Προς το περιεχόμενο

Sony PSP Go Black

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασπουμε εγω εδω στην Κυπρο, και απο το εξωτερικο να το παρω, δεν θα μπορω να αγοραζω παιχνιδια? Οπως και στο Playstation Store δηλαδη.. Πολυ εξυπνο.. Επισης, να ρωτησω κατι αλλο. Εγω ειχα το PS3 40GB, μετα απο 1.5 χρονια χαλασε το Blu-Ray Drive και θα επρεπε να δωσω 150 ευρω να μου φερουν καινουργιο και θα ειχε 3 μηνες εγγυηση. Πλακα μας κανουν? Πηρα το PS3 Slim που τουλαχιστον θα ειχε 1 χρονο εγγυηση.. Επισης, γιατι μονο στην Αμερικη να μπορεις να αγοραζεις επιπλεον εγγυηση?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε φιλε στην ελλαδα ζουμε ο καθενας κανει οτι του καπνησει .αλλα οπος και να εχει δεν ειναι τποχρεοτικο ολες οι χωρες να εχεουν 2 χρονια εγγυηση.απλα οι αμερηκανοι θελουν να δηνουν 2 χρονια .

Δημοσ.
ρε φιλε στην ελλαδα ζουμε ο καθενας κανει οτι του καπνησει .αλλα οπος και να εχει δεν ειναι τποχρεοτικο ολες οι χωρες να εχεουν 2 χρονια εγγυηση.απλα οι αμερηκανοι θελουν να δηνουν 2 χρονια .

Και όμως είναι υποχρεωμένα όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής ένωσης. Αν το κυνηγήσεις, το καταφέρνεις.

Υ.Γ. Γράφε και λίγο πιο προσεχτικά

Δημοσ.

Το PSPgo έχει χαμηλότερες πωλήσεις από το PSP απ' όσο ξέρω σε όλο τον κόσμο. Ειδικά στην Ιαπωνία πχ, είναι κάτω ακόμα κι απ' το Xbox360 -και πάνω μονάχα απ' το PS2! Για την ώρα δεν πιστεύω ότι αξίζει, κυρίως διότι τα παιχνίδια που κατεβαίνουν κοστίζουν το ίδιο με τις "κουτάτες" εκδόσεις τους σε UMD στα καταστήματα. Όταν η Sony αποφασίσει να μειώσει τις τιμές, τότε το συζητάμε εκ νέου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Και όμως είναι υποχρεωμένα όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής ένωσης. Αν το κυνηγήσεις, το καταφέρνεις.

Υ.Γ. Γράφε και λίγο πιο προσεχτικά

που εισαι φιλε στην ελλαδα ζουμε οι τιμες ανεβαινουν οι εγγυησεις κατεβενουν :-)

---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:37 ----------

Το PSPgo έχει χαμηλότερες πωλήσεις από το PSP απ' όσο ξέρω σε όλο τον κόσμο. Ειδικά στην Ιαπωνία πχ, είναι κάτω ακόμα κι απ' το Xbox360 -και πάνω μονάχα απ' το PS2! Για την ώρα δεν πιστεύω ότι αξίζει, κυρίως διότι τα παιχνίδια που κατεβαίνουν κοστίζουν το ίδιο με τις "κουτάτες" εκδόσεις τους σε UMD στα καταστήματα. Όταν η Sony αποφασίσει να μειώσει τις τιμές, τότε το συζητάμε εκ νέου.

ε καλα δεν νομιζω να περασει στις πωλησεις το psp go οσος καιρος και αν περασει .οικονομικη κρηση εχουμε δεν νομιζω οι ανθρωποι να θελουν πετανε τα λευτα τους απο δο και απο εκει σε ασκοπα πραγματα γιατι να θελουν να παρουν το psp go και οχι το psp 3000 που ειναι και ποιο καλο για μενα .σιγα μην περνουν κατι επηδη ειναι κοψο

Δημοσ.
που εισαι φιλε στην ελλαδα ζουμε οι τιμες ανεβαινουν οι εγγυησεις κατεβενουν :-)

Μα επειδή ζούμε στην Ελλάδα, είπα αν το κυνηγήσεις. Αλλά αν το κυνηγήσεις, δικαιώνεσαι. Και απορώ πως η sony hellas δεν έχει ακόμα συμμορφωθεί. Καταγγελίας στο ΙΝ.ΚΑ. κάνετε ορε; Μην είστε πρόβατα, ξυπνήστε. Αν ψάξεις το νόμο, θα το βρεις αυτό που λέω.

Δημοσ.

κοιτα που κανταντισαμε να θελουμε να κανουμε κατι νομιμο σε αυτην την χωρα και να πρεπει να καθομαστε πρωτα να ψαχνουμε τους νομους για να το αποδηξουμε ελεος

Δημοσ.
κοιτα που κανταντισαμε να θελουμε να κανουμε κατι νομιμο σε αυτην την χωρα και να πρεπει να καθομαστε πρωτα να ψαχνουμε τους νομους για να το αποδηξουμε ελεος

Πραγματικά ελεεινό. Εδώ ρε συ σε ορισμένα καταστήματα* πας να αγοράσεις ένα laptop και σου λένε ότι έχει εγγύηση μόνο ένα έτος και αν θες να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ για να την επεκτείνεις στα δύο... εκεί κλασσικά τους ρίχνεις ένα κράξιμο, βγαίνει και ο προϊστάμενος (ο οποίος φυσικά ξέρει το νόμο) και τελικά σου αναγνωρίζουν το δίκιο σου.

* (ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση)

Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι τα mediamarket είναι απο τα πιο συμμορφωμένα καταστήματα... ούτε μα μου σου του σε εγγυήσεις (δεν βλέπεις πουθενά κάτω από 2 έτη) ούτε βλακείες σε επιστροφές (έχει τύχει ουκ ολίγες φορές να αλλάξω προϊόν επειδή απλά δεν μου άρεσε... ο νόμος σε καλύπτει αν το κάνεις εντός 14 ημερών) ουτε τίποτα. Στις τιμές και στην εξυπηρέτηση μπορεί να πασχουν αλλά είναι από τα πιο τυπικά καταστήματα που χω δει

Δημοσ.

και φησικα ολοι αυτοι που θελουν να κλεψουν το κοσμακι ξερουν οτι οι περησοτεροι ελληνες ειναι ψαρια και καθοντε και λενε μπαρουφες που δεν ισχηουν σημφονα με τον νομο και καθοντε τωρα οι ανθρωποι να τους εκμεταλευουν οι πουστ$#ες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...