Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε, γέλασα. Είχε καλό κλίμα (α ρε Κάρτμαν, το γέλιο του είναι μεταδοτικό). Ωραία και η κεντρική ιδέα.

Όχι εξαιρετικό, αλλά για μένα δεν ήταν κακή αρχή.

Δημοσ.

περισσότερο δειλή αρχή θα την έλεγα, όχι κακή.

μου φαινεται ότι θα πάει καλά ο κύκλος, μακάρι δηλ.

ένα επεισοδιάκι με τον κάρτμαν να κάνει home videos

και να τ' ανεβάζει στο youtube.com

φανταστείτε τι έχει να γίνει, άντε δεν μπορεί

να μην τους έχει περάσει από το μυαλό

(ήδη ανέφερε youtube ο ερικ στο επεισόδιο) :D

Δημοσ.

A nai bravo,den edosa simasia se ayto,nomiza oti eipe "i watched it on the tube" (stin tileorasi kai kala..).

Erotisi pros olous.

Eilikrina iparxei kaneis apo sas pou na skeftike kati diaforetiko apo ton patera tou Stan san apantisi?Otan ekane ton thorivo pos itan lathos,den mporouse na paei to mialo sto ti tha mporouse na einai to sosto!Eixe kleidosei to mialo mou stin leksi....

Δημοσ.

Οταν ξερεις οτι το επεισοδιο αναφερεται στην "Ν-word" και η λεξη Naggers δεν ειναι και τοσο διεδομενη, προφανως θα σου ερθει στο μυαλο αυτη που χρησιμοποιειται κατα κορον σε ταινιες.

Δημοσ.
A nai bravo,den edosa simasia se ayto,nomiza oti eipe "i watched it on the tube" (stin tileorasi kai kala..).

Erotisi pros olous.

Eilikrina iparxei kaneis apo sas pou na skeftike kati diaforetiko apo ton patera tou Stan san apantisi?Otan ekane ton thorivo pos itan lathos,den mporouse na paei to mialo sto ti tha mporouse na einai to sosto!Eixe kleidosei to mialo mou stin leksi....

Εγώ το κατάλαβα οτι είναι Naggers.

H λέξη έμοιαζε πολύ με το **ggers και μπορούσε να ξεγελάσει τον οποιοδήποτε... αλλά η περιγραφή ήταν «people who annoy you»!!!

Αυτή ήταν η μοναδική αστεία φάση του επεισοδίου δυστυχώς. :)

Δημοσ.

Και μένα Naggers μου ήρθε στο μυαλό. Ισως επειδή δεν είχα δει τον τίτλο του επεισοδίου.

Πάντως γούσταρα πολύ που είχαμε southpark μετά απο τόσους μήνες.

Δημοσ.

Πολυ καλη αρχη,κατα τη γνωμη μου.

Δεν υπαρχει επεισοδιο με Randy που να μη μ'αρεσει. Ειναι τρομερη μορφη :)

Και,as always,Cartman τα ρεστα του.

Look,they put a little suit on him! :mrgreen:

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι επεισόδιο στο οποίο ο Κάρτμαν επιδυκνύει την καφρίλα του αποκλείεται να είναι χάλια.

Ξέρει κανείς αν αυτός ο little man είναι κάποιο συγκεκριμένο γνωστό πρόσωπο στην αμερική;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...