Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Χεχε, παιδιά, εμένα μου άρεσε το επεισόδιο. Νιώθω λίγο σαν τον Butters, που ήταν ο μόνος που του άρεσε το Indy! Στο τέλος: "I thought that movie was pretty good!" Προσωπικά έλιωσα σε δύο φάσεις. Στην αρχή που λέγανε για βιασμό και σε κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι αναφέρονται στο 4ο Ιντιάνα Τζόουνς και όχι σε κάποιο παιδάκι και στη φάση που κλαίνε όλοι μαζί βγαίνοντας από το σινεμά και ο Μπάτερς σχολιάζει ότι του άρεσε, ενώ η κάμερα συνεχίζει τα δραματικά πλάνα! Η φάση με τους Κινέζους με ενόχλησε και περίμενα τι μήνυμα θα βγάλουν. Ούτε και αυτό με κάλυψε όμως. Θεωρώ πολύ ελαττωματική την άποψη τους για τόσο σοβαρά θέματα. Τ' αντιμετωπίζουν λες και είναι ποδόσφαιρο και η Αμερική είναι η ομάδα τους.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 To Southpark εδω και 2 χρονια τουλαχιστον συνεχιζει να πασχει απο την ασθενεια της κωμωδιας που δεν βγαζει γελιο Σε μερικα επισοδεια οκ, πιανουν θεματα cool και τα λενε ωραια, και το dark comedy καλο, και τα μηνυματα καλα και οι παρωδιες σωστες και εχει πλακα. Αλλο η πλακα, ΑΛΛΟ το γελιο. Αυτο το πηγαιο που βγαινει σε μια αστεια σκηνη ή μια φοβερη ατακα. Αυτο δεν εχουν, δηλαδη ποσο να γελασεις με τον βιασμο του Indy
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 1209 - Breast Cancer Show EverAirdate: 2008-10-15 » 1 Days 21 Hours 4 Minutes Wendy gets in trouble when she threatens to beat up Cartman after school. No matter how fired up Wendy is, all bets are on Cartman. Everybody knows a girl canʼt fight a boy and win. Cant miss with this one
capitan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το τελευταίο επεισόδιο γ@μησε με το συμπάθειο...Παίζει να είναι το καλύτερο της season ως τωρα.
doctorkostis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Παιδια εγω ελιωσα εκει που προσπαθει να παρει detention,γελαγα σαν τον χαζο....Γενικα μου αρεσε αρκετα,καλυτερο απο το προηγουμενο...
Coma_Black Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Στο νέο επεισόδιο Breast Cancer κάνουν παρωδία τις ταινίες There will be blood (όταν τελειώνει το σαμάρωμα του Κάρτμαν η Γουέντι και πάει ο Δάσκαλος και της λέει "Wendy" αυτη κάθεται κάτω και λέει "I'm finished". Μετά σε όλοι την διάρκεια του ξύλου και η αργή κίνηση είναι απο το Fight Club . Μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο ήταν απλό και είχε γέλιο..
capitan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Και το όλο concept του επεισοδίου είναι από ταινία...Δεν θυμάμαι πως την λένε αλλά ειδικά εκεί που δείχνει το ρολόι στον τοίχο να δείχνει 3, εκεί τη θυμήθηκα, υπάρχει ίδια σκηνή.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Three O'Clock High. Έπος όμως.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Πολυ καλο, το καλυτερο ισως ως τωρα My mom has muscle dystrofy...on her breasts I'm standing here, bring it on bitch Υοu are my bro, she is your bitch, I cant hurt my bro's bitch
mayhem1999 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ...κατα τη γνωμη μου, ηταν ενα απο τα καλυτερα επεισοδια SP ..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μου άρεσε, δεν ενθουσιάστηκα, μπαίνει στη λίστα με τα "καλά" επεισόδια. Όχι μέτριο, όχι κορυφαίο, απλά καλό.
The_Judas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Εχουν πιάσει πάτο... πραγματικά δεν βλέπονται! Ευτυχώς βγαίνουν μεθαυριο νεα επεισόδια family guy-american dad-simpsons
saxon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Το καλύτερο επεισόδιο του μέτριου 12ου κύκλου μέχρι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα