφει οταν σκοτωνουν τον anchorman Η απιστευτη φωνη του παιδιου-εκφωνητη Τα γκριζα μαλλια του Καρτμαν αλλα οτι και να λεμε...kill smurfs ρε φιλε...:-D:-D:-D
tzinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 συμφωνο και εγω, το επεισοδειο ηταν ψιλοεπικο! μακαρι να συνεχισει ετσι. Και με τον μαικλ τζακσον ηταν καλο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλα ειδικα εκει... ...με την μπηχτη στο Αβαταρ του Καμερον ηταν ολα τα λεφτα
saxon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Πρώτη φορά ψιλοέκραξα τη αγαπημένη μου σειρά για τα πρώτα επεισόδια της 13ης σαιζον και το κράξιμο έπιασε τόπο. Ετσι ετσι να θυμόμαστε τα παλια!
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 γενικα ηταν παρα πολυ καλο το 2ο κομματι της 13
finch Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 καλά φοβερό και το χ8εσινό επεισόδιο,μιλάμε για πολύ γέλιο δούλεμα μέχρι αηδίας για το 2012:-D:-D Οι μαΪμούδες όλα τα λεφτά χαχαχα:-D:-D και φυσικά το τραγουδάκι του Cartman!!! Nooooooooooooooo.:-D Γενικώς όλο το επεισόδιο είχε κορυφαία σκηνικά !!!!. Όντως το 2ο κομμάτι της 13 έχει βγάλει επεισοδιάρες...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εμένα δε με ενθουσίασε πάντως. Ναι, έλειπε ένα επεισόδιο από τη συλλογή με (ξέρετε εσείς τώρα τι είχε το επεισόδιο), αλλά δεν ξέρω ρε παιδί μου. Μάλλον έχω παρασυνηθίσει το χιούμορ. Ίσως η καλύτερη λύση είναι να σταματήσω να βλέπω για 2-3 χρόνια, ίσως και παραπάνω. Ίσως μετά αρχίσουν και πάλι να μου φαίνονται αστεία όπως πρώτα.
becausE Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Give me the banana χαχαχαχ μπαμπάς stan θεός
speedy23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Πανω που αναρωτιομουνα γιατι εχουν εξαφανισει τον Randy Marsh,εκανε τρελο comeback.
Freakster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Καινούριο επεισόδιο ή με γελούν τα μάτια μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα