Προς το περιεχόμενο

Μαθητικο Laptop

Georgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι να μη δωσουν laptop με 450 ευρω που εχει μεγαλη οθονη και δινουν netbook που εχει 10 ιντσων οθονη και θα σου βγενουν τα ματια στο διαβασμα...και τα 150 ερω που μενουν στα δινουν σε δωρα.....!!!ενα καλο κανανε και αυτο μησω ελεος λες και δεν υπαρχουν laptop με 450 ευρω...!!!!για να κανομαει το καθε καταστημα αλητες ειναι

Ενα laptop εχει διπλασιο βαρος και την μισυ αυτονομια ομως.

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλα και η τσαντα που κουβαλανε τα παιδια με τα βιβλια ειναι και αυτη βαρια σα το laptop.οσο για την αυτονομια σε αυτο εχεις δικιο.οσο να ναι σιγουρα καλητερω το laptop για το σχολειο

πιο πολη για το σκληρο δισκο που εχει την οθονη και το dvd player..!!!

Δημοσ.
Ναι αλλα και η τσαντα που κουβαλανε τα παιδια με τα βιβλια ειναι και αυτη βαρια σα το laptop.οσο για την αυτονομια σε αυτο εχεις δικιο.οσο να ναι σιγουρα καλητερω το laptop για το σχολειο

πιο πολη για το σκληρο δισκο που εχει την οθονη και το dvd player..!!!

Καμεις δεν αμφιβαλει οτι ενα laptop οσο φτηνο και αν ειναι ειναι καλυτερο απο το ακριβοτερο notebook και δεν καταλαβαινω καποιους/ες που παιρνουν notebook , αλλα ενα 12αρι notebook για την δουλεια που το θελουν καλο ειναι.

Δημοσ.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι να μη δωσουν laptop με 450 ευρω που εχει μεγαλη οθονη και δινουν netbook που εχει 10 ιντσων οθονη και θα σου βγενουν τα ματια στο διαβασμα...

Αντε πάλι τα ίδια!!!!!!!!!

Η η νέα γενιά έχει πρόβλημα με τα μάτια και το λέτε συνέχεια ή ......δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέτε!!!!!!

Εγώ τις περισότερες ώρες (παρ'οτι έχω και σταθερό με tft 19'') σε 10άρα οθόνη είμαι.....επι ώρες σε φόρουμ.... με πολύ διάβασμα και δεν μου βγαίνουν τα μάτια!!! ισα ισα!!!!

• Moderators
Δημοσ.
Ο τύπος εδώ τι λέει?

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο

http://www.ecopy.gr/index.asp?page=context&tag=epidotisi

Ξέρετε τίποτα?

:confused:

Μα... αυτοι οι επεξεργαστες καταναλωνουν πανω απο τις προδιαγραφες... επισης εχουν βαρος ανω του 1,5 κιλου, ενω η μπαταρια δεν κραταει πανω απο 5,5 ωρες...

Δημοσ.
:confused:

Μα... αυτοι οι επεξεργαστες καταναλωνουν πανω απο τις προδιαγραφες... επισης εχουν βαρος ανω του 1,5 κιλου, ενω η μπαταρια δεν κραταει πανω απο 5,5 ωρες...

το macbook air????

με δουλευεις????? :devil::devil::devil:

Δημοσ.
Ο τύπος εδώ τι λέει?

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο

http://www.ecopy.gr/index.asp?page=context&tag=epidotisi

Ξέρετε τίποτα?

Αυτο που κεει οτι :

Τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση

με βαζει σε σκεψεις !!!

Δημοσ.
Παντως οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να περιμενει μετα τις 20 Οκτ. γιατι τους εχουν τελειωσει...

Πολυ ωραιο για να ειναι αληθινο

Και καποιοι σπανε το καρτελ των 450 ευρω

http://www.grammi.gr/nav1.aspx?kat2=NETBOOK+PC+8-10%22

Στη Γραμμή δεν αναφέρει τίποτα για κουπόνια και τα σχετικά.

Δημοσ.
Στη Γραμμή δεν αναφέρει τίποτα για κουπόνια και τα σχετικά.

Οπου λεει student εχει λεπτομερειες για το λογισμικο που θα εχουν φορτωμενο 3 χρονια εγγυηση κτλ

Και τους τηλεφωνησα κιολας και επιβεβαιωσαν οτι ειναι το μαθητικο

Μονο που δεν ηξερε να μου πει για τη διαφορα της τιμης πχ απο τα 309 ευρω μεχρι τα 450

• Moderators
Δημοσ.
το macbook air????

με δουλευεις????? :devil::devil::devil:

Οχι, τα άλλα τρια...

Το Air δε καλυπτει το δισκο... ουτε καν ως προς τις στροφες. Ουτε και τη καταναλωση του επεξεργαστη.

Δημοσ.

Πηγα στο Πλαισιο και η πωλητρια μου ειπε οτι το δωρο θα ειναι στικακι για internet για ενα χρονο για οσα notebook εχουν οθονες πανω απο 11.1 και λιγοτεροι μηνες για οσα εχουν μικροτερες οθονες. Για οσους εχουμε wifi internet ειναι δωρο/αδωρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...