Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Ταχύτητας Upload

LsPhotography

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και ένα μήνα έχω προβλημα με το upload speed καί δεν ξέρω τι να κάνω.

Επειδή παίζω παιχνίδια με το xbox μου συχνά πρέπει αυτο το προβλημα να το φθιάξω.

Λοιπόν έχω το modem "NetFaster IAD" και είμαι συνδρομητής της HOL με το 24mpbs πακέτο (το modem μου το εδωσε η HOL).

Οί ταχύτητες που έχω είναι αυτές,

569351800.png

Με το download speed είμαι ικανοποιημένος αλλά κοιτάξτε το upload,είναι αίσχος.

Απο ότι έχω καταλάβει όταν παίζεις Online στο ΧΒΟΧ χρειάζεσαι καί download και upload speed (πείτε μου αν κάνω λάθος) , καί επειδή το upload μου είναι χαμηλό πάντα η συνδεσή μου online (συνήθος Call Of Duty 4) είναι χαμηλή και δεν μπορώ να παιξω.

Επίσης, έχω ακούσει πως μπόρει και να φταίει και το modem μου γιά αυτο το πρόβλημα.

Μπορεί να μου βρεί κανείς καμία λύση?

Μηπώς χρειάζομαι άλλο καλύτερο modem?

Ευχαριστώ! B)

Δημοσ.
Και γιατί έχω ΠΑΝΤΑ μία γραμμή (απο τις 4) σύνδεσης και γιατί παντα εχω lag στο παιχνίδι?

Κάτι πρέπει να φταίει!

Ίσως φταίει το Ping.

Χμμμ, ο provider σου;

Δημοσ.

Δέν μπορώ να αλλάξω σε ΟΤΕ..δεν γίνετε να μήν υπάρχει κάποια άλλη λύση?

Το online gaming ειναι βασησμενο στην ταχυτητα που εχεις και οχι σε κατι που δεν εχει η HOL και εχει ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Το online gaming ειναι βασησμενο στην ταχυτητα που εχεις και οχι σε κατι που δεν εχει η HOL και εχει ο ΟΤΕ.

Δεν έχει σχέση μόνο η ταχύτητα. Έχουν και άλλα πράγματα κύρια σχέση όπως το Ping.

Δημοσ.
Και γιατί έχω ΠΑΝΤΑ μία γραμμή (απο τις 4) σύνδεσης και γιατί παντα εχω lag στο παιχνίδι?

Κάτι πρέπει να φταίει!

μισο λεπτακι.τι εενοεις εχεις μια απο τις 4 γραμμες?που το βλεπεις αυτο?β.το speedtest βγαζει 0.΄68 Mbit που μαλον εσυ εχεις 1 mbit upload το οποιο ειναι οκ για game και θα το δεις ποσο Upload εχει μεσα απο τον ρουτερ και οχι απο speedtest.β.οταν παιζεις παιχνιδι δεν θα εχεις τιπτοε αλλο ανοιχτο απο προγραμματα.

Δημοσ.

oops, εννοούσα 1 γραμμή στο παιχνίδι μέσα (Call of Duty 4), γιά κάθε παίχτη δείχνει γραμμες της συνδεσης και καλα..

Το modem μου λέει "Upload: 842 Kbps".

Μάλλον που σκευτομαι να παω για Forthnet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...