Forensick Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Γενικα τα παει καλα η 11η σεζον εως τωρα, αλλα την 10η δεν την πιανει με την καμια.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέτριο... ψιλοαδιάφορο επεισόδιο για μένα. Είχε προοπτικές για καλύτερο πιστεύω
KaizerSoze Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Εκτος απο το 5 τα υπολοιπα δεν εχουν ατακες. Επομενως ειναι απλα θεμα αν σου αρεσουν οι παρωδιες ή οχι. Εμενα μαρεσουν και το βρηκα πολυ καφρικο το επισοδειο ειδικα εκει που "μεταμορφωνεται" σε homeless ο αραπακος και του σκαει μια με το shotgun o Randy στο κεφαλι, κλασσικη ζομπο-σκηνη. Καταλαβαινω ομως γιατι μπορει να μην αρεσε σε πολλους
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Και μένα μου αρέσουν οι παρωδίες και μάλιστα πάρα πολύ. Νιώθω όμως ότι είχε δυνατότητες για περισσότερο γέλιο. Μου φάνηκε πως πέρασε ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία για καλή παρωδία. ΠΧ το επεισόδιο με τις ψείρες μου άρεσε απείρως περισσότερο (μπήκε στα κλασικά ήδη). Αυτό θα το ξεχάσω...
Akujin Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 emena mou arese perissotero apo to proigoumeno, oxi oti ksetrelathika, apla eixe kai ligo Randy auto pou einai ta lefta. sto proigoumeno to mono pou mou exei meinei einai to legomeno ''scissoring''. ekei pou gelasa poly s'auto to epeisodio itan otan kai kala o pateras tou kyle ''egine'' zombie sta matia tou Randy. ''he's become one ofe them''... alla isws o Manu na exei dikio, tha mporouse na ginei kai koryfaio to epeisodio, alla den egine.
Sadako Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Εμένα πάλι απο τα 5 επεισόδια της σεζόν, δε μου έκανε ιδιαίτερη κίνηση το προηγούμενο, με την παρωδία των 300. Κι εγώ είμαι τύπος που τη βρίσκει με τις παρωδίες, αλλά το συγκεκριμένο το βρήκα επιεικώς "χλιαρό". Ενώ το τελευταίο το βρήκα πιο επιτυχημένο..
olvios Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 που πηγε το 8ο επεισοδειο αργουν να το βγαλουν τι παιζει?
orck Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 υποτιτλους ελληνικους για την 10η σαιζον που μπορω να βρω;
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εκει που θα βρεις και για τις υπολοιπες σεζον, στο Greektvsubs.gr ;-) Συγκεκριμενα εδω, επιλεγεις αναλογα την εκδοση σου: http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=418
GabrielConnor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 3 Οκτώβρη. Σε δυο βδομαδούλες δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα