Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χεχε, παιδιά, εμένα μου άρεσε το επεισόδιο.

Νιώθω λίγο σαν τον Butters, που ήταν ο μόνος που του άρεσε το Indy! Στο τέλος: "I thought that movie was pretty good!" Προσωπικά έλιωσα σε δύο φάσεις. Στην αρχή που λέγανε για βιασμό και σε κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι αναφέρονται στο 4ο Ιντιάνα Τζόουνς και όχι σε κάποιο παιδάκι και στη φάση που κλαίνε όλοι μαζί βγαίνοντας από το σινεμά και ο Μπάτερς σχολιάζει ότι του άρεσε, ενώ η κάμερα συνεχίζει τα δραματικά πλάνα! Η φάση με τους Κινέζους με ενόχλησε και περίμενα τι μήνυμα θα βγάλουν. Ούτε και αυτό με κάλυψε όμως. Θεωρώ πολύ ελαττωματική την άποψη τους για τόσο σοβαρά θέματα. Τ' αντιμετωπίζουν λες και είναι ποδόσφαιρο και η Αμερική είναι η ομάδα τους.

Δημοσ.

To Southpark εδω και 2 χρονια τουλαχιστον συνεχιζει να πασχει απο την ασθενεια της κωμωδιας που δεν βγαζει γελιο

Σε μερικα επισοδεια οκ, πιανουν θεματα cool και τα λενε ωραια, και το dark comedy καλο, και τα μηνυματα καλα και οι παρωδιες σωστες και εχει πλακα. Αλλο η πλακα, ΑΛΛΟ το γελιο. Αυτο το πηγαιο που βγαινει σε μια αστεια σκηνη ή μια φοβερη ατακα. Αυτο δεν εχουν, δηλαδη ποσο να γελασεις με τον βιασμο του Indy

Δημοσ.
1209 - Breast Cancer Show Ever

Airdate: 2008-10-15 » 1 Days 21 Hours 4 Minutes

Wendy gets in trouble when she threatens to beat up Cartman after school. No matter how fired up Wendy is, all bets are on Cartman. Everybody knows a girl canʼt fight a boy and win.

Cant miss with this one

Δημοσ.

Στο νέο επεισόδιο Breast Cancer κάνουν παρωδία

τις ταινίες There will be blood (όταν τελειώνει το σαμάρωμα του Κάρτμαν η Γουέντι και πάει ο Δάσκαλος και της λέει "Wendy" αυτη κάθεται κάτω και λέει "I'm finished". Μετά σε όλοι την διάρκεια του ξύλου και η αργή κίνηση είναι απο το Fight Club

. Μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο ήταν απλό και είχε γέλιο..

Δημοσ.

Και το όλο concept του επεισοδίου είναι από ταινία...Δεν θυμάμαι πως την λένε αλλά ειδικά εκεί που δείχνει το ρολόι στον τοίχο να δείχνει 3, εκεί τη θυμήθηκα, υπάρχει ίδια σκηνή.

Δημοσ.

Πολυ καλο, το καλυτερο ισως ως τωρα

My mom has muscle dystrofy...on her breasts

I'm standing here, bring it on bitch

Υοu are my bro, she is your bitch, I cant hurt my bro's bitch

Δημοσ.

Μου άρεσε, δεν ενθουσιάστηκα, μπαίνει στη λίστα με τα "καλά" επεισόδια. Όχι μέτριο, όχι κορυφαίο, απλά καλό.

Δημοσ.

Εχουν πιάσει πάτο... πραγματικά δεν βλέπονται!

Ευτυχώς βγαίνουν μεθαυριο νεα επεισόδια family guy-american dad-simpsons :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...