tzinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 to double cross htan koryfaio! kai ego elysa sto gelio ekei hehe
WizeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Όντως κορυφαίο, επίσης και το Red Sleigh Down της 6ης season ήταν ξεκαρδιστικό!
mindscape Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Πρωτη φορα που γραφω σε αυτο το thread και ο μονος λογος ειναι το νεο επεισοδειο. Για μενα, εχω δει πολλαπλες φορες ΟΛΑ τα επεισοδεια απο την αρχη της σειρας, απο τα κορυφαια επεισοδεια. Μαζι με το διπλο επος του Cartman με το Wii και το αλλο με το hockey, stanley's cup, τα κορυφαια των τελ 2 σεζον! Εξαιρετικο!
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Καινουριο Ms. Garrison gets dumped again and she takes it out on the fourth grade class. Every time Ms. Garrison gets dumped, life becomes unbearable in the classroom. When the boys can no longer handle their teacher's erratic mood swings and excessive homework assignments, they discover people-for-hire who can help out in any situation. Μ@λακια ακουγεται, κριμα, το προηγουμενο εγραψε
Akujin Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ρυθμός, ενέργεια, ευρηματικότητα, καφρίλα. τα 2 τελευταία επεισόδια έχουνε τα συστατικά των γαμάτων επεισοδίων της σειράς. cooooool
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Καινουριο Μ@λακια ακουγεται, κριμα, το προηγουμενο εγραψε THIS IS LES BOS!!!!!
asmilon Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Παιδια το επεισοδιο εγραψε για αλλη φορα! :grin:8-) Απο την περιγραφη δε περιμενα να δω κατι τετοιο! Ηταν τρελη παρωδια του 300, με 30 λεσβιες εναντιον των Περσων που θελουν να καταλαβουν το Lesbian bar που συχναζουν! Ειδικα ο Ξερξης ηταν ολα τα λεφτα!! Πολυ καφριλα για αλλη μια φορα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δεν έχω δει το 300 ακόμα και δε μ' ενθουσίασε το επεισόδιο. Καλό ήταν όμως. Δε χαλάστηκα.
kleidokratwr Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δεν έχω δει το 300 ακόμα και δε μ' ενθουσίασε το επεισόδιο. Καλό ήταν όμως. Δε χαλάστηκα. Ούτε και εγώ το έχω δει to 300. Μόνο ένα λεπτό απλά για να τεστάρω στο pc ενός φίλου αν δουλεύει το avi που κατέβασε. Δεν χρειάζεται να το έχεις δει. Λίγα δευτερόλεπτα απο μια μάχη να δεις, ή κάνα trailer ή να διαβάσεις τίποτα σχόλια απο δω μέσα θα καταλάβεις το νόημα.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 RESPEC' sthn fasi pou vazei kafe pou exoun tin enallagi argis-grigoris kinisis toy 300
Akujin Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 plaka eixe oxi tpt special pou tha thelw na ksanadw pantws
KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 New episode Increasing numbers of homeless are eating, sleeping and asking for change all over South Park. The boys are working to solve the homeless problem once and for all.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα