Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 είδα το 11x1. όχι σούπερ πλάκες αλλά με τίποτα βαρετό ή ανούσιο. καλούλι, ωραίο
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 E,χμ,ε...ετσι κι ετσι...λιγα καλα στοιχεια νοτ ριλι ε γκουντ σταρτ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Εμένα μου άρεσε, γέλασα. Είχε καλό κλίμα (α ρε Κάρτμαν, το γέλιο του είναι μεταδοτικό). Ωραία και η κεντρική ιδέα. Όχι εξαιρετικό, αλλά για μένα δεν ήταν κακή αρχή.
Akujin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 περισσότερο δειλή αρχή θα την έλεγα, όχι κακή. μου φαινεται ότι θα πάει καλά ο κύκλος, μακάρι δηλ. ένα επεισοδιάκι με τον κάρτμαν να κάνει home videos και να τ' ανεβάζει στο youtube.com φανταστείτε τι έχει να γίνει, άντε δεν μπορεί να μην τους έχει περάσει από το μυαλό (ήδη ανέφερε youtube ο ερικ στο επεισόδιο)
therock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 (ήδη ανέφερε youtube ο ερικ στο επεισόδιο) Se poio simeio kai mou ksefige?
Akujin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Se poio simeio kai mou ksefige? ~2:54 ''dude, that was the funniest thing i' ever seen, i watched it on youtube about 60 times!''
therock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 A nai bravo,den edosa simasia se ayto,nomiza oti eipe "i watched it on the tube" (stin tileorasi kai kala..). Erotisi pros olous. Eilikrina iparxei kaneis apo sas pou na skeftike kati diaforetiko apo ton patera tou Stan san apantisi?Otan ekane ton thorivo pos itan lathos,den mporouse na paei to mialo sto ti tha mporouse na einai to sosto!Eixe kleidosei to mialo mou stin leksi....
Solmyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Οταν ξερεις οτι το επεισοδιο αναφερεται στην "Ν-word" και η λεξη Naggers δεν ειναι και τοσο διεδομενη, προφανως θα σου ερθει στο μυαλο αυτη που χρησιμοποιειται κατα κορον σε ταινιες.
Akujin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 πάντως με μια 2η θέαση μου φάνηκε ακόμη καλύτερο το επεισόδιο. κουλ
The_Judas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 A nai bravo,den edosa simasia se ayto,nomiza oti eipe "i watched it on the tube" (stin tileorasi kai kala..). Erotisi pros olous. Eilikrina iparxei kaneis apo sas pou na skeftike kati diaforetiko apo ton patera tou Stan san apantisi?Otan ekane ton thorivo pos itan lathos,den mporouse na paei to mialo sto ti tha mporouse na einai to sosto!Eixe kleidosei to mialo mou stin leksi.... Εγώ το κατάλαβα οτι είναι Naggers. H λέξη έμοιαζε πολύ με το **ggers και μπορούσε να ξεγελάσει τον οποιοδήποτε... αλλά η περιγραφή ήταν «people who annoy you»!!! Αυτή ήταν η μοναδική αστεία φάση του επεισοδίου δυστυχώς.
kleidokratwr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Και μένα Naggers μου ήρθε στο μυαλό. Ισως επειδή δεν είχα δει τον τίτλο του επεισοδίου. Πάντως γούσταρα πολύ που είχαμε southpark μετά απο τόσους μήνες.
zenso Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Πολυ καλη αρχη,κατα τη γνωμη μου. Δεν υπαρχει επεισοδιο με Randy που να μη μ'αρεσει. Ειναι τρομερη μορφη Και,as always,Cartman τα ρεστα του. Look,they put a little suit on him!
kleidokratwr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Η αλήθεια είναι οτι επεισόδιο στο οποίο ο Κάρτμαν επιδυκνύει την καφρίλα του αποκλείεται να είναι χάλια. Ξέρει κανείς αν αυτός ο little man είναι κάποιο συγκεκριμένο γνωστό πρόσωπο στην αμερική;
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 http://www.spscriptorium.com/Season11/E1101secrets.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα