Hal9000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Την 19η Σεπτεμβρίου, 500 ομάδες, σε 90 κράτη, ενώνουν τις φωνές τους για να διεκδικήσουν ελεύθερο λογισμικό, που διατίθεται δωρεάν, απελευθερώνει τη δημιουργικότητα, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα, καταργεί τους περιορισμούς. Την Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού γιορτάζουμε τον Ελεύθερο και Ανοικτό Κώδικα Λογισμικού (ΕΛΛΑΚ) με κύριο στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα οφέλη από την χρήση του ΕΛΛΑΚ στην εκπαίδευση, στο σπίτι, στις επιχειρήσεις, παντού! Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων Linux Ελλάδος (Hellug), η κοινότητα Linux της Θεσσαλονίκης (Thelug), της Λάρισας (LinuxTeam) και των Χανίων (Chania-Lug), σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο (19/09) στις εξής πόλεις: - Αθήνα: Πύλη Πολυτεχνείου (Στουρνάρα) απ' τις 11.00 - Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος) απ' τις 12.00 - Λάρισα (Κεντρική Πλατεία) απ' τις 11.00 - Χανιά (Πλατεία Δημοτικής Αγοράς) απ' τις 17.00 Στη συνάντηση του Σαββάτου 19/9 στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή Λάρισα ή Χανιά θα δοθεί ενημερωτικό υλικό, opendiscs και θα διεξαχθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Πηγή: ellak.gr
nick#18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ως τι ωρα θα ειναι στο κεντρο? η θα ειναι και αλλες μερες?
light360 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες ,μολις γυρισα απο το meeting της αθήνας ,πολυ καλα μπραβο παιδια και του χρονου ετσι.
halvas0000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεκιναω τωρα να παω στο meeting των Χανιων.
grimpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα δεν τρέχει το Crysis, δεν μας κάνει.
light360 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα δεν τρέχει το Crysis, δεν μας κάνει. Nα τα και τα αντικειμενικα κριτιρια..:-D
tritonas00 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 περιμενω με αγωνια την αποψη του status...:p:lol::lol:
status Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 περιμενω με αγωνια την αποψη του status...:p:lol::lol: Είσαι κακός, αν η μηχανή δεν ήθελε σέρβις θα πήγαινα να δώσω το παρόν Αλλά το έχασα το τραίνο κ το MS μπλουζάκι μου θέλει πλύσιμο..!
tritonas00 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Nα τα και τα αντικειμενικα κριτιρια..:-D μα εχει δικιο ο grimpr-san!Για να φτιαχτει ενα παιχνιδι του επιπεδου γραφικων crysis ...χρειαζονται "κλειστα" εργαλεια..!:lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:46 ---------- Είσαι κακός, αν η μηχανή δεν ήθελε σέρβις θα πήγαινα να δώσω το παρόν Αλλά το έχασα το τραίνο κ το MS μπλουζάκι μου θέλει πλύσιμο..! ..να πας σε "ανοιχτο" και ¨ελευθερης σκεψης" μαγαζι...για να μην πληρωσεις κιολας...
we_will_rise Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Στον Λευκό Πύργο είχε αρκετό κόσμο για την μια ωρίτσα που ήμουν εγώ. Μας έπιασε και ένας κατακλυσμός βέβαια...
xpapias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το πρόλαβα. Έπρεπε να το έχουν ανακοινώσει νωρίτερα και όχι τελευταία στιγμή...
21century Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Το πολυ καλο και θετικό της σημερινής συνάντησης ήταν η διανομή cd με διανομές απο Λινουξ, αλλα θα περιμενω επειδη πολλοι φιλοι το τονισαν να δουμε και δρασεις σε αλλες πολεις ιδιως στην Πελοποννησο που υπαρχει ενδιαφερον.
Odious Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Πήγα και γω(Χανια)...Niiiiice.Μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια
michael92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω πάντως, προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου σχετικά με τον ανοιχτό κώδικα, δηλαδή ποιος θα κάτσει σοβαρά να κάνει κάτι δίχως να πληρωθεί; Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να στρεφόμαστε σε ευγενή ανταγωνσιμό με χαμηλές τιμές αντί για το τζαμπέ, ίσως όμως με αυτόν τον τρόπο να καταφερθεί αυτό, συνεπάγεται βέβαια τα προγράμματα αυτά να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τα εμπορικά σε δυνατότητες, μόνο το OO το κατάφερε αυτό, κανένα άλλο.
lef50 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Και ενω εμεις εκφραζουμε τις επιφυλαξεις μας ολοκληρη παγκοσμια κοινοτητα στηριζει τα ελευθερα projects ενω ηδη εχει αρχισει η εισοδος στα ελληνικα σχολεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα