Προς το περιεχόμενο

Μαθητικο Laptop

Georgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πηγα στο Πλαισιο και η πωλητρια μου ειπε οτι το δωρο θα ειναι στικακι για internet για ενα χρονο για οσα notebook εχουν οθονες πανω απο 11.1 και λιγοτεροι μηνες για οσα εχουν μικροτερες οθονες. Για οσους εχουμε wifi internet ειναι δωρο/αδωρο.

μην το λες φίλε μου - κάτσε να πλακώσουν οι πιτσιρικάδες τα σερφαρίσματα και ούτε τα e-mail δεν θα μπορείς να διαβάσεις - αλλά τα USB internet θέλουν και λίγο προσοχή (κρυφές χρεώσεις κλπ - όπως κινητή τηλεφωνία).

Επιπλέον μιάς και κανένας δεν το έχει αναγράψει (ναι διάβασα όλα τα posts μέχρι εδώ :shock:) σκεφτείτε και τα εξής :

με ένα πρόχειρο υπολογισμό θα απαιτηθούν επιπλέον τα εξής =

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (καλά μη φωνάζετε και αυτό σχετικό είναι)

προστατευτικό τροφοδιτικού (για καλό και για κακό - και να βγάζουμε και τη μπαταρία) 20-50€

ποντίκι (χωρίς αυτό βοήθειά σας) 15-30€

εξωτερικό DVD -CD (κανένα netbook δεν έχει - θα χρειαστεί για να γλυτώσουμε τη σχετική γκρίνια - εκτός αν το δίνουν δώρο - ήδη κοίτα plaisio samsung) 80€ - 120€

εξωτερικός σκληρός (πάντα για backup) 50€ - 100€

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ (και αυτά σχετικά είναι)

εξωτερική οθόνη (για να μην χαλάσουν τα μάτια - το πολύ πολύ και με ένα TV USB το παιδί δεν ξαναβγαίνει από το δωμάτιό του) 120-200€ + 60-100€ το ΤV USB (υπάρχει και ένα που γίνεται και GPS - καλά τώρα φύγαμε πολύ)

γραφειάκι ή έπιπλο PC (20-80€)

βάση netbook - laptop (για να μην υπερθερμαίνεται) 20-50€

τουλάχιστον αυτά τα λίγα

εσείς μπορείτε να προσθέσετε και άλλα και λοιπά σχόλια δικά σας

Δημοσ.
Αν και τις διαφημησεις του Κωτσοβολου...τις φοβαμαι

http://www.kotsovolos.gr/site/stcontent.jsp?cmsid=DDZVKLXRDYMRKM

Λεει για δωρο αξεσουαρ 50 ευρω και 20% κερδος σε οποιαδηποτε αλλη αγορα εκτος τα multimedia που ειναι 10% .

Δεν μας διευκρινηζει επι ποιας τιμης θα ισχυει η εκπτωση...Ο Κωτσοβολος εχει πολλες τιμες για καθε προϊον...Αναγραφομενη , μετρητοις με δοσες , με δανειο κλπ κλπ κλπ.

Σε φιλικο σπιτι ηταν υπαλληλος του Κωτσοβολου και μου ειπε οτι η διααφημιση ειναι πραγματικη.Αρα για οποιον εχει σκοπο να αγορασει ηλεκτρικη συσκευη καποιας αξιας καλη ειναι.

Δημοσ.

Γιάννη αυτό με το Πλαίσιο και το internet usb stick κλπ είναι σίγουρο έτσι; Γιατί με έχει φάει τα αυτιά ο μικρός, και τον κρατάω με τα χίλια ζόρια για να δούμε τι θα βγάλει και Πλαίσιο/eshop... Επίσης έβγαλε και η Wind προσφορά, με ασύρματο mouse/πληκτρολόγιο και 19άρα ή πολυμηχάνημα, τα netbook που δίνει όμως μάλλον πρέπει να ναι μόνο τα eee 1101HA και 1005HA. Αυτοί στο Ecopy μας δουλεύουν ή όντως ισχύουν αυτά που γράφουν;

Δημοσ.
Γιάννη αυτό με το Πλαίσιο και το internet usb stick κλπ είναι σίγουρο έτσι; Γιατί με έχει φάει τα αυτιά ο μικρός, και τον κρατάω με τα χίλια ζόρια για να δούμε τι θα βγάλει και Πλαίσιο/eshop...

Μου το ειπε πωλητρια στο καταστημα της Μεταμορφωσης σημερα το πρωι που πηγα να κανω παραγγελια.Τελικα δεν εκανα γιατι μου ειναι αχρηστο κατι τετοιο μιας και εχω wifi σπιτι.

Δημοσ.
Μου το ειπε πωλητρια στο καταστημα της Μεταμορφωσης σημερα το πρωι που πηγα να κανω παραγγελια.Τελικα δεν εκανα γιατι μου ειναι αχρηστο κατι τετοιο μιας και εχω wifi σπιτι.

Οκ, ευχαριστώ.. Για eshop ξέρουμε τίποτα;

Δημοσ.

καλα ε μιλαμε θα γινει της αρπαχτης. ολοι δινουν μαθητικα netbooks απο το in.gr, contra.gr μεχρι και εγω δε ξερω που φτανει :mad:

ουτε πλατσικο να γινοταν δηλαδη....αμαν με αυτη τη χωρα

Δημοσ.

εξωτερικό DVD -CD (κανένα netbook δεν έχει - θα χρειαστεί για να γλυτώσουμε τη σχετική γκρίνια - εκτός αν το δίνουν δώρο - ήδη κοίτα plaisio samsung) 80€ - 120€

Αυτά και αναλόγως το netbook που θα διαλέξεις παίζει μέσα στα δώρα και πολυμηχάνημα δίνει δώρο ο γερμανός.Αν δεν κάνω λάθος ακόμα δίνονται θήκη και ηχεία.Αλλά καλύτερα οι ενδιαφερόμενοι να ρωτήσουν ξανά για να είναι σίγουροι.Δεν το λέω με σιγουριά 100%.

Δημοσ.

Νομίζω πως ο τίτλος του θέματος είναι "μαθητικό netbook", όχι "πως μετατρέπουμε ένα netbook σε desktop replacement pc" :P

Δημοσ.

Ε ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1339397

το NC10 ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ UK keyboard KAI XP english (αφου δεν το φερνει η samsung hellas)

το πλαισιο τι πατεντα εκανε για να το γυρισει στα ελληνικα?????

Δημοσ.

Εμένα ο ανιψιός μου τελικά πήγαινε για το λαπτοπ με το σήμα του Ολυμπιακού αλλά τελικά πήρε από το "you.gr" το Lenovo s-10 με δώρο πολυμηχάνημα και κάτι μαθήματα από την ΑΧΟΝ!!!

Καλός ο θρύλος αλλά όχι και 100 ευρώ νταβατζιλίκι στον Κόκκαλη!

Δημοσ.

Mηπως ξερει καποιος τι εγγυηση δινει η wind και τι εννοει με το δωρεαν internet που λεει? Σιγουρα θε ειναι 3 χρονια,αλλα θα γινεται αντικατασταση η επισκευη?

