Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ειμαι 30 και θυμαμε τον εαυτο μου να κατεβαζω πριν 10 χρονια south park απο ενα χαμενο site στην αμερικα,,χωρις υποτιτλους και με ταχυτητα 56κ,,το επεισοδιο μου επερνε 7 ωρες,,,αλλα δεν τα ειχε κανεις....ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ

Δημοσ.

Νομίζεις :P

Και άλλοι έχουμε περιμένει 1-1μιση μέρα για να κατέβει επεισόδιο ;)

Τις καλές εποχές που για να κατεβάσεις ένα mp3 ήθελες 3-4 ώρες.

Δημοσ.

Hταν μια πολυ καλη Batman oriented παρωδια με καποιες-λιγες-καλες στιγμες.

Πανω απο το επιπεδο των τελευταιων αλλα για αλλη μια φορα δεν ειχε γελιο. Οχι πλακα, γελιο αυθεντικο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βασικά το ύφος έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί πιστεύω. Δηλαδή αστεία τύπου (ξέρω 'γω) τρίτη σεζόν και "stop the rainforest", δε θα ξαναδούμε. Καθώς και όλο εκείνο το νευρικό χιούμορ (κλανιά και κόλλημα στον τοίχο) ή mr hanky και σκ...πλημμύρες, πάει, τέλος.

Κοίτα πως αλλάζουν οι εποχές... πλέον περιμένω με περισσότερη ανυπομονησία Family Guy παρά South Park.

Εννοείται πως πάντα το νούμερο 1 είναι οι Simpsons, που είναι ακόμα αξεπέραστοι (βγάζουν απίστευτα επεισόδια).

Δημοσ.
Βασικά το ύφος έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί πιστεύω. Δηλαδή αστεία τύπου (ξέρω 'γω) τρίτη σεζόν και "stop the rainforest", δε θα ξαναδούμε. Καθώς και όλο εκείνο το νευρικό χιούμορ (κλανιά και κόλλημα στον τοίχο) ή mr hanky και σκ...πλημμύρες, πάει, τέλος.

Κοίτα πως αλλάζουν οι εποχές... πλέον περιμένω με περισσότερη ανυπομονησία Family Guy παρά South Park.

Εννοείται πως πάντα το νούμερο 1 είναι οι Simpsons, που είναι ακόμα αξεπέραστοι (βγάζουν απίστευτα επεισόδια).

θα συμφωνισω σε ολα εκτος του τελευταιου, και τα Simpsons κανουνε μεγάλη προσπαθεια να πάνε με τον καιρο τους (βλεπε παροδια με την apple). Αλλα δεν έχουν με τιποτα το καυστικο χιουμορ του family Guy. Η σειρά είναι αλλωστε η εκσυχρονισμένη εκδοση των simpsons.

To family guy ειναι για εμένα nr1.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά, ας μην πιάσουμε κουβέντα εδώ Family Guy vs Simpsons. Απλά εγώ βρίσκω πολύ πιο έξυπνο το χιούμορ των Simpsons ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν επεισόδια που με συγκινούν και με προβληματίζουν, με κάνουν να σκέφτομαι κτλ. Γενικά το χιούμορ είναι εμπνευσμένο και πρωτότυπο. Πολύ συχνά βρίσκω τον εαυτό μου να σκέφτεται "πώς πήγε το μυαλό τους στην κατασκευή αυτού του αστείου;" κτλ κτλ

Το Family Guy είναι απλά συλλογή αστείων, με μόνο σκοπό να σε κάνουν να γελάσεις, συνήθως δεν έχουν και καμία σχέση με την υπόθεση, οπότε δεν υπάρχει το ζήτημα του σχεδιασμού που έλεγα. Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας χαρακτήρας που να είναι συμπαθής και να μπορεί να σε συγκινήσει και κανένα σενάριο δεν έχει να σου διδάξει κάτι ή να σε κάνει να σκεφτείς πράγματα.

Ας κάνουμε ένα τόπικ, αν είναι να συνεχίσουμε την κουβέντα, γιατί υποπτεύομαι ότι θα μπούνε κι άλλοι και ότι μπορεί να τραβήξει μερικές δεκάδες ποστ. ;) Your call.

Δημοσ.

Αν και είχα internet από το 1997 (28800 bps αν θυμάμαι καλά) ευτυχώς ανακάλυψα το south park αρκετά αργότερα, όταν είχα ήδη adsl με το επεισόδιο make love not warcraft.

Ετσι γλύτωσα τις ατελείωτες ώρες downloading για κάθε επεισόδιο,

Η πλάκα είναι ότι άκουγα για το south park και πριν από φίλους και νόμιζα ότι θα είναι καμιά τυπική αμερικάνικη σαπουνόπερα.

Καμία σχέση όμως....

Οσο για τις συγκρίσεις, προτείνω να σταματήσουν εδώ και να φτιαχτεί ένα thread με τίτλο

south park vs the simpsons vs family guy

Εγώ είμαι λάτρης και των τριων σειρών και δεν θα ήθελα να μειώσω καμία. Υπάρχει και το american dad! που έχει το humor του family guy με αρκετή σάτιρα

Δημοσ.
θα συμφωνισω σε ολα εκτος του τελευταιου, και τα Simpsons κανουνε μεγάλη προσπαθεια να πάνε με τον καιρο τους (βλεπε παροδια με την apple). Αλλα δεν έχουν με τιποτα το καυστικο χιουμορ του family Guy. Η σειρά είναι αλλωστε η εκσυχρονισμένη εκδοση των simpsons.

To family guy ειναι για εμένα nr1.

Είμαι φαν όλων των καρτουν του είδους (simpson-family guy-american dad-southpark).

Το πρόβλημα με το family guy είναι οτι πολλές φορές δίνουν μεγάλη έμφαση στην διακωμώδηση κάποιων διασημοτήτων των ΗΠΑ που είναι άγνωστοι σε κάποιον που δεν διαμένει στην Αμερική.

Κατά τ'άλλα έχει πολύ γέλιο... αλλά έχει στιγμές που δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου με αυτά που λένε :-D

Μόνο οταν μπαίνει στην μέση ο brian συνήθως σοβαρεύει το ζήτημα και περνάνε και κάποια μυνήματα.

Κακώς ξεκίνησαν απρόκλητα πόλεμο εναντίον του FG τόσο οι δημιουργοί του simpsons όσο και του southpark.

Στο τελευταίο επεισόδιο του FG πέταξαν όμως και αυτοί μια σπόντα προς τους simpsons: "we dont want you in our town simpson, we dont love you like we did in 1993... and as for you O.J ...." :P

Δημοσ.

Κακώς ξεκίνησαν απρόκλητα πόλεμο εναντίον του FG τόσο οι δημιουργοί του simpsons όσο και του southpark.

Στο τελευταίο επεισόδιο του FG πέταξαν όμως και αυτοί μια σπόντα προς τους simpsons: "we dont want you in our town simpson, we dont love you like we did in 1993... and as for you O.J ...." :P

Το γυρισαν ολοι σε rap battle.

Τουλαχιστον ας παρουν και καποιες ιδεες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...