1000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω αγοράσει ένα WDtv ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980 ) για να μπορώ να βλέπω ταινίες στη τηλεόραση μου μέσα από έναν εξωτερικό σκληρό. Σε τι μορφή να μετατρέψω τις ταινίες ώστε να είναι ένα μόνο αρχείο χωρίς να έχει απώλεια στη ποιότητα της εικόνας και του ήχου; Η τηλεόραση είναι full HD.
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 χωρίς να έχει απώλεια στη ποιότητα της εικόνας και του ήχου; ISO image. Απ' ό,τι είδα με λίγο googling, το WDTV παίζει ISO images που έχουν δημιουργηθεί από DVD-VIDEO δισκάκια. Δεν δείχνει βέβαια το DVD menu, αλλά ούτως ή άλλως αυτό θα το έχανες εφόσον ψάχνεσαι για μετατροπή σε μεμονωμένο αρχείο...
Bspus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως ειναι κομματακι υπερβολικο να θες μηδενικη απωλεια ποιοτητας? Θα γεμισει πολυ γρηγορα ο δισκος σου. Εκτος αν τα dvd δεν ειναι αυθεντικα και σκοπευεις να τα πεταξεις τελειως, θα ελεγα κανε τα avi (divx η xvid) σε πληρη αναλυση με πολυ λιγη απωλεια. Μπορεις να διαλεξεις και 100% ποιοτητα που σημαινει (πρακτικα) τελεια ποιοτητα και παλι θα σου βγει πιο μικρο, αλλα δεν το προτεινω. Γυρω στο 90% θα εβαζα το πολυ. Και απο ηχο, ακομα και με mp3 στα 192 εισαι μια χαρα (και πολλα λεω) εκτος αν εχεις 3d ηχοσυστηματα. Για ακομα καλυτερη συμπιεση μπορεις να δοκιμασεις να τα κανεις mkv (χ264). Θα παιρνει ομως πιο πολυ χρονο. Τα αντιστοιχα προγραμματα ειναι autoGK (για avi) και autoMKV Δεν εχει σημασια που ειναι fullHD η τηλεοραση σου γιατι τα dvd δεν μπορουν να εκμεταλλευτουν αυτην την αναλυση
talisman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ISO image. Απ' ό,τι είδα με λίγο googling, το WDTV παίζει ISO images που έχουν δημιουργηθεί από DVD-VIDEO δισκάκια. Δεν δείχνει βέβαια το DVD menu, αλλά ούτως ή άλλως αυτό θα το έχανες εφόσον ψάχνεσαι για μετατροπή σε μεμονωμένο αρχείο... Δεν πιστευω οτι εχει διαφορα το E Great με το WDTV.Οποτε αν εχει menu το ISO images θα το δεις κανονικα.Τα μηχανηματα αυτα βγηκαν για να μην κανεις μετατροπες.Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι θελεις να κανεις αυτο το πραγμα.Ακομα και VIDEO TS να ειναι η ταινια το μηχανημα την βλεπει σαν ενα αρχειο.Πατας και ξεκιναει να παιζει
1000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχάς, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Η αλήθεια είναι πως ψάχνω να βρω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εκμετάλλευσης αυτού του εργαλείου. Δεδομένου πως δεν είδα να αναγράφει πως υποστηρίζει αρχεία VIDEO TS (αν και τα παίζει απότι είδα) θεώρησα σωστό να ψάξω να δω τι παίζει με τις διάφορες μετατροπές των υποστηριζομένων αρχείων. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να σώσω τους όποιους υπότιτλους έχω σε UTF8 κωδικοποίηση. (SRT UTF8)
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Τους ανοίγεις με το Notepad των Windows και File > Save As > επιλέγεις Unicode encoding...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.