doctorkostis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Απ'οτι ειδα στο site του ελληνικου MTV ξεκινουσε στις 11(το βραδυ εννοειται) και ειχε διαρκεια 1 ωρα.Απ'οτι καταλαβα εδειξε 2 επεισοδια με μπολικες διαφημισεις.Εδειξαν 1η σαιζον,εγω ειδα το 5ο επεισοδιο.Αν θα παιξει και την αλλη Κυριακη δεν ξερω,sure hope so!
KaizerSoze Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μεγαλη μαλακια ειναι η 12η σεζον τελικα Απο τις χειροτερες
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 τα δυο τελευταία επεισόδια τα χειρότερα που έχω δει πότε από τότε που ξεκίνησαν, στράβωσαν που οι περουβιανοί σφάζουν ινδικά χοιρίδια και βγάλανε επεισόδια μεγαμπουρδα διαμαρτυρίας!έλεος και κρίμα!
tzinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 μπροστα στα προηγουμενα το παντεμικ1 το βρηκα κορυφη, τωρα βαζω το 2ρο. Ειχε πλακα η φαση με τους περουβιανους, την οικονομια, κατι στιγμες με τα παιδια... Γενικως οποτε εχει μεξικανους, λάτινους, περουβιανους, whatever, τα γουσταρω.
capitan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι γουστάρω ν' ακούω Cartman να μιλάει μεξικάνικα. Κατά τ' άλλα πίπα μου φάνηκε το Pandemic 2 όπως και το 1. Υποτίθεται ότι ήταν διαμαρτυρία επειδή σφάζουν οι περουβιανοί ινδικά χοιρίδια?? Σιγά το έγκλημα! Και η 12 σεζόν είναι η χειρότερη σεζόν από όλες.
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Τα 2 τελευταία επεισόδια κινούνται στην λογική των πρώτων σεζόν και ΠΟΛΥ με έχουν χαροποιήσει.. Bring mecha streisand back.
porco_rosso21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ουφ,το εκλεισα στο 11λεπτο,βαρεθηκα.....λυπαμαι που το σκεφτομαι ετσι,αλλα ειναι χαλαροτατα για μενα,η πιο γτπ σειρα καρτουν αυτη τη στιγμη απο τις αλλες,u know,simpsons κτλ....θα δειξει αν δω επομενο,αν μου κανει κανα κλικ το στορυ.....τερμα για τερμα αθλια επεσοδεια με τα χαμστερ-τι σκατα ηταν κ μλκιες...
saxon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Εμένα μου άρεσαν αρκετά τα τρία τελευταία επεισόδια. Δεν είναι βέβαια και το παλιό καλό south park αλλά βλέπονται άνετα. Αν και τώρα τελευταία έχω λιώσει με τον homer simpson και την αφασία του. Ο Randy θεός με την κάμερα στο πηδηχτό. Για όποιον δεν το ξέρει υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και για τα καινούργια επεισόδια στο tvsubtitles.net
kleidokratwr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μα κανείς δεν σχολίασε το τελευταίο επεισόδειο; Το καλύτερο της σεζόν μέχρι στιγμής.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ουφ... θα το πω κι εγώ. Έχω αρχίσει να βαριέμαι πολύ το South Park. Κάποτε έβαζα να δω επεισόδιο και δεν ξεκολλούσα. Τώρα βλέπω και σκέφτομαι άσχετα, τακτοποιώ το δωμάτιο κ.α. Μόλις είδα το two-part επεισόδιο. Το πρώτο είναι απλά ένα κολάζ από προηγούμενα και μάλιστα με αφαίρεση των καλών στιγμών. Το δεύτερο ήταν καλύτερο, είχε μερικά καλά καμένα αστεία, αλλά το έχουν ξεφτιλίσει με κάποια ίδια αστεία ρε παιδί μου. Εδώ και καιρό είχε γίνει προβλέψιμη για μένα η σειρά, αλλά τώρα πια το μόνο απρόβλεπτο δε μου φαίνεται καν αστείο. Δηλαδή τώρα τι παπαριά ήταν αυτή με τα κουστούμια στα ινδικά χοιρίδια; Ή με τον πειρατή; Έλεος!
doctorkostis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μετριο επεισοδιο το 13,δεν κανει την εκπληξη για φετος.ΑΛΛΑ,επιτελους ο Cartman κοροιδευει οπως παλια!Σε 2-3 σημεια μονο δυστυχως,αλλα με πολυ γελιο.Προσωπικα,ηταν και οι μοναδικες στιγμες που κρατησα απο το τελευταιο επεισοδιο...
tzinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 τα πραγματα πλεον ειναι φανερα, ο ματ και ο τρει εχουν σιχαθει και βαρεθει να φτιαχνουν νεα επεισοδεια, ΑΛΛΑ δεσμευονται με συμβολαιο και πρεπει να βγαλουν και αλλες σεζον. Γι αυτο προσπαθουν να βγαζουν οσο χειροτερα επεισοδια γινεται για να τους σπασουν το συμβολαιο.! Ε μα ελεος με αυτη την σεζον, ρεκορ τραγικον επεισοδιων.
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλούτσικο το τελευταίο επεισόδιο http://www.youtube.com/watch?v=tvkh29RKFRY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα