Προς το περιεχόμενο

Sony PSP Go Black

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pspgoxi.jpg

The PSP Go redefines the meaning of portable gaming, with a reduced size and weight. As the console no longer uses UMDs to play games, all you need is the console. PSP Go lets you download games and content and save it to the 16GB flash memory. Featuring a sliding display panel for reduced size and weight making the PSP Go more pocket friendly.

UMDless

• The PSP Go has ditched the UMD Drive in favour of 16GB Flash Memory. The internal memory is where you will save the games and content that you download from the PlayStation Network. 16GB not big enough for you? The PSP Go features a memory card slot so that you can expand the memory if you find your PSP Go getting a little short on space

Shape-Shifting

• With the UMD Drive gone, Sony have experimented a little to find a way to make this console smaller. Their answer is to sit the buttons underneath the screen and slide them out when needed. This makes the PSP Go more compact and easier to fit inside your pocket.

Connecting

• The PSP Go has the same Connectivity as the previous PSP models, with one small addition to the WiFi and USB line up; Bluetooth. Whether this will be for swapping photos, headset inclusion, PC connectivity is still to be known, but it still gives you more options than most handhelds systems.

Sense Me

• Sense Me enables the PSP Go to take the music that you have and make an appropriate playlist based on your mood, so if you wanna dance it will choose the right music to strut your stuff.

Media Go

• Your gateway to get games downloaded from the PlayStation Network on your PC to your PSP Go. This software is packaged with the PSP Go so you'll be ready to go from the moment you open the box.

Weightless

• Due to the removal of the UMD Drive the PSP Go has shed some weight, and now weighs in at 5.56 oz instead of the PSP 3000s 6.7oz.

£224.99

http://gamestation.co.uk/PSP/Hardware/Console/~r416534/SonyPSPGOBlackConsole/

Έρχεται 1/10/09

Δημοσ.

Τι μάπα είναι αυτη ρε παιδιά; Δεν πέρνει umd και τα παιχνίδια που παίζει είναι μόνο τα downloadable; Epic fail για μένα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σημφωνω απολητος με τον nikomania ..............εγω παλη προτημω το psp 3000 απο το psp go μια ζωη πηγεναμε στα καταστηματα και αγοραζαμε τα δισκακια ητε για ps ητε για ps2,psp και ps3 ....αν καπιος δηλαδη δεν εχει internet τι κανει εξαλου το playstation store εχει ολα τα παιχνιδια ;;;;;;;;;;;;) εγω παλη που εχω internet δεν αγορζω απο το internet τιποτα .............το psp go τα σπαει μονο σε εμφανιση και σε κατι αλλες κενουριες εφαρμογες π.χ. τα bluetooth και το pafs game που μπορεις να παγοσεις το παιχνιδη και μετα παραδιγμα να κανεις μια αλλη λητουρια ,να τσεκαρεις τις εικονες σου ,να μπεις internet και μετα ξανα παιζεις το παιχνιδι απο εκει που ειχες μηνει.. .αλλα εκτος αποαυτα οτι κανει το psp go το κανει και το psp 3000 π.χ.περνει μνημη μεχρη 32gb;)

Δημοσ.

εγω πηστευω οτι δεν ειναι πολη βολικο γιατιειναι πολυ λεπτο και πιο στενο απο το psp 3000 επησης τα κουμπια του ειναι πατικομενα λογο της σηρομενης οθονης

[/color]πηστευω οτι το psp go δεν ειναι τοσο πολυ παιχνιδομηχανη αλλα ειναι ενα τελιο gadget για να ακους μουσηκη ,να βλεπεις βιντεο και να βλεπεις καμια εικονα τωρα παλη για παιχνιδια θα ειναι λιγο αβολο στην χειρηση του.....το psp go πλεονεκτη στο οτι ειναι πολη ελαφρη και λεπτο.....και το περνεις μαζη σου πιο ανετα πχ στην τσεπη σου το psp 3000 το περνεις σε κανενα τσαντακη μεσης

επησησ ακουσα πως επειδη ειναι πιο μικρη η οθονη θα παραμορφονη λιγο τα παιχνιδια του αλλα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει

ακουσα επησης οτι η sony θα βρει τροπο να πεζει και umd το psp go αλλα πως θα ειναι παλη αυτο;;; πηστευω να εχει κανενα usb αλλα πως θα ειναι εγω θα προτιμουσα να το ειχε εξαρχεις το umd

Δημοσ.

