Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eμενα μου αρεσε ιδιαίτερα το λογοπαιγνιο των στρατηγων περι "φανταστικων" εχθρων του μεγαλου εθνους (ακα USA):) Οσο για το τι κρυβεται πισω απο το τοιχος, φανταζομαι τιποτα ρουκετες του Sadam, ο δολοφονος του Kennedy και αρκετοι αποδιοπομπαίοι τραγοι της Αμερικας...

Δημοσ.

Και μονο οτι καθομαστε και σκεφτομαστε τι θα βγει απο την πυλη σημαινει οτι ηταν καλο. Επιτελους μετα απο καιρο ενα επισοδειο με ενδιαφερουσα υποθεση. Το τελος με Cartman ντυμενο Τζον Ραμπο ή κατι τετοιο ολα τα λεφτα

Δημοσ.

Mia akoma moufa itan.Giati eiste suckers ton "to be continued" episodeion?

To mono pou eixe plaka,itan pou to kollima tou cartman sto stoixima me ton kyle.

Telos paidia dextite to,tin aigli pou eixe stis protes 5-6 season den tha tin anaktisei pote.Mono stin kaliteri,metria episodeia tha vlepoume kai tha ta vaftizoume theika gia na parigorithoume.

Δημοσ.

Ε βρε rock, υπάρχουν και ποιοτικές διαφορές, δεν είναι όλα ποσοτικά.

Ναι, τα επεισόδια δε θα ξαναγίνουν όπως τις πρώτες 6 σεζόν, αλλά έχουν μια διαφορετική ποιότητα που έχει και αυτή την πλάκα της και το στυλ της.

Δηλαδή τι να κάνουμε; Να μη γελάμε πλέον, να μη βλέπουμε τη σειρά, να τη θάβουμε έτσι για να τη θάβουμε; Τι;

Έτσι κι αλλιώς, η σειρά δεν ξαναγυρίζει εκεί που ήταν, πολύ απλά γιατί κάθε κωμικός, μαζεύει χιούμορ και αστεία χρόνια ολόκληρα. Μόλις του δοθεί η ευκαιρία και του δώσουν μια σειρά, αρχίζει και τα ξεφουρνίζει (υλικό που είχε μαζέψει πολλά χρόνια). Ε, πόσο να κρατήσουν όλα αυτά τα ατακαδόρικα, υστερικά, παρανοϊκά, αστεία; Συνήθως 1-3 σεζόν. Άμα κρατήσουν 4 λέμε μπράβο. Στο south park κράτησαν 6. Καλά ήταν. Τώρα προφανώς δεν υπάρχουν άλλα, οπότε άλλαξε κατεύθυνση η σειρά.

Και καλά έκανε, γιατί αν συνέχιζε, θα αναγκαζόταν να κάνει κρυόκωλα αστεία.

Προσωπικά μου άρεσαν πολλά αστεία του επεισοδίου και όχι μόνο το κόλλημα του Cartman. Αγαπημένο μου αστείο μπορώ να πω ότι ήταν το τραγούδι "imagination" (τρελό γέλιο).

Δημοσ.

Ego isa isa pou eknevristika me to tragoudi!To mono pou ekane itan na epanalamvanei tin leksi me diaforetikes xroies.

Tora genika me to zitima allagis kateythinsis-

Etsi xalaei to onoma tis i seira.Ego pistevo pos tha itan kalitera na aposirthei oso eixe tin eykairia,me skopo na tin thimomastan san kati akseperasto,kai oxi na katapeftei etsi.

Tespa emena ayti i idiotropi allagi kateythinsis den me enthousiazei,pleon vlepo tin seira gia na perasei i ora kai me to skeptiko pos tha gelaso me kammia attaka tis stigmis.honest opinion.

Δημοσ.

emena pali gia moy fainontai mia xara ola ta fetina epeisodia?(Exw dei oles tis seazon ektos apo tin 3 kai tin 7)

Teleio to epeisodio to tragoudi imagination trelo gelio kai koryfaia i skini sto dikastirio!!

Δημοσ.

εκατσα κ ειδα ολες τις 10 πρωτες σεζον σε μια βδομαδα(οπως ελεγαν κ στο make love not warcraft,he who has no life at all,lol) κ τα σπαει αγρια,απορω πως κ δεν το εβλεπα τοσο καιρο,αυτη η καφριλα με τρελαινει...εμενα προσωπικα μαρεσε παρα πολυ το τελευταιο επεισοδειο,ειδικα η αλα saving private ryan σκηνη(εντελως αντιγραφη δλδ)που εσκασε o kamikazie,ηταν ολα τα λεφτα,δλδ ελεος τρελο γελιο...οσο για πισω απο το τειχος,ε λογικα πλασματα της φαντασιας evil θα ειναι,σανταμ δυσκολο(αν κ για μενα too,ο πλεον επιθυμητος για να σκασει μουρη..)

