kx5 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Αν θυμάμαι καλά μέχρι την 5η-6η ναι. Αλλά γιατί έχεις κολλήσει με αυτό? Τόσες και τόσες σειρές βλέπω με ευχαρίστηση και ας είχα παρακολουθήσει μαζεμένα τα πρώτα τους επεισόδια. Μας λες ότι δε μπορούμε να κρίνουμε αν μια σειρά γίνεται καλύτερη επειδή έτυχε να παρακολουθήσουμε μαζεμένα κάποια επεισόδια της?
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 επειδη ειδες τα πρωτα (και πρωτόγνωρα) επεισοδια μαζεμενα λογικο ειναι να σου φενονται χειροτερα αυτα. εμενα η σειρα μου αρεσει αρκετα
poihths Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 συμφωνω σε όλα με το τουφα. και αν καποιοι τα βλεπετε μαζεμενα είναι ακομα πιο πιθανο να ξενερώσετε αργότερα
liakos18 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εγώ μέχρι και την 11η σεζόν τα είδα μαζεμένα γιατί άργησα να το ξεκινήσω.. Πιστεύω πως υπάρχουν καλά και κακά επεισόδια σε κάθε σεζόν. Δεν μπορω να πω πως οι πιο πρόσφατες είναι χειρότερες..
soturin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Το δεύτερο άλλη καφρίλα. Καλύτερο από το πρώτο αλλά όχι κάτι φοβερό επίσης
The_Judas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ξέρει κανείς τους στίχους που έψαλαν στα λατινικά?
Steven Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Τώρα έρχεται το δεύτερο της 12ης... Αλλά ντάξει μη το παρακάνουμε...και εγώ μαζεμένα τα είδα μέχρι την δέκατη season αλλά ποιός μπορεί να ξεχάσει πχ το διπλό επεισόδειο με το Wii ή το αυτό με τον Bono των U2 ή το wheel of fortune...που πραγματικά για εμένα είναι από τα best ever... Και όλα αυτά μετά από 11 seasons.. Νομίζω πως τα παιδιά έχουν απίστευτα μυαλά και δεν έχει χαλάσει καθόλου το south park. Σε όλες τις seasons θα υπάρχουν θεικά, καλά και άσχημα επεισόδεια... Αυτό δεν αλλάζει!
porco_rosso21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Χειροτερο απο το πρωτο το δευτερο για μενα....περα απο 2-3 αναφορες σε ταινιες,τπτ το ενδιαφερον....
saxon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλούτσικο επεισόδιο. Εκείνο που μου την σπάει μόνο είναι ότι ενώ στο πρώτο επεισόδιο ο Cartman ήταν σχεδόν σαν φλώρος, στο δεύτερο είναι TOTALLY φλώρος. Ακούς εκεί να την κάνει και να μην ξαναεμφανιστεί.... Τουλάχιστον ας έλεγε ένα "screw you guys, i m going home"
tzinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 saxon εγω περιμενα να μπουκαρει προς το τελος και να την σωσει η να την αποτελειωσει, να κανει καμια καφριλα τελος παντων. Ημουν σιγουρος οτι θα εμφανιζοταν! εμενα μου αρεσε. ασε που οταν αρχισανε τις ψαλμωδιες πρωτη φορα ειχε τρελο γελιο. Με χαλασε λιγο που ηταν τοσο επικριτικο (παπαρατσι, χολιγουντ...κτλπ) και υπερ των ταλαιπωρημενον celebrities, διοτι δεν ειναι και αυτοι αθωες περιστερες, αλλα στο συνολο εχουν δικιο στο μυνημα που περνανε. Δεν ειχε πολλες αστειες στιγμες αλλα ηταν καλουτσικο επεισοδιο.
Solmyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 διοτι δεν ειναι και αυτοι αθωες περιστερες tzinos , πως το τρως το καλαμποκακι σου; Ρε παιδια αυτη η Irene η γκαραζιερισσα που την δειχνει στο τελος στο πληθος απο που την θυμαμαι;
The_Judas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 εμενα μου αρεσε. ασε που οταν αρχισανε τις ψαλμωδιες πρωτη φορα ειχε τρελο γελιο. Με χαλασε λιγο που ηταν τοσο επικριτικο (παπαρατσι, χολιγουντ...κτλπ) και υπερ των ταλαιπωρημενον celebrities, διοτι δεν ειναι και αυτοι αθωες περιστερες, αλλα στο συνολο εχουν δικιο στο μυνημα που περνανε. Δεν ειχε πολλες αστειες στιγμες αλλα ηταν καλουτσικο επεισοδιο. Εχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν σκληρή κριτική στους celebrities, θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουν και σε αυτούς κάποια δικαιώματα. Αλλωστε δεν φταίνε οι celebrities μόνο αλλά και αυτοί που τους στηρίζουν. Χαρακτηριστικό ήταν το σημείο του επεισοδίου όπου διέκοψαν την εκλογική αναμέτρηση για να δείξουν τα νέα της Μπρίτνεϊ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα