Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ξέρετε τι μου άρεσε περισσότερο; Είχα πάρα πολύ καιρό να σκεφτώ για south park "όχι ρε παιδιά! Τι άλλο θα σκεφτούν οι άνθρωποι;!". Ήταν επίσης η πρώτη φορά που απόλαυσα τα νέα γραφικά, γιατί γενικά τα θεωρούσα ψιλοάχρηστα, όπως και γενικά το νέο στυλ επεισοδίων. Δηλαδή μπορεί αυτό το επεισόδιο να θυμίζει καλές παλιές εποχές, αλλά ταυτόχρονα είναι και κάτι καινούργιο, αλλά καλοδεχούμενο! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι από δω και πέρα. Άσχετο: δήλωση trey parker όταν τον ρωτήσαν πως αισθάνεται που το south park πήρε επιτέλους emmy. "Απαίσια! Είναι σαν να είσαι ο bully της τάξης και ξαφνικά σου δίνουν βραβείο student of the month".
mandate Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 buck rogers λοιπόν ήταν η μίνι παρωδία .to the bone . να ναι καλά το google και οι παραμορφωμένες αναμνήσεις μας. possessed by the ancestral presence λεεεεέμε κάτι σαν tribute στον rogers
stormrider Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 πωπω πώς ξενέρωσα με τη θεματολογία του επερχόμενου επεισοδίου!!! ειλικρινά βαριέμαι απίστευτα όταν ασχολούνται με χόκευ, μπέιζμπολ (πχ το τρισάθλιο losing edge) κτλ! Θέλω Cartman!!! αντίθετα, τα φετινά επεισόδια έκοψαν κώλους, ειδικά τα make love not warcraft & mystery of the urinal deuce!!! χειρότερο ήταν το ανούσιο hell on earth
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 μπέιζμπολ (πχ το τρισάθλιο losing edge) κτλ! Θέλω Cartman!!! THA ASTEIEUESE!!??!! Afenos to episodeiaki MAMOUSE!(Respect sto Rocky-patera tou Stan,diplo mesa stin Mosxa Rocky,ole,ole) Afeterou megalo meros tou olou concept eitan akribws POSO ATHLIO einai to baseball Cartman all the way alla me metro...kapoia stigmi ola ta episodeia itan me ton Eric kai kapou synithisame,kalo einai mia apotoxinwsi pou kai pou
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Bρωμαει παρωδια του Mighty Ducks το επομενο...γουσταρω
tsilis5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 paidia eimai etoimos na spaso ton ypologisth.....!!!!exo tous protous 7 kyklous se morfi .rm kai thelo na tous metatrepso se otidhpote allo. HEEEEEELP. (metonomasia se .rmvb aporriptetai opos kai to winavi converter)
asmilon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 tsilis5 δοκιμασε το Total Video Converter η το Super που ειναι δωρεαν και μετετρεψε τα σε ο,τι θελεις (κατα προτιμηση Xvid η DivX)... Season finale σημερα, το εχω ηδη βαλει να κατεβαινει, ειμαι περιεργος τι θα εχουν ετοιμασει
tzinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 den to xo dei, alla ta sxolia lene oti einai apo ta xeirotera ever!
asmilon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 tzinos θα συμφωνησω με τα σχολια, αρκετα ανουσιο το επεισοδιο. Ολο περιμενες οτι θα γινοταν κατι καλο ή κατι αστειο αλλα δε ηρθε ποτε. Ο Καρτμαν δε επαιξε ουτε μια στιγμη. Νομιζω το πιο αστειο μερος του επεισοδιου τελικα ηταν εκεινος ο σπαστικος με το πικαπ που πεταγοταν σαν την π*ρδη σε καθε φαση... Κριμα περιμενα πιο πολλα για φιναλε, ισως στους Αμερικανους να εκανε καποια εντυπωση, προσωπικα ομως δε μου αρεσε...
v-tidus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά,τι μουφιά ήταν αυτή? Εντάξει μέχρι το 20λεπτο ήταν καλό(όχι όμως αστείο).Το τέλος όμως δεν μπορούσε να είναι χειρότερο. Τι να πω,τουλάχιστον μπορούσαν να βάλουν το Go God Go για series final ώστε να αφήσει καλές εντυπώσεις.
mandal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 kala to episodeio htan ontws to xeirotero olwn twn epoxwn.. eixa enapo8esei tis elpides mou gia to telos mpas k vgei tipota kalo alla... genika se ka8e south park to telos einai k to kerasaki sth tourta oute kerasaki eida alla niw8w les k mou peta3ane k th tourta sta moutra... :S xali...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Εμενα μου αρεσε πολυ! Σοβαρα! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ!!!Το ιδιο και ο τυπας που εκανε λες και ειναι "trailer" ταινιας
Forensick Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 χειροτερη μουφα ever. το μονο αστειο ηταν ο πατερας του Stan και τιποτα αλλο. μεσα σε 10 season, δικαιουνται να βγαλουν και αυτοι μια απολυτη μουφα.
kx5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Συμφωνώ. Το χειρότερο επεισόδιο ever. Τώρα αν σατιρίζει κάτι που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω.........
asmilon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Κοιτα οτι υπηρχε σατιρα υπηρε μπολικη...Σατιριζε πρωτα απο ολα την νοοτροπια που εχουν οι Αμερικανοι για τους προπονητες που τους θεωρουν θεους η τουλαχιστον σαν πατεραδες, σατιριζε ολες τις αμερικανικες ταινιες οπου ενα θαυμα σωζει την κατασταση και εχουν Happy end, διακωμωδουσε τους υπερβολικους πατεραδες, τα ανουσια και ψευτικα movie trailers που συνηθως αλλο σου λενε και αλλο ειναι η ταινια, ισως και εθιγε και την σκληροτητα των Αμερικανων που χωρις δευτερη σκεψη ποδοπατησαν τα νηπια και μετα πανηγυριζαν (ολα για την νικη).... Απλα δεν ηταν αστειο το επεισοδιο παρολη την σατιρα που ειχε, ισως στην αλλη μερια του Ατλαντικου να εβλεπαν τα χαλια τους και να γελασαν πιο πολυ τι να πω, προσωπικα περιμενα κατι καλυτερο για κλεισιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα