MixalisX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 κάποτε τα έβλεπα ξανά και ξανά, είμουν φανατικός φαν. Πλέον με το ζόρι τα βλέπω μία φορά. Δυστηχώς ότι καλό και προτότυπο υπήρχε στην αρχή έχει χαθεί στην πορεία. Κρίμα, λυπάμαι πραγματικά. Η όλη φάση δεν σταματά να μου θυμίζει το φαινόμενο Α.Μ.Α.Ν όπου απο προτοτυπία και καθαρό χιούμορ στο τέλος χάσανε την μπάλα εντελώς. 1-2 σεζόν τους δίνω ακόμα βαριά βαριά.
MixalisX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 κάποτε τα έβλεπα ξανά και ξανά, είμουν φανατικός φαν. Πλέον με το ζόρι τα βλέπω μία φορά. Δυστηχώς ότι καλό και προτότυπο υπήρχε στην αρχή έχει χαθεί στην πορεία. Κρίμα, λυπάμαι πραγματικά. Η όλη φάση δεν σταματά να μου θυμίζει το φαινόμενο Α.Μ.Α.Ν όπου απο προτοτυπία και καθαρό χιούμορ στο τέλος χάσανε την μπάλα εντελώς. 1-2 σεζόν τους δίνω ακόμα βαριά βαριά.
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 εχω ξαναπει, οταν δεις μια σειρα μαζεμενη το ασχημο επεισοδιο δεν σε χαλαει. οταν περιμένεις καιρο να βγει κατι, το παραμικρο σε χαλαει
aladdin7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Οσες φορες προσπαθησα να το δω, δεν με τραβαγε με τιποτα, αν και το χιουμορ ειναι πολυ καλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 εχω ξαναπει, οταν δεις μια σειρα μαζεμενη το ασχημο επεισοδιο δεν σε χαλαει. οταν περιμένεις καιρο να βγει κατι, το παραμικρο σε χαλαει Έχω γράψει ακριβώς το ίδιο σε άλλο thread.
nektarios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 1210 - Pandemic The boys find a way to make money off an international crisis that requires no talent and very little effort. Cartman convinces the other boys to invite Craig to get in on their latest plan. He knows Craig has just what it takes to make their dream a reality.
NemeSis1990 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Άλλαξε η φωνή του Kartman ή μου φαίνεται???
Jastonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Γενικά, αν βάλεις πρώτη σεζόν και την συγκρίνεις με την 12η θα δεις πολλές διαφορές. Πιθανόν να άλλαξε και η φωνή μιας και σίγουρα υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να μιμηθούν την φωνή του Αλλά who cares.. κανά καλό επισόδειο να βγάζουν και ας αλλάζουν οι φωνές! Καλό το 09
klainmaingr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει μιας και η φωνή είναι ο mat (ή ο trey) δεν θυμάμαι. Καλούτσικο το 09 που σε φάσεις είναι awesome αλλα στο τέλος πολυ επιτηδευμένο... Κάποια στιγμή όσο και να μην το θέλω, πρέπει να τα κόψουν και να μην βιάζουν άλλο μια κατα τα άλλα καταπληκτική σειρά..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 O Trey Parker κάνει τη φωνή του Cartman. Απλά ο ίδιος σιγά σιγά την άλλαξε και μάλιστα περισσότερες από μια φορές. Και όχι μόνο του Cartman. Και η φωνή του Stan αλλά και του Kyle έχουν αλλάξει. Και λογικό είναι, γιατί άλλαξε το κλίμα της σειράς, τα σενάρια, οι χαρακτήρες τελικά. Στα πρώτα επεισόδια είχαν πιο "παιδική" φωνή και οι τρεις χαρακτήρες (και ο Γκάρισον πιο "αδιάφορη"), γιατί τα σενάρια αφορούσαν εκδρομές στο βουνό, τι κοστούμι θα βάλουμε στο Halloween, έχασα το σκύλο μου και άλλα τέτοια. Τώρα που τα σενάρια έχουν γίνει "μας βιάσανε τον φίλο μας", ε, οι φωνές είναι πιο "ώριμες" (και του Γκάρισον πιο "σεξοδιαστροφική").
Freakster Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Βγήκε το καινούριο επεισόδιο ε.. Είναι 2 part episode. βσκ, WTF? Σε μια φάση προτιμούσα να βάλω το δάχτυλο μου να βγάλω το μάτι μου.. Not funny................................... Ελπίζω στο δεύτερο επεισόδιο να βγάλει νόημα (γέλιο) ..
capitan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ, γέλασα δε γέλασα μία φορά όλη και όλη. Γενικά θα προτιμούσα να το ρίξουν πάλι στο καλό απλό γέλιο μέσω ατακών παρά να κάνουν συνέχεια παρωδία ότι ταινία/σειρά θυμούνται.
doctorkostis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Παιδια δειχνει αυτη τη στιγμη Southpark στο ελληνικο MTV.(επεισοδιο "an elephant makes love to a pig")Με υποτιτλους,κανονικα!Και αρκετα καλους υποτιτλους μπορω να πω...Γινεται καιρο και δεν το εχω παρει χαμπαρι η αρχισε τωρα?Ελπιζω να συνεχιστει...
kleidokratwr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Southpark στην ελληνική τηλεόραση; Σε νορμάλ ώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα