The_Judas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 To επεισόδιο με τον butters ήταν κορυφή, απο τα λίγα south park που μου άρεσαν τον τελευταίο καιρό. Αλλά και το τελευταίο επεισόδιο ήταν καλά και περνούσε σωστά μυνήματα.
saxon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τα δυο τελευταία μου άρεσαν. Το WTF νομίζω είναι το καλύτερο επεισόδιο της σαιζον αλλά και το 13χ11 αν και δεν είχε και το πολύ γέλιο..έβγαζε νόημα στο τέλος
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Το 11 ηταν απο τα λιγοτερο αστεια επισοδειο με τον καλυτερο Cartman εδω και καιρο Lady Gaga feat. Eric Cartman??Θεικο.... Ή το τραγουδάκι στην γιαπωνεζικη φυλακη "Im in a Japanese prison, I don't belong here, my eyes are round" και πολυ καλη η φαση που σκαει στο πλοιο και του λεει ο Σταν "-You said you don't give two f* s* abut whales -I meant the country" priceless χαχα
predator Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 απο τα καλυτερα επεισοδια εδω και καιρο το 11. πραγματικα γελασα δυνατα με τον cartman και με τους γιαπωνεζους!
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 απο τα καλυτερα επεισοδια εδω και καιρο το 11. πραγματικα γελασα δυνατα με τον cartman και με τους γιαπωνεζους! /offtopic/Διαφωνω καθετα αλλα το θεμα ειναι αλλο,που σαι τοσα χρονια χαμενος?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλούτσικο αυτό με τα δελφίνια. Το φινάλε μου άρεσε, είχε χαβαλέ. Επίσης, στηρίζει μια άποψη μου, που τη λέω εδώ και καιρό, έστω και south-park-ικα.
sugata Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 F...k you whare, f...k you dorphin καλό ήταν, αλλά έχει πέσει πάρα πολύ η σειρά.
cloud74buster Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 τι λέτε ρε παίδες! Εμένα το 11 ίσως είναι το αγαπημένο μου απ΄τη σεζόν.
therock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 F...k you whare, f...k you dorphin Περα απο αυτο το σημειο που το φωναζε μπροστα απο την κορνιζα δεν ειχε καθολου γελιο. Σε ολο το επισοδειο fcku you whare φωναζαν, ε σιγα.
cloud74buster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 μέχρι να το κατεβάσουν... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=7qtlkSYTOwY&feature=popular[/ame] enjoy
saxon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 μέχρι να το κατεβάσουν... enjoy Γιατί να το κατεβάσουν; Οι δημιουργοί του South park έχουν δηλώσει πολλές φορές οτι είναι τιμή τους να κυκλοφορεί η δουλειά τους στους "πειρατές" και ποτέ δεν κυνηγήσαν κανέναν. ...αν εννοούσες αυτό. edit: Μάλλον θα εννοείς να κατεβει από την πλευρά της lady gaga
orck Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Γιατί να το κατεβάσουν;Οι δημιουργοί του South park έχουν δηλώσει πολλές φορές οτι είναι τιμή τους να κυκλοφορεί η δουλειά τους στους "πειρατές" και ποτέ δεν κυνηγήσαν κανέναν. ...αν εννοούσες αυτό. edit: Μάλλον θα εννοείς να κατεβει από την πλευρά της lady gaga Μαλλον εννοεις να ντραπει τοσο πολυ η γκαγκα και να κατεβασει το δικο της σε ενδειξη σεβασμου στον Καρτμαν για το καλυτερο αποτελεσμα που καταφερε ας παρει σειρα για την μηνυση η γκαγκα το south park εχει @@ μακαρι να κρατησει για αλλες 13 σαιζον
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Fuck you doplhinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Αψογίλα ήταν το επεισόδιο Γενικά δεν με έχει χαλάσει μέχρι τώρα η σεζόν.. Ντάξει οι περισσότεροι το βαρεθήκατε επειδή βλέπετε το ίδιο μοτίβο επι 13 σεζόν.. Δεν είναι αντικειμενικό αυτό για το κάθε επεισόδιο ξεχωριστά. Και στις πρώτες σεζόν είχε μετριότητες αν τα δούμε σήμερα και όχι με την ταύλα της στιγμής όταν κατεβάζαμε .rm με 56κ
saxon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κι όμως κατέβηκε το video. Στοίχημα οτι το έκαναν οι manager της gaga
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις, southpark απο τα παλια? Πολυ καλο το επισοδειακι. Δεν ειχε ΤΟ γελιο αλλα σιγουρα ηταν αστειο με τον θεο butters να δινει τον κλασσικο all american λογο πριν τον κραξουν ολοι και με καποια αστεια gags Εμενα μου αρεσε παντως, το καλυτερο της 6αδας του χειμωνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα