Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ποντικι

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα προβλημα με το ποντικι, κανω συνδεση και με ps2 και με usb αλλα δεν λειτουργει. Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα ποντικια αλλα δεν εγινε τιποτα. Τα δοκιμασα σε αλλο η/υ και λειτουργουσαν μια χαρα. Τι μπορει να φταιει?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα usb σου λειτουργούν κανονικά?Αν όχι πάλι μπες στο bios και ενεργοποίησε τα.....παίζει να θέλουν drivers που στανταρντ υπάρχουν στο cd που ήταν παρέα με την motherboard σου .

Δημοσ.

Ναι υπαρχουν οι drivers αλλα πως θα τους περασω χωρις ποντικι? Το δοκιμασα με το πληκτρολογιο αλλα δεν μπορουσα. Αν βαλω το σκληρο σε αλλο η/υ και τους περασω απο εκει?

Δημοσ.

Μπες στο bios kαι δες αν τα USB Ports k USB legacy είναι enabled.Αν δεν είναι ,κάντα .Βάλε το ποντίκι και αν δεν λειτουργήσει με το που θα ανοίξει βάλε το cd με τα drivers και ας ελπίσουμε να κάνει autorun και να μπορέσεις να ανοίξεις.

Αν σου λειτουργούσε το ποντίκι πιο παλιά....μια πρόχειρη λύση (που μπορεί να λειτουργήσει μπορεί και όχι) είναι να κάνεις restore σε προηγούμενη ημερομηνία.

ΥΓ Όχι δεν θα λειτουργήσει αν αλλάξεις τον σκληρό σε άλλο pc

Δημοσ.

Εκανα ολα αυτα που μου ειπες αλλα τιποτα. Εβαλα το cd με τους drivers το ετρεξε αλλα επιδει εχει και αλους drivers πρεπει να επιλεξεις ποιον θελεις και αυτο δεν γινετε επιδει δεν μπορω να επιλεξω με το πληκτρολογιο. Και κατι αλλο το pc ειναι ενος φιλου ο οποιος δεν ξερει τιποτα απο η/υ και του τον ειχε αγορασει ενας αλλος φιλος του πριν απο 4 χρονια αλλα δεν τον εχει αγκιξει. Αφου οταν πηγα να του τον συνδεσω ηταν ακομα στο κουτι του.

Δημοσ.

Αυτό το pc έχει διαμορφωθεί με λειτουργικό σύστημα?έχεις βάλει windows δλδ?και πώς το κατάφερες χωρίς ποντίκι?

Στις θύρες usb αν βάλεις κάτι άλλο το αναγνωρίζει?

Service είναι η τελευταία επιλογή...

Ποιά mobo είναι?

Δημοσ.

Καλό αυτό...οπότε πιθανότατα κάτι έχει γίνει λάθος στην συναρμολόγηση και δεν πάει ρεύμα.

Ξύλωμα και με προσοχή ελέγχεις τα μικρά καλωδιάκια για τις usb πάνω στην mobo αν έχουν κουμπώσει στο σωστό σημείο και σωστά!

Δημοσ.

Λες να έχει χαλάσει??Δεν μου έρχεται καμιά άλλη ιδέα προς το παρών.Μπορεί κάποιος άλλος να έχει κάτι καλύτερο να σου προτείνει από δω μέσα ...πριν το πας στο service.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...