Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα το Imaginationland ΙΙΙ. Δεν μου άρεσε. Όσο ωραία και συναρπαστικά ήταν τα δύο προηγούμενα τόσο άστοχο είναι αυτό. Δεν λέω ότι δεν είχε τις χαρακτηριστικές southpark στιγμές που σκας στα γελια απλός δεν μου άρεσε ο τρόπος που τελείωσε η ιστορία.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eμενα παλι μου αρεσαν επιτελους καποιες καφριλες του Cartman οπως

τα απιστευτα νευρα και το παραληρημα στο νοσοκομειο, η ατακα που ελεγε συνεχεια before this day ends etc.

και φυσικα

το ξεσπασμα του Kyle

Θα συμφωνησω παντως οτι το τελος ηταν ξενερωμα, περιμενα να ειναι κριτικη για τους Αμερικανους που τους πλασαρουν οτι ναναι πχ WMD για αληθινο και το χαφτουν. Τωρα παρα ηταν γκευ

Οφειλω να ομολογησω πως συγκινηθηκα που ειδα τοσες φιγουρες απο τα παιδικα μου χρονια

Θεος ο Οπτιμους στο βαθος και σκαει σε μια φαση ο κακος Cobra απο GIJoe "It's GIJoe against Cobra their enemy fighting to save the day "κτλ

Παντως η τριλογια αξιζε και να πω την αληθεια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μας εδειξε μια επικη μαχη!!!Ειχα ξενερωσει στο Best Friends Forever που δεν μας εδειξε την μαχη Παραδεισος-Κολαση

Δημοσ.

Ε, δεν ήταν και πολύ καλό πράγματι. Μας είχε δημιουργήσει και τόσες προσδοκίες. Πίστευα ότι κάτι καλό είχαν σκεφτεί για τέλος, αλλά αυτό ήταν μάλλον ένα πρόχειρο συμμάζεμα. Ουφ...

Καλά, για ταινία δεν το συζητώ, δεν γινόταν με τίποτα, ούτε και τραγούδια να βάζαν και περισσότερες ατάκες. Απλά το story δεν ήταν τόσο καλό. Το story του wii ήταν πολύ καλύτερο για ταινία και ευφυέστερο.

Δημοσ.

ουτε εμενα μου αρεσε αρκετα,ειχα κ υψηλες προσδοκιες λογω θεματολογιας μαλλον(long live rock n roll κτλ...)...καλα ο kenny υπαρχει πλεον,τι γινεται,τον εχουν ξεχασει μια κ καλη?

Δημοσ.

Αντε ο Κένι εντάξει... αλλά οι υπόλοιποι χαρακτήρες? Σε πολλά επεισόδια ακόμη και ο Σταν, ο Καιλ είναι ανύπαρκτοι.

Πότε θα φτιάξουν κανένα επεισόδιο με τον Γκάρισον... μου έλλειψε πολύ η καφρίλα του :-D

Αν και από τότε που έγινε γυναίκα δεν έχει και πολύ νόημα η ύπαρξη του... χάθηκαν τα υπονοούμενα και πειράγματα σε βάρος του που προκαλούσαν γέλιο.

Δημοσ.

Σταματησε δε σταματησε να ειναι αστειος ο Kenny(που εμενα δλδ μαρεσει ακομα τρελα),ειναι ενας απο τους 4 πρωταγωνιστες ας πουμε,χωρια τους αλλους γ@μ@τους χαρακτηρες(Butters κ σια),κ ομως δεν τον χρησιμοπουν καθολου πια,οπως κ τον kyle ή stan,παρα μονο μια στις τοσες κ για λιγο...ελεος δλδ...

Δημοσ.
Αντε ο Κένι εντάξει... αλλά οι υπόλοιποι χαρακτήρες? Σε πολλά επεισόδια ακόμη και ο Σταν, ο Καιλ είναι ανύπαρκτοι.

Πότε θα φτιάξουν κανένα επεισόδιο με τον Γκάρισον... μου έλλειψε πολύ η καφρίλα του :-D

Αν και από τότε που έγινε γυναίκα δεν έχει και πολύ νόημα η ύπαρξη του... χάθηκαν τα υπονοούμενα και πειράγματα σε βάρος του που προκαλούσαν γέλιο.

To 11x06 ηταν γεμάτο Γκάρισον, αλλά συμφωνώ οτι έχει ψιλοκαεί σαν χαρακτήρας απο τότε που έγινε γυναίκα.

Ο Σταν και ο Κάιλ δεν είναι ανύπαρκτοι πιστεύω.

Και στην τριλογία είχαν αρκετή συμμετοχή.

Απλά εχουν εξαφανίσει τελείως τον Κέννυ και βάζουν στην θέση του τον Μπάτερς, ενώ ταυτόχρονα έχουν κάνει τον πατέρα του Σταν πρωταγωνιστή με αποτέλεσμα να μειώνεται η συμμετοχή όλων των υπόλοιπων.

Τον Cartman μη πειράξουν μόνο γιατί τους έσφαξα :)

Δημοσ.

1114 - The List

Airdate: 2007-11-14

The girls in the fourth grade class have made a secret list that rates every boy's looks from cutest to ugliest. When the boys steal the list, they are completely unprepared to deal with the results.

• Moderators
Δημοσ.

Να μαντεψω τον ugliest:lol:

Αν και το"When the boys steal the list, they are completely unprepared to deal with the results."με βαζει σε σκεψεις!

"Hey!You all bitches suck my dry balls and go wash some dishes"!

Δημοσ.

Αν το επεισόδιο βασίζεται στο ποιός είναι ο πιο άσχημος, δε νομίζω να είναι κάτι απλό που να το βρούμε εύκολα.

Πάντως για πιο cute ψηφίζω τον Μπάτερς και για ugliest τον Κάιλ με την κόκκινη πατσαβούρα που έχει για μαλλί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...