Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΝτε και ας αργησε

208 - The China Probrem

Airdate: 2008-10-08 » 3 Days 8 Hours 0 Minutes

Cartman must confront the Chinese alone while the American people are haunted by the memory of recent tragic events.

Δημοσ.
Τελικα τι καυτηριαζαν καταλαβε κανεις?Δεν εχω δει το τελευτεο ιντιανα.

Δεν έχω δει το Ιντιανα, αλλά νομίζω οτι το θεώρησαν τόσο χάλια που να φτάνει στο σημείο του βιασμού (της τέχνης:P)

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Judas είναι.. Και επίσης γενικά καυτηριάζουν και ότι τα 2 παιδιά γαμάνε ότι καλό είχαν βγάλει τα παλιά χρόνια με καινούριες συνέχειες μόνο και μόνο για το box office. :)

Δημοσ.

Λοιπόν. Καταρχάς, το επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλό. Οι κ. Matt & Trey θέσαν το ζήτημα στη σωστή του βάση. Σίγουρα το έχουμε σχολιάσει και στο δικό του thread, αλλά το Indy IV ήταν μία πάρα πολύ κακή ταινία. Και εξηγώ. Πέρα από την πλοκή ( η οποία ήταν ανεκδιήγητη), η απαράδεκτη σκηνοθεσία ήταν αυτή που είναι ασυγχώρητη για τα μεγέθη των κ. Lucas & Spielberg. Οπότε η λέξη του σημερινού επεισόδιου ήταν η λέξη "rape". Η φράση "Lucas & Spielberg raped Indiana Jones" προέρχεται από την πολλή γνωστή φράση που χρησιμοποιείται από συνομίληκους αλλά και μεγαλύτερούς μου σε ηλικία "George Lucas raped our childhood." και οφείλεται στις συνεχείς επανεκδόσεις της original trilogy (OT) του Star Wars και σε ένα δεύτερο βαθμό στην καινούρια τριλογία του Lucas.

[/μαθήματα αμερικάνικης ιστορίας τέλος :P]

Δημοσ.

στεγνα απο τα χειροτερα επεισοδια ever.

νομιζω οτι το εχουν παραγαμησει με το μελοδραμα.

επισης το εχουν ξεφτηλισει με τα οπλα. ξενερωσα που πηροβολησε ο butters 3 ατομα. πρωτη φορα που μου ηρθε να κλεισω επεισοδιο south park. two thumbs down...

Δημοσ.

ενταξει πιθανος σωστο το μυνημα περι βιασμου της ταινιας αν και δεν την εχω δει ολοκληρη, αλλα αυτο δεν σημενει οτι εβγαζε και γελιο. Ασε που το παραγαμησανε με τις σκηνες που την επεφταν στον ιντυ. Γενικα εχουν χασει την εμπνευση τους, επικεντρωνονται σε 1-2 μυνηματα και τα ξεχειλωνουν στην διαρκεια του επεισοδιου. Με τους κινεζους ηλπιζα οτι θα βγαλει περισοτερο γελιο, μιας και ειχε περισοτερο υλικο (γαλα μολυσμενο, μολυβδος στα παιχνιδια, ολυμπιακοι, κουμουνισμος.......αλλα μονο για τους ολυμπιακους λεγανε), συν οτι ειχαμε μπατερς με καρτμαν, αλλα και εκει δεν τραβηξε. Κολησανε στον πυροβολισμο στο πουλι, σιγα το αστειο.

Δημοσ.
ενταξει πιθανος σωστο το μυνημα περι βιασμου της ταινιας αν και δεν την εχω δει ολοκληρη, αλλα αυτο δεν σημενει οτι εβγαζε και γελιο. Ασε που το παραγαμησανε με τις σκηνες που την επεφταν στον ιντυ. Γενικα εχουν χασει την εμπνευση τους, επικεντρωνονται σε 1-2 μυνηματα και τα ξεχειλωνουν στην διαρκεια του επεισοδιου. Με τους κινεζους ηλπιζα οτι θα βγαλει περισοτερο γελιο, μιας και ειχε περισοτερο υλικο (γαλα μολυσμενο, μολυβδος στα παιχνιδια, ολυμπιακοι, κουμουνισμος.......αλλα μονο για τους ολυμπιακους λεγανε), συν οτι ειχαμε μπατερς με καρτμαν, αλλα και εκει δεν τραβηξε. Κολησανε στον πυροβολισμο στο πουλι, σιγα το αστειο.

+1 αν και

οι σκηνές που την έπεφταν στον indy ήταν all the money

Δημοσ.

χαρακτηριστικη σκηνη για το ποσο τραβανε το επεισοδιο γιατι δεν εχουν τι αλλο να πουνε ειναι το ποσες φορες την λεει ο cartman στον Butters για το οπλο. παιζει να τραβαει ενα λεπτο λεγοντας μονο οτι δεν ειναι cool να πηροβολας καποιον στο πουλι.

ελεος.

Δημοσ.

Αθλιο επεισοδειο(και μου αρεσε κ ο ιντυ,αλλα δεν το λεω για αυτο...)Προσωπικα δε γελασα πουθενα...μαλλον παιρνει ποδι και το south park,μαζι με πρισον κ Heroes πιθανοτατα για φετος....αν και με τοσο αθλια σεζον οπως ηταν η πρβτη μιση,δεν περιμενα και κατι καλυτερο-αλλα ουτε και τοοοσοοο χειροτερο-...

• Moderators
Δημοσ.
χαρακτηριστικη σκηνη για το ποσο τραβανε το επεισοδιο γιατι δεν εχουν τι αλλο να πουνε ειναι το ποσες φορες την λεει ο cartman στον Butters για το οπλο. παιζει να τραβαει ενα λεπτο λεγοντας μονο οτι δεν ειναι cool να πηροβολας καποιον στο πουλι.

ελεος.

Μια απτα ιδια,γτπ επεισοδιο.Και περιμενα να δω cartman εναντιων κινεζων με cartman να στεφεται αυτοκρατορας της κινας or something;)

P.s. Που χαθηκες boy?Καιρο εχω να σε δω εδω μεσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...