gbouros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά. Πήρα σήμερα μια κάρτα γραφικών από το πλαίσιο την PALIT 9600 GT με 51 ευρώ. Όταν άνοιξα το κουτί για να την βάλω στο pc είδα ότι είχε μέσα 2 καλώδια. Το πρώτο είναι ένα μικρό και πολύ ψιλό μαύρο καλωδιάκι που στα άκρα του έχει φις με 2 τρύπες. Το άλλο έχει στη μια άκρη 2 χοντρά φις σαν αυτά που δίναν ρεύμα σε IDE αλλά με 3 ακίδες και στην άλλη άκρη ένα μικρό μαύρο φις με 6 τρύπες. Αν κατάλαβε κανείς τι είναι αυτά μπορεί να μου πει που χρησιμεύουν? Στην 3650 που μου χάλασε και στην 6200 που έχω τώρα απλά έβαζα την κάρτα στην PCI και δούλευε. Ξέρει κανείς κανά site που να έχει φωτογραφίες για το πως συνδέονται αυτά τα καλώδια? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:45 ---------- Μια φωτογραφία των καλωδίων. Την τράβηξα με το κινητό και δεν ξέρω αν φαίνονται καλά.
gilardino Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 συνδεεις το εξαπινο καλωδιο του τροφοδοτικου στην υποδοχη της καρτας γραφικων και τελειωσες
gbouros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Να υποθέσω ότι τα επιπλέον καλώδια τα έχουν για τροφοδοτικά που δεν έχουν αυτό το 6pin καλώδιο?
gbouros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 thx παιδιά. Την έβαλα και παίζει μια χαρά.
gto234 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ έχω την 9500gt και μόλις ετοιμαζόμουν να κάνω την ίδια ερώτηση, με τη διαφορά ότι εμένα δεν χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία αλλά έχει το μικρό καλωδιάκι για τον ήχο.Μπορεί να μου πεί κανείς που μπαίνει αυτό το καλώδιο στη μητρική;έχω μια msi p965 neo-f
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.