Δημοσ.

This isn't a victory for me, it is a victory for the justice system....and my balls.

Before this is over, you will...suck my balls Kyle

Περασε καιρος απο τοτε που μου αρεσε ατακα της μιας σκηνης

Δημοσ.

This isn't a victory for me, it is a victory for the justice system....and my balls.

Before this is over, you will...suck my balls Kyle

Περασε καιρος απο τοτε που μου αρεσε ατακα της μιας σκηνης

Episis plaka exei kai i mousiki pou pezei stin fasi ayti,einai tairiasti tha lega.Apo pou einai i mousiki?

Δημοσ.
Ego isa isa pou eknevristika me to tragoudi!To mono pou ekane itan na epanalamvanei tin leksi me diaforetikes xroies.

Μα... αυτό ακριβώς είναι το αστείο. Ότι συνεχώς οι φράσεις δείχνουν ότι πάει να ξεκινήσει μουσική, να μπούνε όργανα ή ότι κάνει φινάλε, και αυτός εκεί! Τρελό γέλιο!

Ίσως να είναι μουσικοαστείο και να το πιάνουν μόνο οι μουσικοί (γιατί ο trey parker είναι μουσικός ως γνωστόν). Και 'γω όποτε κάνω χιούμορ με τέτοια πράγματα, κανείς μη μουσικός από την παρέα δε γελάει.

Tora genika me to zitima allagis kateythinsis-

Etsi xalaei to onoma tis i seira.Ego pistevo pos tha itan kalitera na aposirthei oso eixe tin eykairia,me skopo na tin thimomastan san kati akseperasto,kai oxi na katapeftei etsi.

Ναι, αλλά η σειρά έχει μεγαλύτερη επιτυχία έτσι όπως είναι τώρα. Και βραβεία παίρνει και περισσότερος κόσμος τη βλέπει και γενικά έχει πιο πολύ απήχηση.

Σε μας τους παλιούς βέβαια άρεσε αλλιώς, αλλά δυστυχώς ήμαστε μειοψηφία, οπότε δεν μπορεί να ζητάμε να την σταματήσουν γιατί "χαλάει το όνομα της", ακριβώς όταν το φτιάχνει.

Δημοσ.
Και μονο οτι καθομαστε και σκεφτομαστε τι θα βγει απο την πυλη σημαινει οτι ηταν καλο. Επιτελους μετα απο καιρο ενα επισοδειο με ενδιαφερουσα υποθεση. Το τελος με Cartman ντυμενο Τζον Ραμπο ή κατι τετοιο ολα τα λεφτα

Καλός ο Ράμπο, αλλα εμένα μου κατσε κάπως διαφορετικά στο μυαλό με το που το είδα.:X

Μα καλά είμαι ο μόνος που με το που είδε αυτό

southparks11e10dsrxvidxbu1.jpg

του ήρθε στο μυαλό αυτό;

jackbauerbn8.jpg

Δεν έχω το συγκεκριμένο επεισόδειο [ 24.S04.E24 :)] , και αυτός που αγκάρεψα να μου τραβήξει το screenshot δεν βρήκε καλύτερο.

Αν κάποιος έχει το επεισόδειο πρόχειρο ας ρίξει κανα screenshot της προκοπής.

Δημοσ.
Καλός ο Ράμπο, αλλα εμένα μου κατσε κάπως διαφορετικά στο μυαλό με το που το είδα.:X

Μα καλά είμαι ο μόνος που με το που είδε αυτό

southparks11e10dsrxvidxbu1.jpg

του ήρθε στο μυαλό αυτό;

jackbauerbn8.jpg

Δεν έχω το συγκεκριμένο επεισόδειο [ 24.S04.E24 :)] , και αυτός που αγκάρεψα να μου τραβήξει το screenshot δεν βρήκε καλύτερο.

Αν κάποιος έχει το επεισόδειο πρόχειρο ας ρίξει κανα screenshot της προκοπής.

μάλλον δίκιο έχεις :-)

ειδικά η τσάντα στον ώμο και τα γάντια είναι χαρακτηριστικά

Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!!

Και γω ειπα "σε στυλ" Ραμπο, δλδ δεν ηταν Ραμπο (ειδικα η ατακα "Before this is over you will suck my balls")

και προσπαθουσα να βρω τι αλλο μου θυμιζε, σωστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...