greenpeace933 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδια, Φτιάχνω ένα καινούργιο σύστημα με τα ακόλουθα εξαρτήματα: case: Coolermaster-half 932 Black Case cpu: Inter core i7-920 2,66mhz box cache 8 ram: ocz platinum 6gb ddr3-1600 ram τροφοδοτικο: chieftech 750W Σκληρό δίσκο seagate 750GB sata II Οθόνη: LG-W2361v-pf 16:9 Από ανεμιστήρα πιστεύω ότι είναι αρκετός αυτός του επεξεργαστή και μαλλον δεν θα αλλάξω το σύστημα ψύξης Το σύστημα προορίζεται για ανελέητο gaming!!! Θέλω ακόμα να αντέξει για αρκετο καιρό κόντρα στις νέες τεχνολογίες που θα έρθουν γι αυτο και το φόρτωσα έτσι Είμαι ανάμεσα σε 2 κάρτες γραφικών για το παραπάνω σύστημα Την Gigabyte και την MSI MSI: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1333771&catalog=20&category=69977735&page=13 Gigabyte: http://www.gigabyte.com.gr/products/vga/specs/gv-n285ud-1gh.html Περισσότερο κλείνω στην Gigabyte για τους εξής λόγους - Εταιρία και ποιότητα κατασκευής (όσες motherboard εχώ πάρει εδώ και χρόνια δουλεύουν τέλεια, απο κάρτες γραφικών δεν ξέρω τι παίζει αλλά τους έχω εμπιστοσύνη ) - Εχει το chipακι GTX 285 cuda έναντι της MSI που έχει το 275 cuda - Τα review που έχω διαβάσει στο internet την έχουν αποθεώσει Από την άλλη η υπερχρονισμένη MSi έχει - 2GB ram - Πιο γρήγορο πυρήνα στα 700Mhz αντί για 684Mhz - Καλύτερο σύστημα ψύξης (το υποθέτω αυτό, δεν τα πάω και τόσο καλά με τα θέματα ψύξης overclocking κλπ) Έχω ακούσει ότι και οι 2 είναι καλές. Κανονικά θα είχα φύγει για Gigabyte αλλά με τρώει κάπως το πόσο θα αντέξει το 1GB vram στα νέα παιχνίδια που θα έρθουν. Επίσης με προβληματίζει κάπως και το θέμα του θορύβου του ανεμιστήρα Πάρακαλώ πείτε μου γνώμες και προτείνετε και σεις αν έχετε κάτι καλύτερο κατα νου με τιμή μέχρι τα 300-320Ε Ευχαριστώ πολύ
greenpeace933 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά (d3m0n)To dx11 θα βγει λίγο πριν τα win7. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε μήνες για να βγουν κάρτες γραφικών που να υποστηρίζουν πλήρως το εν λόγω format? Είναι πράγματι πολύ καλή ιδέα με προοπτική και έχω δει και σε άλλα forum να το προτείνουν. Οστόσο θέλω να στήσω τον υπολογιστή μέχρι τον οκτώμβριο. (caution) Έχεις δίκιο, είναι λίγο τραβηγμένο όντως για 275 αλλά είναι πολλά υποσχόμενο μοντελο με εξαιρετικές επιδόσεις στα review.
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ( Βασικά αν σου φαίνεται "λίγο τραβηγμένο" - παρτην - μόνο και μόνο για να λέω ότι ξέρω κάποιον που έδωσε 295€ για GTX275 @ 09/09 )
sozz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 μπορει να εχει ποιο γρηγορο πυρινα αλλα εχει 28 rop αντι 32 που εχει η 285 απο ταχυτητα μνημης δεν το συζηταμε καν εχτως οτι ειναι ποιο γρηγορει η gtx 285 εχει και 512bit αντι 448 που εχει η 275. αυτα απο εμενα τσημπα την gtx 285 αλλα δεν θα αντεξει πολυ καιρο τις νεες τεχνολογιες αντε κανενα χρονο ανω αμα περιμενεις για dx 11 καρτα θα την εχεις και στα παιχνιδια που θα βγουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.