KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Θειλα και το τελευταιο του 1ου μισου της σεζον Φοβερη η σκηνη με το lightsaber, προσεξτε την γλωσιτσα εξω Επιτελους σταματησαν τις παρωδιες και κανουν αυτο που εκαναν παλια, κανιβαλλιζουν κατι της εποχης και στο τελος αντε πετανε και ενα μηνυμα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ναι, έστρωσε κάπως, δεν μπορώ να πω. Γέλασα πολύ στην αρχή που προσπαθεί ο Kyle να τον πείσει, οπότε του κάνει ο Cartman: -Εσύ γιατί δε θέλεις να πας; -Γιατί...ε... ξέρεις τώρα... είμαι Εβραίος... και οι Εβραίοι (μαζί) - Δεν μπορούν να γίνουν πειρατές. (Cartman) - Ναι. Χμ... σωστά... (προβληματίζεται κάπως) κτλ κτλ
john2gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 -Me and my crew, are gonna go on pirating foreveeeeeeer. *SVIN, SVIN, SVOYYYYYN. -Clear. -The FUCK! :lol::lol:
ilias_t Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Καλά, το τελευταίο επεισόδιο ήταν κορυφαίο. Ο πατέρας Μαρς βγάζει απίστευτο γέλιο!!
Panahs Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ντάξει, δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανένας άλλος.... αλλά η σκηνή που βγαίνει το ψαράκι είναι από τις επικότερες όλων των εποχών στο Southpark!
andreas86 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 southpark...repsect...τις έχω όλες τις σεζόν.... μπλούζες...αφίσες...μπρελόκ!!
orck Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ρα γαμοτο δεν μπορω να θυμηθω σκηνη με ψαρακι μηπως μπορεις να μου περιγραψεις λιγο; (δεν το εχω προχειρο το επισοδειο) Ντάξει, δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανένας άλλος....αλλά η σκηνή που βγαίνει το ψαράκι είναι από τις επικότερες όλων των εποχών στο Southpark!
kleidokratwr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ρα γαμοτο δεν μπορω να θυμηθω σκηνη με ψαρακιμηπως μπορεις να μου περιγραψεις λιγο; (δεν το εχω προχειρο το επισοδειο) Έφτασεεεεεεεειιι
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δεν το πολυπιάνω το αστείο. [τι γίνεται τελευταία; το ίδιο έγραψα και αλλού...]
marantonis Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δεν το πολυπιάνω το αστείο. [τι γίνεται τελευταία; το ίδιο έγραψα και αλλού...] το ψαρι εχει ποδια, αποτελεσμα της ραδιενεργειας.
marantonis Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Tι εγινε με το South Park?? 7 επεισοδια ειχε η σεζον?? Τελειωσε?
saxon Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Οπως πάντα κάνουν τις διακοπές τους και θα επανέλθουν κατά τον Σεπτέμβριο με την συνέχεια της ιδιας σαιζον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα