Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωτη φορα που γραφω σε αυτο το thread και ο μονος λογος ειναι το νεο επεισοδειο. Για μενα, εχω δει πολλαπλες φορες ΟΛΑ τα επεισοδεια απο την αρχη της σειρας, απο τα κορυφαια επεισοδεια. Μαζι με το διπλο επος του Cartman με το Wii και το αλλο με το hockey, stanley's cup, τα κορυφαια των τελ 2 σεζον! Εξαιρετικο!

Δημοσ.

Καινουριο

Ms. Garrison gets dumped again and she takes it out on the fourth grade class. Every time Ms. Garrison gets dumped, life becomes unbearable in the classroom. When the boys can no longer handle their teacher's erratic mood swings and excessive homework assignments, they discover people-for-hire who can help out in any situation.

Μ@λακια ακουγεται, κριμα, το προηγουμενο εγραψε

Δημοσ.

ρυθμός, ενέργεια, ευρηματικότητα, καφρίλα.

τα 2 τελευταία επεισόδια έχουνε τα συστατικά

των γαμάτων επεισοδίων της σειράς. cooooool

Δημοσ.

Παιδια το επεισοδιο εγραψε για αλλη φορα! :-D:grin:8-)

Απο την περιγραφη δε περιμενα να δω κατι τετοιο! Ηταν τρελη παρωδια του 300, με 30 λεσβιες εναντιον των Περσων που θελουν να καταλαβουν το Lesbian bar που συχναζουν! Ειδικα ο Ξερξης ηταν ολα τα λεφτα!!

Πολυ καφριλα για αλλη μια φορα!!

Δημοσ.

Δεν έχω δει το 300 ακόμα και δε μ' ενθουσίασε το επεισόδιο. Καλό ήταν όμως. Δε χαλάστηκα.

Δημοσ.
Δεν έχω δει το 300 ακόμα και δε μ' ενθουσίασε το επεισόδιο. Καλό ήταν όμως. Δε χαλάστηκα.

Ούτε και εγώ το έχω δει to 300. Μόνο ένα λεπτό απλά για να τεστάρω στο pc ενός φίλου αν δουλεύει το avi που κατέβασε. Δεν χρειάζεται να το έχεις δει. Λίγα δευτερόλεπτα απο μια μάχη να δεις, ή κάνα trailer ή να διαβάσεις τίποτα σχόλια απο δω μέσα θα καταλάβεις το νόημα.:mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...