kiss11 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω πρόβλημα με το UPS! Εντελώς ξαφνικά απο χθες άρχισε εκεί που δείχνει οτι γεμίζει (όταν ήταν ξεφορτιστο δείχνει κάποιες μπάρες οτι γεμίζει) ενώ ΠΑΝΤΑ ειναι στην πρίζα (και πάρα πολύ αραιά φροντίζω να τον ξεφορτιζω για να έχουν οι μπαταρίες τον μάξιμουμ φόρτιση). Αυτό το έκανε όλο το βράδυ..... Σήμερα πήγα να δω αν κρατάει ρεύμα κα αμέσως που διέκοψα το ρεύμα σταμάτησε να τροφοδοτεί την τηλεόραση. (το έχω στην τηλεόραση, dvd, και το τηλέφωνο (τηλεφωνητής). άνοιξα το ρεύμα, άνοιξαν οι συσκευές.....περίμενα μια ώρα, έκλεισα το ρεύμα, πάλι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ σταμάτησαν οι συσκευές!!!! Έχω σχετικά μεγάλο UPS αν δεν κανω λάθος 1500!!! Τι να κανω;;; Να αλλάξω τις μπαταρίες που έχει μεσα;;; Δηλαδή να το πάω σε κανέναν ηλεκτρονικό μάστορα;;; πόσο ΠΕΡΙΠΟΥ στοιχίζουν οι μπαταρίες που έχει μεσα;;;; Εγώ με πολύ λίγες γνώσεις, άμα το ανοίξω, θα μπορέσω να αλλάξω τις μπαταρίες που έχει;;;; Τι συμβουλεύετε φίλοι μου;;;;;;; Τι ν κανω;;;;; Να αγοράσω άλλο;;;; Δυστυχώς χρήματα δεν υπάρχουν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.