nektarios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Το επόμενο επεισόδιο 1303 - Margaritaville Randy steps forward with a solution to fix the desperate financial state everyone finds themselves in. The town gets behind him and everyone starts to live a life that no longer depends on any economy at all. Meanwhile an unlikely savior makes the ultimate sacrifice to solve everyone's problems.
saxon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Το επόμενο επεισόδιο Αντε να δούμε τι ηλίθια ιδέα κατέβασε πάλι ο Randy. Σα να βλέπω μπροστά μου τον Stan να λέει "Μα μπαμπά..." και τον Randy να απαντάει "Σκάσε εσύ, είσαι μικρός και δεν ξέρεις"
MixalisX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ακομα κανένα σχόλιο? Να μου πείτε με τέτεια μ@λ@κι@ τι να σχολιάσουμε..... Ακολούθησαν την ιδια αποτυχημένη μέθοδο που τους κάνει να πεφτουν όλο και ποιο χαμηλά.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μαλλον το επισοδειο που εκαναν επρεπε να το δουν οι ιδιοι Εχουν βαλει μπροστα το λαβαρο της σατιρας μονο που ξεχασαν δυο πραγματα -Η σατιρα πρεπει να ειναι και αστεια -Καποιος μπορει να διαφωνει με τις ιδεες τους. Τοτε, ειναι που δεν ειναι αστειοι, θα τους εγκαταλιψει Πλεον αφου ξενερωσα καιγω φαντασου. ΟΧΙ ΑΛΛΟ 'ΕΞΥΠΝΟ' ΧΙΟΥΜΟΡ, αλλιως εβλεπα Λαζοπουλο
Blackjim Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Προσωπικα μου αρεσε το τελευταιο. Aaand ... it's gone! poof Και ο Randy θεος οπως παντα. finger pointing gets us nowhere... Steve.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Και εμενα μου αρεσε. Λετε να εχω προβλημα ?
katz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Τελειο και αυτο και το προηγουμενο επεισοδιο!! Τρελο γελιο και καφριλα την στιγμη που εκοβαν το κεφαλι στην κοτα και την αφηναν να γυρναει στον τροχο και ο τυπος απο πανω να παιζει μουσικη!χαχα!! Προσωπικα μου αρεσαν αρκετα τα επεισοδια και τις προηγουμενης σεζον και δεν βλεπω καμια φοβερη "καμψη"
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εμενα παλι μονο η τελευταια τελευταια ατακα μου αρεσε μπλα μπλα μπλα...Μπαρακ Ομπάμα
john2gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ενώ μου άρεσε πολύ το The Coon, στο Margaritaville με πήρε ο ύπνος προς το τέλος (ίσως επειδή ήμουν ξαπλωμένος, ξέρω κι εγώ; )
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μαλλον το επισοδειο που εκαναν επρεπε να το δουν οι ιδιοι Εχουν βαλει μπροστα το λαβαρο της σατιρας μονο που ξεχασαν δυο πραγματα -Η σατιρα πρεπει να ειναι και αστεια -Καποιος μπορει να διαφωνει με τις ιδεες τους. Τοτε, ειναι που δεν ειναι αστειοι, θα τους εγκαταλιψει Ακριβώς περίπου αυτό. Δηλαδή, αν διαφωνώ με τις μπαρούφες που λένε, ακόμα και αστείοι να είναι, δε θα γελάσω, πόσο μάλλον που δεν είναι (το διατυπώνω αλλιώς, αλλά μάλλον ακριβώς περίπου το ίδιο γράφεις). Πραγματικά άθλια η άποψη πάντως.
saxon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Και εμενα μου αρεσε. Λετε να εχω προβλημα ? Κι εμένα μου άρεσε. Οπότε αν έχεις πρόβλημα δεν είσαι μόνος σου, μη μασάς.
predator Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 το επεισοδιο τα εσπασε απλα! οι αναφορες στη βιβλο ηταν επικες,λυθηκα στα γελια! tho thumbs up!!!
KaizerSoze Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Eιναι και πρωταπριλια 1304 - Eat, Pray, QueefAirdate: 2009-04-01 » 2 Days 6 Hours 57 Minutes Someone played an April Fools joke on the boys and it didn't go over well. Butters is incapacitated, Cartman is furious and the rest of the boys are afraid someone might do it again. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:24 ---------- Funniest in a long long time Αποθεωση ο Μπατερς πως αντεδρασε και θεικη η ταμπελα με τα οινοποια"Over 3 wineries to explore"
Land_Of_Banania Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Σοβαρά μιλάς? Με αηδίασε τόσο που είναι το 1ο επεισόδιο SP που το έκλεισα στα μισά.. Άλλο θέμα δεν μπορούσαν να βρούνε ήθελα να ξερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα