creative1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Πήρα τη μεγάλη απόφαση να αλλάξω το κινητό μου και είμαι ανάμεσα σ'αυτά τα 2. Εσείς πιο προτείνετε? Απ'όσο μου είπαν έχουν παρόμοιες δυνατότητες έχετε καμμια καλύτερη πρόταση για κινητό έως 350€ περίπου; να είναι παρόμοιο με τα παραπάνω ή και με windows mobile αν υπάρχει ευχαριστώ
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Πήρα τη μεγάλη απόφαση να αλλάξω το κινητό μου και είμαι ανάμεσα σ'αυτά τα 2. Εσείς πιο προτείνετε? Απ'όσο μου είπαν έχουν παρόμοιες δυνατότητες έχετε καμμια καλύτερη πρόταση για κινητό έως 350€ περίπου; να είναι παρόμοιο με τα παραπάνω ή και με windows mobile αν υπάρχει ευχαριστώ Aναμεσα στα δυο, θα επαιρνα το Νοκια, γιατι τρεχει Symbian, δηλαδη ανοιχτο λειτουργικο, δηλαδη παμπολλες εφαρμογες. Με LG δεν εχω εμπειρια, νομιζω πως το συγκεκριμενο τρεχει λειτουργικο της LG και Java. Αν ισχυει αυτο που πιστευω, θα περιοριστεις στις java εφαρμογες, δηλαδη μην φανταστεις κατι ιδιαιτερα εξελιγμενο (στο θεμα των εφαρμογων παντα).
basilis5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 σαν τηλεφωνο εγω θα επαιρνα το LG με ξεχωριστο κυκλωμα για γραφικα απλα φυσαει το μενου του. αλλα συμβιβαζεσαι με το λειτουργικο του..
ArisG88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Nokia το από μένα. Υπάρχουν πολλές και καλές εφαρμογές που θα μπορείς να δουλέψεις
creative1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Nokia το από μένα. Υπάρχουν πολλές και καλές εφαρμογές που θα μπορείς να δουλέψεις Με ενδιαφέρει να παίζει και εxcel, αν ξερετε κάτι πάνω σ'αυτό Άλλη πρόταση στα ίδια λεφτά υπάρχει? thanks
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Στο ΝΟΚΙΑ θα βρεις ολες τις εφαρμογες office. Στο LG δεν ξερω.
Vasilisxd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εάν τα δώσεις ΝτουΚου σκέψου και το ενδεχόμενο ενός μεταχειρισμενου iPhone. Κάπου εκεί στα 300€
creative1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εάν τα δώσεις ΝτουΚου σκέψου και το ενδεχόμενο ενός μεταχειρισμενου iPhone. Κάπου εκεί στα 300€ 200 θα δώσω γιατί έχω 100 επιδότηση. Το Iphone είναι κλάσεις ανώτερο δηλαδή?
creative1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 τελικά αγόρασα το nokia 5800 και εκ πρώτης όψεως είμαι εντυπωσιασμένος έχω όμως μερικές απορίες: 1. Το πρόγραμμα των χαρτών που είχε ενσωματωμένο είναι μόνο για 7 ημέρες? κάτι μου έβγαλε για trial 7 ημερών 2. Αντί αυτού πιο πρόγραμμα προτείνετε να βάλω? Απ'οτι είδα παίζουν τα garmin, destinator κλπ που βέβαια να είναι συμβατό με το κινητό ευχαριστώ
dark_banishing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Η χρήση του gps και τα maps της nokia είναι δωρεάν Απλά κατέβασε με το nokia pc suite όλα τα maps για να υπάρχουν εγκατεστημένα στο κινητό σου.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 τελικά αγόρασα το nokia 5800 και εκ πρώτης όψεως είμαι εντυπωσιασμένοςέχω όμως μερικές απορίες: 1. Το πρόγραμμα των χαρτών που είχε ενσωματωμένο είναι μόνο για 7 ημέρες? κάτι μου έβγαλε για trial 7 ημερών 2. Αντί αυτού πιο πρόγραμμα προτείνετε να βάλω? Απ'οτι είδα παίζουν τα garmin, destinator κλπ που βέβαια να είναι συμβατό με το κινητό ευχαριστώ To destinator ειναι αρκετα καλο. Αυτο που ανεφερε ο φιλος παραπανω ισχυει εν μερη, θα εχεις τους χαρτες κλπ, απλα δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιεις real time (αν θυμαμαι καλα) οπως φανταζομαι θα θελεις. Αν το ψαξεις λιγο θα βρεις καποιες "προσφορες" για το συγκεκριμενο προγραμμα.
dark_banishing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Τι εννοείς ότι δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιεί real time ?
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ναι ετσι οπως το εγραψα δεν βγαζει νοημα τωρα που το ξσναδιαβασα (ημουν κ μετα σπο εφορευτικη κ καταλαβαινετε). Εννοουσα πως δεν ια λειτουργουν οι φωνητικες οδηγιες. Οπως κ να εχει διορθωνεται οπως ειπα
creative1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 οπότε προτείνετε destinator? γιατί παίζει πολύ και το garmin
creative1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 τελικά έβαλα το garmin XT και αυτό που έχω να πω είναι οτι είμαι απλά εντυπωσιασμένος :-D:-D στο προηγούμενο κινητό NOKIA N72 είχα τo ROUTE 66 και δεν έχουν καμμια σχέση (βέβαια και τα κινητά δεν έχουν καμμία σχέση αλλά λε΄με τώρα...) Thanks guys για τη βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.