Puppet-Master Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο απο τον eric cartman xaxaxaxax
therock Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Eos pote tha sinexisoun na vgoun episodeia south park?Giati den vgazoun ful season kai vgazoun 7 episodeia kathe epoxi?
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 provlepete kalo eidika an diavasete tin teleftea pragrafo sto arthro pou dino pio kato NEW YORK, March 12, 2007 -- Butters' dad does what any good father would do if he believed his son was bi-curious in an all-new "South Park" entitled, "Cartman Sucks," premiering on Wednesday, March 14 at 10:00 p.m. on COMEDY CENTRAL. When another one of Cartman's pratical jokes puts Butters in a compromising position, his dad is determined to "straighten him out." While Butters is at a special camp trying to "pray the gay away," Cartman realizes the joke is on him. http://www.southparkstudios.com/downloads/display_video.php?ep_number=1102&ep_name=Cartman%20Sucks&vid=http://media.southparkstudios.com/media/video/1102/1102_teaser.mov&vid_name=Episode%201102%20Teaser%20Trailer episis i sinentefksi apo to rolling stone
theoritikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Όντως το επεισόδιο ήταν τρομερό! Είχε πολύ γέλιο!
Akujin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 κολοκυθόπιτα παίδες αλλά εμένα μου άρεσε λιγότερο από το προηγούμενο :| (telika autos o randy anikei stous poly agapimenous mou xaraktires apo south park...)
KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Not so good απο την αποψη οτι αλλες εποχες μια τοσο καλη ιδεα θα εβγαζε πολυ γελιο. Ελαφρως καλυτερο του προηγουμενου. Τι με χαλασε λοιπον? Εχω την αισθηση πως εχουν στερεψει απο α. Ατακες σε στυλ "respek' my authoritah" β. Απο αστεια μοτιβα του στυλ "Oh,my God they killed Cartman, you bastards"
zenso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Και μ'ενα μ'αρεσε λιγοτερο,αν και γελαω παντα με Butters και τον πατερα του,και τις κλασσικες παρεξησεις (μια κορυφαια ηταν στο chickenlover) Επαυξανω για Randy,ο αγαπημενος μου.Ενταξει,μαζι με cartman
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Not so good απο την αποψη οτι αλλες εποχες μια τοσο καλη ιδεα θα εβγαζε πολυ γελιο. Συμφωνώ ακριβώς με την παραπάνω πρόταση. Καλό ήταν πάντως. Ας βγαίνουν ακόμα και τέτοια επεισόδια, δε χαλιέμαι. Άλλωστε αναμενόμενο ήταν κάποτε να στερέψουν τα αστεία "λεπτομέρειας" που χρησιμοποιούνται για να φουσκώσουν ένα επεισόδιο και να σου δημιουργήσουν συνεχόμενο γέλωντα . Ακόμα και οι simpsons δεν άντεξαν πάνω από 12 χρόνια. Για μένα αυτό είναι το καλύτερο σκορ που έκανε ποτέ σειρά. Δεύτερο έρχεται το south park με 7.5 σεζόν.
Panahs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Όντως πολύ καλό! Τους άτιμους, πάλι τα κατάφεραν!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Τρομερό επεισόδιο! Από τα πολύ καλά (τρελαίνομαι για παρωδιοειδή). Hands down the best yet για την 11η σεζόν. Σε ορισμένα σημεία ειδικά, μου βγαίναν πολύ νευρικά γέλια (η μάνα μου ανησύχησε)
doctorkostis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Εγώ στο τέλος έλιωσα.Μέχρι τότε μου άρεσε παρά το κουλό σενάριο,αλλά το τέλος ήταν για τρελλά γέλια....
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Kala, to telos einai ligo ahdia... Symfwnw me Manu, i parwdia twn klise eixe fovero gelio
kx5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 αχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Τι καφρίλα στο τέλος! Αρκετά καλό το επεισόδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα