Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια γιατι αργούν τοσο πολυ οι υποτιτλοι?

εδω στο λοστ και στο π.βρεακ βγαινουν αμεσως.. στο σαουθπαρκ θέλουμε 2-3 μερες

Σου παραθέτω μέρος από ποστ σε ανύποπτο χρόνο ενός εκ των μεταφραστών της σειράς στο gtvs (και πιο ευγενικού από αυτό που θα απαντούσα εγώ προφανώς)

Μηνύματα αυτού του τύπου' date=' εκτός των άλλων, μας επιβαρύνουν με πρόσθετο άγχος. Ξέρετε, έχουμε και άλλες δουλειές πέραν του να ασχολούμαστε με το South Park.

Τόσο ο christos2b όσο κι εγώ είμαστε επαγγελματίες, πνιγόμαστε στη δουλειά, έχουμε ο καθένας την προσωπική του ζωή, τα προβλήματά μας, και θυσιάζουμε από το λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας, προκειμένου να κάνουμε κάτι που αγαπάμε, χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα (δηλ. είμαστε ερασιτέχνες = εραστές της τέχνης), απλώς και μόνο για να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το μεράκι και το πάθος για το South Park.

Το λιγότερο που ζητάμε είναι υπομονή και κατανόηση (ο έπαινος και η αναγνώριση είναι δώρα δικά σας και σας ευχαριστούμε).

Σας χαιρετώ εγκάρδια όλους, να είστε όλοι καλά, να υγιαίνετε, καλή Σαρακοστή να έχουμε, και τα ξαναλέμε σύντομα.[/quote']

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειλικρινά πως θα μεταφρασεις το "cheesing" στα ελληνικα???? χανει το αστειο της η λεξη...

Δημοσ.

Και γαμώ τα επισόδια...

Ξέρει κανείς που έχει wallpapers οτυ Kenny?? Το google μόνο βλακείες βγάζει

Δημοσ.

[on streaming episodes at South Park Studios] When asked for a reason as to why they has decided to offer such a service, Trey and Matt responded by saying:

We got really sick of having to download our own show illegally all the time, so we gave ourselves a legal alternative.

Δημοσ.

Episode 1204 (Original Air Date: 2008-04-02)

The head of the World Canadian Bureau leads the country into a long and painful strike and the responsibility of brokering a settlement rests with the boys.

Ο Αικ(ο δεύτερος αγαπημένος μου χαρακτήρας μετά τον Κάρτμαν φυσικά), παίζει σίγουρα.

Απεργία σεναριογράφων; Τέρενς και Φίλιπ; θα δούμε σε 2 μέρες.

Δημοσ.

Το ξερω οτι πεταγομαι σαν την choo-choo αλλα θελω να κανω μια ερωτηση ψιλοασχετη.Επειδη το να κατσω να βρω και να δω 11 σεζονς το βλεπω λιιιιγο χλωμο αν αρχισω να βλεπω απτην 10 πουχου θα καταλαβαινω τι γινεται ή θα χρειαζομαι την wikipedia απο διπλα??:P

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεις με την σειρά τα επεισόδια του south park.

Εκείνο που χρειάζεται είναι καλή αίσθηση του χιούμορ - σάτιρας.

Απλά μερικά επεισόδια σατιρίζουν γεγονότα και πρόσωπα από την Αμερικάνικη επικαιρότητα και σε εμάς φαίνονται λίγο ξενέρωτα.

Από όποια σαιζόν και να ξεκινήσεις είναι σχεδόν το ίδιο.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω αξίζει να δεις 11 σεζόν... δεν είναι τόσες πολλές αν σκεφτείς ότι είναι μικρά επισόδεια και μικρές σεζόν.. Αν και ο πιό σημαντικός λόγος για μένα είναι πως από σεζόν 1 μέχρι τέλος της 8 τα επισόδεια ήταν απίστευτα... από εκεί και πέρα δεν με ενθουσιάζουν τόσο πολύ.

Δημοσ.

ναι και αν γινεται να κανει post καποιος τα links για ολα τα video (του σκιουρου, του tron guy, του star wars guy, της αρκουδας κλπ κλπ)

απο αυτα που εδειξε ειχα δει μονο τον chocolate rain (ειχε κερδισει award για καλυτερο video στην κατηγορια μουσικη για το 2007) και τον what what.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...