Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλούτσικο επεισόδιο.

Εκείνο που μου την σπάει μόνο είναι ότι ενώ στο πρώτο επεισόδιο ο Cartman ήταν σχεδόν σαν φλώρος, στο δεύτερο είναι TOTALLY φλώρος.

Άσε κ εγώ περίμενα

εκεί που πυροβολήθηκε με την καραμπίνα, να βγάλει ο Cartman φώτο κ να την πάει στο σταθμό για τα φράγκα

Σε αυτά τα δύο επεισόδια ο Cartman έχει χάσει μεγάλο μέρος της καφρίλας του αλλά πιστεύω σύντομα θα επιστρέψει στο παλιό κακό του εαυτό και θα δωθεί κάποια εξήγηση για αυτήν την αλλαγή.

Το southpark ποτέ δε μ' έχει απογοητεύσει. Μπορεί μερικά επεισόδια να μη μου αρέσουν αλλά πιστεύω πάντα θα βγαίνουν καλά επεισόδια.

Δημοσ.

Ηταν λίγο μακάβριο αλλά είχε happy end! :P

Το πιο μακάβριο επεισόδιο που έχω δει στο south park είναι το 10x14.

Αν δεν το έχετε δει ήδη....μη το δείτε ποτέ!

Δημοσ.

Ποοοο....απο τις αγαπημενες μου ταινιες εβερ,επεισοδιο σε σαουθ παρκ κ με κεννυ επιτελους....παρολο το κακο ξεκινημα,αναμενω με αγωνια....: )

Δημοσ.

Λοιπόν μιλάμε για καταπληκτικά επεισόδια, και ένα πρόσφατο που μου άρεσε:South Park: Wheel of Fortune

(South Park meets wheel of fortune).

Δημοσ.
ειχα καιρο να συνδεθω τοσο πολυ με επεισοδιο :P

Χαχα,εγω να δεις,γ@μησε το επεισοδιο,ειδικα μετα τα 2 πρωτα που ηταν χαλια,αυτο ηταν οτι επρεπε...

καλα,αυτο με τον καρτμαν κ το αλα λιστα του σιντλερ(αννα φρανκ βασικα) με γατια,γαματο,χαχα,ειχε κ αναλογη μουσικη:lol::lol:

...βεβαια κ παλι,αν δεν εχει δει καποιος το Heavy Metal,ισως να μην γουσταρει κ τοσο..αλλα τα σπασε anyway:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

καλα αυτο ηταν κορυφη, ο mr kitty εγεινε ανν φρανκ

το βλεπα με μια φιλη το επεισοδιο και με ρωτησε αν οντως γινεται αυτο με τις γατες και της ειπα ναι αλλα πρεπει να σε ψεκασει η γατα στην μαπα αλλιως δεν γινεται

ελπιζω να με παρει τηλεφωνο να μου πει οτι ειχα αδικο :P

Δημοσ.

ρε παιδια γιατι αργούν τοσο πολυ οι υποτιτλοι?

εδω στο λοστ και στο π.βρεακ βγαινουν αμεσως.. στο σαουθπαρκ θέλουμε 2-3 μερες

Δημοσ.

Πωπω φλωρος ο Καρτμαν! Καλα ρε... ουτε μισο δολλαριο δεν πηρε για τις γατες;;; Και ελεγα, τωρα θα εκβιασει, τωρα θα ζητησει λεφτα, τωρα τωρα... nerd!

Δημοσ.

Πολύ καλό επεισόδιο.

Αν και δεν έχω δει την ταινία που λένε ότι είναι αφιερωμένο μου άρεσε σαν επεισόδιο.

Επιτέλους είδαμε και μπόλικο Κένυ! Δεν τον ξέχασαν τελείως οι δημιουργοί.

Ο ρόλος του Καρτμαν απολαυστικός με την μουσικούλα αλλά χωρίς την καφρίλα του για ακόμα μια φορά.

Μπορεί να μη ξεκίνησε πολύ καλά η σαιζόν αλλά ανεβαίνουμε σιγά σιγά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...