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα..διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον ολα αυτα και εκτος οτι κυριως μου προκαλειται μια μεγαλη πικρια και απογοητευση για την παταγωδη αποτυχια που καταφερε και εκανε το υπουργειο Παιδειας,ειναι και το θεμα ποσο "λιγος" ημαστε και σαν λαος που σκεφτομαστε οτι να ναι. Ας ξεκινησω την τοποθετηση μου λεγοντας οτι μεν το μετρο με το μαθητικο καλο αλλα προχειρο,αναξιοποιηστο σαν μετρο και ανεπαρκες.Δηλαδη τι θελω να πω...οι αναγκες ενος παιδιου σε αυτη την ηλικια ειναι περισσοτερο αναπτυξιακες και δημιουργικες παρα περισσοτερο μετε-ψυχαγωγικες.Ενα παιδι σε αυτη την ηλικια εχει να μαθει μια ξενη γλωσσα,εχει τον αθλητισμο,εχει να μαθει ισως και να καλλιεργησει αλλα προτερηματα του...και οχι να του δωθει η ευκαιρεια οπως και θα γινει βεβαια (ας διαψευστω) να περναει τον χρονο του στο facebook και στο msn! Επειτα ενα μαθητικο στα 450ε ειναι ενα netbook αξιας 299ε και το βαφτισαν οι εταιρειες μαθητικο!Δηλαδη τι χρεωσαν το 2πλο λειτουργικο?Αφου δωρεαν ειναι...απλα ειναι μια συμφωνια κρατους ΝΔ και φυσικα των μεγαλων επιχειρηματιων να εξαπατησουν εμας τους πολιτες διοτι κανουν υπερτιμολογηση!ΦΥΣΙΚΑ και παιρνεις με 450ε ενα κανονικο λαπτοπ ,φυσικα και θα σου κανει δουλεια ,φυσικα και θα πιασει τα λευτα του.Οσο αφορα το 2ο σκελος που αναφερομαι σαν λαος...ειμαι στην γυρα εδω και πολλες μερες να δω τι παιζει ...το υπουργειο ειχε πει απο την "ξερετε κατι ..θα σας δωσουμε μαθητικο αξιας 450ε και αυτο ειναι ολο"..δεν ειχε μιλησει για κανενα δωρο για τιποτα.Αλλα φυσικα οταν εξυπηρετουνται συμφεροντα ετσι ειναι αυτα..αρχισαν οι εταιρειες να βγαζουν τα δωρα τους που στην ουσια ειναι οτι στοκ εχουν να δωσουνε "τα λεγομενα ακινητα προιοντα". Εμεις βεβαια μην χασουμε την ευκαιρια λες και μας ελειπαν ολα αυτα το παιζουμε οι μαγκες (χωρις να θελω να θιξω) και γκρινιαζουμε κιολας οτι τα δωρα που εχουν ειναι μαπα!Βεβαιως ειναι μαπα διοτι ας αρχισω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ που μας αποκαλυψε τελικα ποια ειναι τα δωρα του,θελω να τονισω οτι πλεον δεν υπαρχει σπιτι που λιγο πολυ δεν εχει ιντερνετ εστω και με 1mbps γραμμη.Την HOL τι να την κανω??Να μου κανει κανα μηνα + να μου ενργοποηθει? Ασε που εχω πιθανοτητα να μπεξω μετα με τις οτι να ναι εταιρειες.Το usb stick και αυτο παλι αχρηστο ..δηλαδη το πιτσιρικι θα ειναι ολη την ωρα με τον λαπτο στο χερι και τελος μετα και παιδεια και ολα..καηκαμε (εμεις στα χρονια μας ακουγαμε κινητο και λεγαμε ουαου!) . Αλλοι δινουν πολυμηχανημα,αλλοι κινητο...και ετσι βλεπετε οτι ξεφευγει η ουσια του πραγματος..δηλαδη ο κυριως σκοπος του μαθητικου.

Ενα αλλο καυτο ερωτημα...ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ LAPTOP και φυσικα δεν θα υσχιση φετος διοτι ο προυπολογισμος δεν φτανει.Δηλαδη θεωρησαν οτι ενα πιτσιρικι εχει ποιο μεγαλη αναγκη απο εναν φοιτητη που ισως θα δουλευει μονο ο ενας γονεας να του παρεχουν το μαθητικο! Ποσο λαθος σκεφτομαστε...ας εδινε στο πιτσιρικι 20% κατω στα διδακτρα ξενων γλωσσων και ας εφαρμοζε το φοιτητικο και φετος.Αυτα ειναι τα χαλια της σημερινης κυβερνησης που οχι μονο δεν τηρησε της δεσμευσεις της αλλα εφαρμοζει μετρα καθαρα προχειρα και κακομελετημενα που εχουν ως στοχο να πληξουν και παλι εμας!Η παιδεια δεν εξαγοραζεται και φυσικα δεν προχωραει με αυτους του ρυθμους.

Αυτα ειχα να προσθεσω επι της ουσιας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...