balios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα , αντιμετωπίζω ενα προβλημα που μου την εχει δωσει στα νευρα δεν το έχω ξαναδει στα 8 χρονια που χρησιμοποιω υπολογιστη. μου εφερε ενας φιλος μου τον υπολογιστη του να τον κανω format επειδη λογω κακης χρησης ειχε γινει πολυ αργος Ξεκιναω κανονικα μπουταρω απο το cd επιγω το partition στο οποιο βρισκοταν τα windows κτλ με τη γνωστη μεθοδο γινεται το φορματ Επειτα ομως οταν επανεκκινησε ο υπολογιστης δεν μπουταρε απο το σκληρο δισκο αλλα πηγαινε κατευθειαν στο cd και επανεκκινουσε τη διαδικασια για το format.Οταν δοκιμασα να τον επανεκκινησω χωρις το cd μαυρη οθονη και ενα λευκο underscore να αναβοσβηνει δοκιμασα στη συνεχεια να τον κανω repair εκανα fixmbr και εχασα το partition table τωρα τι κανω?
onty Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Βεβαιωσου οτι τα καλωδια του σκληρου ειναι 'καλα' πατημενα στη μητρικη και στο τροφοδοτικο , και αν δε πιασει κανε ενα μπαιος ρεσετ βγαζοντας την μπαταρια της μητρικης για ενα λεπτο (αφου εχεις αποσυνδεσει το καλωδιο τ ρευματος απο τη πριζα)
balios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Βεβαιωσου οτι τα καλωδια του σκληρου ειναι 'καλα' πατημενα στη μητρικη και στο τροφοδοτικο , και αν δε πιασει κανε ενα μπαιος ρεσετ βγαζοντας την μπαταρια της μητρικης για ενα λεπτο (αφου εχεις αποσυνδεσει το καλωδιο τ ρευματος απο τη πριζα) Αν υπήρχε τέτοιο πράβλημα λογικά δεν θα έπρεπε να βλέπει καθόλου σκληρό δίσκο όμως.Ετσι δεν είναι; Εμένα βλέπει το ένα απο τα δύο partitions που υπάρχουν στον δίσκο αυτό το οποίο έχει τον φακελο των windows για κάποιο λόγο το δεύτερο partition που υπάρχει στο δίσκο δεν το έβλεπε απο την πρώτη στιγμή
costis66 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 φανταζομαι οτι εβαλες να ξεκιναει απο τον σκληρο δισκο και οχι απο το cd μεσα απο το boot priority.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.