Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απιστευτο γελιο ειχε το σημερινο επεισοδιο παιδια!!!

Ολα τα λεφτα ηταν ο Cartan οταν μιλουσε στον εαυτο του στο παρελθον

Cartaman (F):It's me!

Cartman(P):Me who?

Cartaman (F):Me you!

Respect που καθε φορα οταν του του κλεινει το τηλεφωνο ο εαυτος του, λεει "What an a**hole!" !!!

Δημοσ.

Poly kalo,exw tin aisthisi pws itan liiiigo xeirotero apo to proigoumeno alla den me apogiteuse opws eixe kanei to part2 tou Cartoon Wars(vevea ekei eixe TO gamato Part1)

Com'oooon,Com'oooooooon!!!

Poly koryfi i epelasi me tous strouthokamilous kai gouystara pou kai kala stin arxi exei perasei kapoios xronos kai exoun symvei pragmata sto mellon kietsi

Δημοσ.

Ρε τι λίγο καλύτερο και λίγο χειρότερο! Αυτό ήταν από τα κορυφαία επεισόδια όλων των εποχών (μαζί με το πρώτο)! Το βλέπαμε χθες με έναν φίλο μου και χτυπιόμασταν κάτω! Για μένα αυτή η 2άδα επεισοδίων πάει στο τοπ5 των αγαπημένων μου επεισοδίων!

Δημοσ.

το είδα κι εγώ, όντως όλο το ''go god go'' I&II μαζί,

είναι πολύ γ%ματο επεισόδιο.

θυμάστε που έλεγα ότι στα τελευταία επεισόδια μου ήρθε

ένα feeling νοσταλγίας και ότι ένιωσα μια διάθεση/στυλ

των πρώτων κύκλων της σειράς. ε ήρθε κι έδεσε. το τρανταχτό

παράδειγμα, η διαφήμιση για το χρονο-τηλέφωνο για πλάκες.

ε αυτό κι αν θύμιζε καλές εποχές πρώτων κύκλων...

RESPECT. κάρτμαν είσαι ιερό σύμβολο. ο 10ος κύκλος είναι

σίγουρα στους 5 καλύτερους ever. cheers!

Δημοσ.

Το ολο feeling των δυο επισοδείων δεν σας θύμισε κάποια σειρά/ ταινία επιστημονικής φαντασίας?

Επίσης, το διαφημιστικό στο τέλος του επεισοδίου το είδατε? Έλεγε πως το επόμενο θα είναι season finale! :( Κρίμα, γιατί ήταν φοβερή η 10η σεζόν!

Δημοσ.

H καθε σεζον εχει 14 επεισοδια (τουλαχιστον η 8 και η 9 που ειδα) οποτε ηταν δυστυχως αναμενομενο... Παντως ειχε απειρο γελιο αυτη η σεζον, πολυ πετυχημενα επεισοδια!

Λογικα καποια σειρα επιστημονικης φαντασιας θα δουλευουν, αλλα δε μπορω να πω ποια...

Δημοσ.
Το ολο feeling των δυο επισοδείων δεν σας θύμισε κάποια σειρά/ ταινία επιστημονικής φαντασίας?

Επίσης, το διαφημιστικό στο τέλος του επεισοδίου το είδατε? Έλεγε πως το επόμενο θα είναι season finale! :( Κρίμα, γιατί ήταν φοβερή η 10η σεζόν!

buck rogers

φαντάσου τί έχουμε μαζέψει στο κεφάλι μας από την εποχή που έπαιζε ''η τζίνι και το τζίνι''

Δημοσ.
αυτό με τη χρονομηχανή που ταξίδευαν δύο αμερικάνοι

mandate θυμασαι τον τιτλο αυτης της σειρας? Θα ηθελα να ξαναδω επεισοδια της αλλα δε θυμαμαι τιτλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...