ξέρουμε αν θα είναι region free? από ότι έχω διαβασει και καταλάβει μέχρι τώρα είναι ότι θα πρέπει να φτιαξούμε έναν λογαριασμό US για να μπορείς να κατεβάσεις.

Αν ισχύει αυτο και βρω τρόπο να το παρω απο αμερική με 170 ευρώ ψήνομαι

Δημοσ.

απο οτι διαβασα το psp go εχει την ιδια μνημη ram με το psp 3000 (64 mb) που σημενη οτι οι ταχητητες στο indernet θα ειναι περιορισμενες και επησης δεν θα μπορεις π.χ. να δεις βιντεο απο το youtube εκτος μονο αν το hackαρης δηλαδη αν του περασεις costume firmware που μου φενετε λιγο χλομο γιατι και αν το σπασουν θα αργηση πηστευω πολυ αφου ακομη παλεβουν για το psp 3000 και τιποτα, και αφου το psp 3000 εχει απο την μανατου firmware παραπανω απο 5.03 αστα να πανε με αυτην την $ony ενα θαυμα μας σοζει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:08 ----------

μπορεις να κοντρολαρεις το psp go με controler ps3 μεσο bluetooth

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:21 ----------

οποτε telegamesvg ληθηκε το προωλιμα σου γεια το χειρησμο του psp go αν δεν ειναι ανετο εχεις και το τηλεχηριστηριο του ps3 ....ανηγεις τα bluetooth του psp go κληνεις την σηρομενη οθονη πατας το ps κομπι του ps3 control και παιζεις με το control του ps3

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:36 ----------

αν θελετε διτε εδω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1wB43GZsgSw[/ame]

Δημοσ.

εγω θα το επερνα αλλα με προβλιματιζει πολυ το οτι του ληπει το umd και δεν νομιζω να το σπασουν για να πεζουμε παιχνιδια iso ..επησης η τιμη του ειναι λιγο τσιμπημενει και θα προτιμουσα καλητερα να παρω ενα ps3 και να κανω την δουλια μου

Δημοσ.

απο οτι νομιζω το προβλιμα μου με το umd ληθικε θα αγοραζεις το παιχνιδι κανονικα απο το καταστιμα θα σου δινουν το εξοφιλο του παιχνιδιου και μεσα στο εξοφιλο θα λεει εναν κοδικο τον οποιο θα τον πατας στο playstation store και μετα θα το κατεβαζεις χορεις να γραφεις τα στιχια σου και τετια αλλα και παλη περδεμα ειναι...........μου αρεσει πολη το τηλεχηριστιριο με το bluetooth του ps3 που το σηνδεης με το psp go .μεγαλη βλακια που δεν εχει το psp 3000 bluetooth.. οποτε το psp go θα αξηζε να το παρει καπιος που δεν εχει καθολου psp αν και εγω δεν θα το επερνα με τιποτα σιγα μην δοσω 250 ευρο γεια psp προς το παρον βολεβομε με το psp 3000 και αν ειναι να αγορασω κατη δεν θα ειναι το psp go αλλα φησικα το ps3\

και που εισαι φιλε pscrazy τα σπαει το βιντεακι σου πραγματι μεγαλη μαπηλα η εληψη umd το βιντεακι το αποδικνηει

Δημοσ.

αφου να καταλαβεις η sony δεν κατεργησε το psp 3000 αλλα τα κηκλοφοροι και τα δυο γιατι ηξερε οτι πολα ατομα θα αγοραζανε το psp 3000 αντι το psp go παρολο που ειναι πιο παλιο ........

Δημοσ.

οντος ενω με τα umd παιχνιδια πας στο ταδε καταστημα και περνεις οπιο γουσταρεις και επησης με το psp 3000 μπορεις να πας σε καπιο videoclab και να νικαζεις παιχνιδια και αν σου αρεσουν και εχεις και τα λευτα το περνεις ενω με το psp go θα το αγορασεις και αν τελικα δεν σου αρεσει την εκατσες ενα αλλο μιονεχτημα του psp go ειναι οτι τα παιχνιδια δεν θα μπορεις να τα πεξεις με αλλη σησκεβη psp αλλα παραμονο με το δικοσου psp αν το θελει πχ καπιος φιλο σου και να του δοσεις με καμια memory stick που το εχεις κατεβασει δεν θα μπορει να το πεξει η αλλη σησκευη γιατι πρεπει να το κανει instal και αυτο γηνετε μονο αν το κατεβασεις απο το playstation store μεγαλη βλακια η αφερεση του umd αν το ειχε κατη θα ελεγε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...