Solmyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ο Jack Bauer, απο καποιο επεισόδιο της σειρας 24, αν καταλαβα καλα.
nektarios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 1111 - Imaginationland Episode II Airdate: 2007-10-24 Stan and Kyle are being held in the bowels of the Pentagon until they tell the government how they got into Imaginationland. Meanwhile, Cartman simply won't rest until he finds Kyle and gets him to make good on their bet to suck his balls.
Toufas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Καλός ο Ράμπο, αλλα εμένα μου κατσε κάπως διαφορετικά στο μυαλό με το που το είδα.Μα καλά είμαι ο μόνος που με το που είδε αυτό του ήρθε στο μυαλό αυτό; Δεν έχω το συγκεκριμένο επεισόδειο [ 24.S04.E24 ] , και αυτός που αγκάρεψα να μου τραβήξει το screenshot δεν βρήκε καλύτερο. Αν κάποιος έχει το επεισόδειο πρόχειρο ας ρίξει κανα screenshot της προκοπής. john rampo, the first blood
capitan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Εμένα αυτό που μου 'χει λείψει από προηγούμενες season είναι ο Kenny. Τώρα, όπως είχε ειπωθεί και στο επεισόδιο με τις ψείρες, απλά κάθεται εκεί και δε κάνει τίποτα. Είναι απλά για να γεμίζει το πλάνο.
porco_rosso21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 xaxaxaxa,θεικο το δευτερο μερος του imaginationland,κοντεψα να ξερασω απο τα γελια εκει ειδικα που ηταν σαν το stargate,με τον κερτ ρασελ πρωτο πρωτο,χαχαχαχα...καλα,το συμβουλιο ηταν ολα τα λεφτα,α ρε λιουκ σκα'ι'γουωκερ,χιχιχι... το τριτο μερος αναμενεται επικο!!!:lol:
nektarios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 .καλα,το συμβουλιο ηταν ολα τα λεφτα,α ρε λιουκ σκα'ι'γουωκερ,χιχιχι... το συμβούλιο ήταν κορυφαίο: ποπάι, δίας, χριστός κτλ χαχαχα αλλά και οι κακοί είναι πολύ καλοί ειδικά τα Woodland Critter Christmas ζωάκια πολλή διαστροφή χεχε πάντως ο cartman δεν νομίζω να τα καταφέρει τελικά, αν και θα προσπαθήσει πολύ
predator Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 καλα οι αναφορες σε ταινιες σε αυτο το επεισοδιο πρεπει να ειναι απειρες. εγω μονο ειδα αναφορες σε stargate,predator,alien,star wars,gladiator,halloween,nightmare on elm street,super mario,matrix,lotr κλπ κλπ μιλαμε τα εσπασε το επεισοδιο!επικο!
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 October 23, 2007 - For a couple of days, Keef Bartkus, an editor at South Park, had information about "Imaginationland" up on YouTube and Flickr, which he's been asked to take down. Two items stood out:1. He was hoping the trilogy the show eventually came out with would be a full-length movie. If we use SP:BLU for comparison, then we're talking about 80 minutes of South Park: Imaginationland 2. Kyle would have sucked Cartman's balls if this had become a movie. He might still do that tomorrow night, maybe even onscreen, but don't hold your breath 1 2 3 456
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Excellent! 1. Ποιος χάρηκε πολύ για την επιστροφή των woodland critter christmas? "Let's pee in her eye socket!" Jesus christ...) 2. Ποιος ήθελε να δει τα critters να βιάζουν τον Kurt? 3. Ποιος ανυπομονεί να δει τον Kyle να sucks τα balls του Cartman? South park rules!
ktiniatros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 επική η imaginationland τριλογία. κάλλιστα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σαν ταινεία στον κινηματογράφο. δεν είναι τυχαίο που στο tv.com τα imaginationland παίρνουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από κάθε άλλο επεισόδιο.
Akujin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 εγώ θα περιμένω να ολοκληρωθεί η τριλογία για να εκφέρω τελική γνώμη. αλλά 1. σαν ταινία, δεν θα μου άρεσε σίγουρα, δλδ το βρίσκω λίγο σε σχέση με το bigger longer uncut. -άσχετα αν η σύλληψη είναι πιο ενδιαφέρουσα. 2. δεν μ'εντυπωσιάζει να βλέπω αναφορές σε popey, star wars κτλ, αν δεν κάνουν και κάτι κορυφαίο. δλδ αν το πάμε έτσι, προτιμώ να δω robot chicken. 3. μου άρεσαν τα επεισόδια και μένα πολύ, μην με παρεξηγείτε, απλά δεν έχω πορωθεί τόσο όσο φαίνεται ότι έχει πορωθεί ο μέσος όρος μάλλον 4. ίσως το πρώτο μέρος να μ' εντυπωσίασε +πιο πολύ απ, ότι το 2ο 5. τα επεισόδια ας πούμε με το wii, τα θεωρώ so far πιο καλά.(imho)
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ ότι μέχρι τώρα τα επεισόδια με το wii ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα, όχι απλά καλύτερα. Αλλά αυτό έχουμε, μ' αυτό γελάμε man. Προσωπικά δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος όσο μ' εκείνα (τα οποία θεωρώ από τα καλύτερα όλων των εποχών γενικότερα), αλλά ίσως είμαι αντίστοιχα ενθουσιασμένος με τα επεισόδια "family guy".
nektarios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 1112 - Imaginationland Episode III Airdate: 2007-10-31 Inside Imaginationland, Stan and Butters engage in the battle of their lives as they fight the army of evil imaginary forces. Meanwhile, Cartman goes all the way to the Supreme Court to get Kyle to suck his balls.
Dude_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 preview του 1112 http://www.southparkstudios.com/downloads/preview/?id=7527 Απίστευτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα