BadCluster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας!!! Σιγά σιγά προσανατολίζομαι και εγώ να δοκιμάσω με τα mac, επειδή όμως οι τιμές είναι πολύ υψηλές στη χώρα μας θα τα αγοράσω είτε μέσω ebay/amazon είτε μέσω συγγενών στο εξωτερικό. Μιας και ασχολούμαι με το hosting ιστοσελίδων θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει διαθέσιμο ftp client(όπως το CUTEFTP) ή ssh client(όπως το PUTTY) που να υποστηρίζει το macos ώστε να μην εκπλαγώ δυσάρεστα μετά την αγορά του macbook. Thanx!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 transmit ο καλύτερος ftp client για mac 'free' από τα γνωστά άγνωστα site... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Επιης να προτεινω κ γω τα Freeware Cyberduck (ανανεωνεται αρκετα συχνα, κ πολυ προσεγμενος) κ τον λιγοτερο καλο Fugu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 FileZilla (for Mac) Ο γνωστός Open Source και Δωρεάν FTP Client υπάρχει και σε Mac. Features Among others, the features of FileZilla include the following: Easy to use Supports FTP, FTP over SSL/TLS (FTPS) and SSH File Transfer Protocol (SFTP) Cross-platform. Runs on Windows, Linux, *BSD, Mac OS X and more IPv6 support Available in many languages Supports resume and transfer of large files >4GB Powerful Site Manager and transfer queue Bookmarks Drag & drop support Configurable transfer speed limits Filename filters Directory comparison Network configuration wizard Remote file editing Keep-alive HTTP/1.1, SOCKS5 and FTP-Proxy support Logging to file Synchronized directory browsing Remote file search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ForkLift, ο αγαπημένος μου...βέβαια, δεν είναι free($19.95)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicos00 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Επιης να προτεινω κ γω τα Freeware Cyberduck (ανανεωνεται αρκετα συχνα, κ πολυ προσεγμενος) κ τον λιγοτερο καλο Fugu +1 για το Cyberduck! Πολύ καλός client, και open source! Σαφώς και θα εκπλαγείς ευχάριστα απο τα πολλά και ποιοτικά προγράμματα που θα βρείς για Mac OS, στον τομέα του Web design, και όχι μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 +1 και από μένα για το Transmit και το Cyberduck. Το καλό για μένα με το transmit είναι ότι μου κρατάει στο mobile me τα Favorites και μπορώ να τα κάνω sunc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
befreegr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 SSH από command line Το Terminal του Mac OS X είναι καλό. Το putty είναι κρίμα που δεν υπάρχει για mac .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το putty είναι κρίμα που δεν υπάρχει για mac .. Υπάρχει στα darwin ports: http://putty.darwinports.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
befreegr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει στα darwin ports:http://putty.darwinports.com Αυτό δεν το είχα δει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:29 ---------- Και υπάρχει και στο macports το οποίο έχω βάλει επίσης .. ντροπή μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 +1 για cyberduck (αρχεια)πολυ ομορφο/ευκολο interface και updates συνεχεια terminal για εκτελεση εντολων κλπ σε απομακρυσμενο περιβαλλον..τα (lin)unixοειδη δεν εχουν αναγκη το putty αφου το terminal σε καλυπτει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Transmit. Αρκετά lightweight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Fetch και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.