karlito13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια καλησπέρα,θελω να κανω μια αγορα απο το site http://www.pooz.com που βρισκετε στην USA και να παρω κατι παπουτσια που εχουν 229usd (150 euro) αλλα μου είπαν να μην κάνω την αγορα γτ εκτος ευρωπης τα πραγματα πάνε τελονιο και πληρωνεις τρελους φορους....ισχυει κάτι τετοιο?να την κάνω την αγορα?
flo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Nαι ισχυει. Μπορει να εισαι τυχερος, και να μην πληρωσεις, αλλα το πιθανοτερο ειναι να πληρωσεις (ισως και μεγαλο ποσο) που δεν θα συμφερει τελικα να αγορασεις μεσω ιντερνετ.
hunter2000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Κοίτα, για ποσά μέχρι 200 υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσεις ανάλογα με την περιγραφή του προϊόντος, δηλ. αν θεωρήσουν ότι αξίζει να ασχοληθούν. Καλό είναι να πεις να σου το στείλουν σαν δώρο (gift) και ακόμα καλύτερα αν γίνεται μέσω συμβατικού ταχυδρομείου, είναι ποιο ελαστικοί εκεί οι έλεγχοι.
karlito13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 τους εστειλα mail και μ απαντησαν το εξής: Hi, please be informed that we mark shipments as "person to person gift" and we declare a reduced value on shipping documents such as 15 USD so probably there won't be any taxes or fees at your local customs. However, we would like to remind you that our website may not be hold responsable for any unexpected fees at your local customs. by the way we also make FREE shipping to GREECE and delivery takes about 10 days. λέτε να την κάνω την αγορά?
nikos_alfa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 εχω ακουσει οτι αμα τα παραγγειλεισ σαν δωρο μαλλον γλιτωνεισ το τελωνειο και αυτο ειναι αρκετα καλο ψαξτω λιγο
karlito13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 μου είπαν πως όλα σαν δωρο τα στελνουν οπως λεει και στο mail...λεω να την κάνω την αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.