Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ο λόγος που το south park έχι 7 και 7 επεισόδια κάθε χρόνο είναι λόγω του ότι οι δημιουργεί του είναι αυτοί που τογράφουν και το υλοποιούν πλήρως (σεναριακά κτλ). Δεν νομίζω να τους επηρεάζει η απεργία λαθος. το southpark ειναι απο τα πιο "αμεσα" shows, ειναι παντα επικαιρα. το work cycle einai mia vdomada an thimame kala.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μαζεύουν ιδέες όλο το (μισό) χρόνο και υλοποιούν τα 7-8 επεισόδια μέσα σε μια εβδομάδα, συνήθως μάλιστα βάζουν τις πολύ καλές ιδέες στην αρχή, στη μέση και το τέλος, δηλαδή πλέον έχουμε το πρώτο επεισόδιο τέλειο, το δεύτερο μέτριο, το τρίτο και το τέταρτο σε συνέχειες (πολύ καλό), το πέμπτο και το έκτο μέτρια και το έβδομο πολύ καλό. Τη βασική σεναριακή ιδέα τη γράφουν οι Matt n' Trey, αλλά έχουν και κάμποσους "βοηθούς" σεναριογράφους για να προσθέτουν αστειάκια και να καθαρογράφουν τα κείμενα.
Gelion Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 ενταξει το επεισοδιο τα σπαγε πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο οντως για τον θανατο του keny επρεπε να ακουστει η ατακα
saxon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 ενταξει το επεισοδιο τα σπαγε πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο οντως για τον θανατο του keny επρεπε να ακουστει η ατακα Συνήθως την ατάκα την λένε ο Σταν και ο Κάιλ. Αυτοί όμως δεν είδαν τον Κένυ να πεθαίνει
Dude_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μου άρεσε και εμένα αρκετά το τελευταιό επεισόδιο, ειδικά butters με το μπλουζάκι. ο σταν στο τέλος, ο θάνατος του κενυ Συνολικά πως θα χαρακτηρίζατε την σαίζον ?
KaizerSoze Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Ι call it Plan: That Cannot Fail και λιγο μετα and then you Butters kick her...on the balls ΜΑ ΠΟΣΟ ΘΕΙΚΑ ΓΙΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΤΜΑΝ?
Pazzini Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Εγω παλι ηθελα να ακουσω αντι για το i ll kick your balls το θεικο i ll kick you in the nuts χαχαχαχαχαχα
saxon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ -- Μόνο γι αυτούς που έχουν δει το 11χ14 Τελικά μετά απο απαίτηση εκκατομύριων χαζοπερίεργων που ήθελαν να μάθουν ποιός ήταν τελευταίος στην λίστα, οι παραγωγοί έδωσαν στην δημοσιότητα την κομμένη σκηνή http://www.southparkstudios.com/downloads/preview/?id=7607
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ -- Μόνο γι αυτούς που έχουν δει το 11χ14 Τελικά μετά απο απαίτηση εκκατομύριων χαζοπερίεργων που ήθελαν να μάθουν ποιός ήταν τελευταίος στην λίστα, οι παραγωγοί έδωσαν στην δημοσιότητα την κομμένη σκηνή http://www.southparkstudios.com/downloads/preview/?id=7607 Λογικο:lol:
liakos18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ΠΡΟΣΟΧΗ -- Μόνο γι αυτούς που έχουν δει το 11χ14 Τελικά μετά απο απαίτηση εκκατομύριων χαζοπερίεργων που ήθελαν να μάθουν ποιός ήταν τελευταίος στην λίστα, οι παραγωγοί έδωσαν στην δημοσιότητα την κομμένη σκηνή http://www.southparkstudios.com/downloads/preview/?id=7607 :lol: Κυκλοφορούν κι άλλες κομμένες σκηνές;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 υπαρχει στο φορουμ καμια δημοσκοπηση για αγαπημενο χαρακτηρα;; αν και νομιζω οτι ο Καρτμαν θα παιζει χωρις αντιπαλο....
kleidokratwr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Πόσες σεζόν θα παίξουν ακόμα; Έχω μείνει αρκετά πίσω απο θέμα ανακοινώσεων κλπ. Υπάρχει κανένα νέο;
zenso Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Νομίζω τέλος 2007 έκλεισαν τριετές συμβόλαιο,οπότε τουλάχιστον μέχρι 14-15 seasons
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα