Alex1389 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους. δοκιμασα να βαλω Windows 7 και δουλεψαν κανονικα. πηρα μια RAM 1GB και την τοποθετησα διπλα στις 2 των 512MB που ηδη ειχα για καλυτερη αποδοση στα windows 7. τωρα ομως ξεκιναει ο πυργος, αλλα η οθονη δε δειχνει κατι. ελεγξα σχεδον τα παντα στο κουτι, μηπως πειραχτηκε καποιο καλωδιο, αλλα τιποτα. εβαλα και παλια καρτα γραφικων, το καθαρισα απο σκονη, τοποθετησα παλι τις RAM οπως ηταν παλια και παλι δε δεν ξεκιναει. καμια ιδεα; ευχαριστω προκαταβολικα
hunter2000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Οι μνήμες είναι της ίδιας εταιρίας; Καμιά φορά αν έχουν μεγάλη χρονολογική διαφορά τα τσιπάκια μνήμης μπορεί ενώ είναι ίδιου τύπου π.χ ddr2 800, να μην συνεργάζονται. Την έχω πατήσει και εγώ έτσι. Αν βάλεις μόνο το ένα dimm του 1GB ξεκινλάει;
Alex1389 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειναι της ιδιας εταιρειας με το καινουριο, αλλα ουτε και μεταξυ τους οι δυο 512αρες και ομως επαιζαν κανονικα τοσο καιρο. μου ειπαν απο το καταστημα οτι ειναι ρισκο αν θα μου παιξει η καινουρια και ειπα να το κανω. μονο το 1GB οχι δεν ξεκιναει παλι. μπορει να επηρεαστηκε ολο το συστημα απο τις RAM;; και εψαξα μηπως κουνησα κατι, δε βρηκα τιποτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:37 ---------- sorry, παραλειψη μου: Motherboard: ASUS P4P800-VM RAM: α.NCP DDR 512MB β. JetRam DDR 512 MB γ. (η καινουρια) PNY Technologies Europe DDR 1GB Pentium 4, 2.8Ghz Λειτουργικο: εβαλα τα Win 7 και λειτουργουσαν κανονικα
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Αν bootάρεις με το 1 JetRam μόνο του - και δεν μπορείς να bootάρεις με το 1 PNY μόνο του... bad news! Αλλά δοκίμασε και ένα bios update / nb +voltage πριν εγκαταλείψεις...
cycomiko Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ισως να έχει καεί μία απο τίς μνήμες;;; Δουλεύουν και οι δυό απο μόνες τους δηλαδη, αλλα οχι μαζι;
Alex1389 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 δε δουλευει κανενας συνδυασμος των RAM, θα δοκιμασω αυτο το bios update, thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.