-f-o-f-o13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας, θα ηθελα να σας ρωτησω για το εαν υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο μπορω να σε online game αντι απο να βαζω το μικροφωνο στα ηχεια για να ακουγεται το τραγουδι να μπορω να κανω την εισοδο του μικροφωνου εξοδο απο το media player! ισως σας μπερδεψα λιγακι! ευχαριστω!
v-tidus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 πας κατω δεξια στο εικονιδιο με τον ηχο, διπλο κλιλ, επιλογες, ιδιοτητες, διαλεγεις την καρτελα audio input και τσεκαρεις το κουτακι "στερεοφωνικη μιξη". Μετα, οτι ακους απο τα ηχεια, θα ειναι σαν να το λες στο μικροφωνο.
-f-o-f-o13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 πας κατω δεξια στο εικονιδιο με τον ηχο, διπλο κλιλ, επιλογες, ιδιοτητες, διαλεγεις την καρτελα audio input και τσεκαρεις το κουτακι "στερεοφωνικη μιξη". Μετα, οτι ακους απο τα ηχεια, θα ειναι σαν να το λες στο μικροφωνο. εχω vista english!οταν παταω διπλο στο εικονιδιο με τον ηχο δεν βγαινει τπτ παρα μονο η ενταση!πατησα δεκσι κλικ επανω του και μπηκα μεσα αλλα δεν βρηκα αυτα που μου ειπες!εχω και το προγραμμα της realtek για τον ηχο!μηπως παιζει τπτ απο εκει?
kastel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Στην αγγλική έκδοση των Vista αυτό που ψάχνεις λέγετε "Wave Out Mix", αλλά για να το δεις θα πρέπει να εμφανίσεις τις απενεργοποιημένες συσκευές. Δες εδώ: http://www.downloadsquad.com/2007/01/15/how-to-enable-wave-out-recording-in-vista/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.