Προς το περιεχόμενο

Μαθητικο Laptop

Georgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Την κυριακη στη παραλια της νεας μακρης οποιος ειχε κλειδωμενο wifi έτρωγε τα μπινελικια της ζωης του

ε???????????????????????????

Δημοσ.
Την κυριακη στη παραλια της νεας μακρης οποιος ειχε κλειδωμενο wifi έτρωγε τα μπινελικια της ζωης του
τι κλειδωνουν τα wifi;;;;ντροπη τους!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ρε παιδια κανεις να μου πει για τον toshiba μαλλο προς τα εκει κλινω

εγώ το πήρα!!! πολύ καλό μου φαίνεται. αυτό με το λειτουργικό(ή το ένα ή το άλλο) ισχύει αλλά υπάρχει λύση...

πολύ καλή ποιότητα, μπαταρία, προστασία σκληρού από κτυπήματα!!!

Δημοσ.
εγώ το πήρα!!! πολύ καλό μου φαίνεται. αυτό με το λειτουργικό(ή το ένα ή το άλλο) ισχύει αλλά υπάρχει λύση...

πολύ καλή ποιότητα, μπαταρία, προστασία σκληρού από κτυπήματα!!!

παιδία δεν ξέρω τι λενε τα reviews αλλα το δοκίμασα για μερικές μέρες για εργασίες και όχι για σερφαρισμα και με ικανοποίησε , ειναι αψογο

Δημοσ.

Σημερινή διαφήμιση της media-markt στο skai-fm μαντέψτε!!!!!!

Τώρα netbook με

6cell μπαταρία

3 χρόνια εγγύηση

xp-linux

Απο 299 ευρώ!!!!!

Τα υπερτιμημένα και τα ''δωρα'' που λέγαμε...:X

Δημοσ.

πηρα το turrbo-x mininote των 10 in διοτι των 11 δεν υπηρχε παρα μονο σε ροζ..απο τι καταλαβα δεν εχει κανενα νετβοοκ θηκη gia cd ..εχω ενα αλλο προβλημα εχω μαθει τα 7 και βιστα και τωρα μου δινει το πλαισιο 100 ευρω αγορες αλλα και αναβαθμιση σε 7 απο χρ ποιο να διαλεξω χρ ή 7???? μπορω να σβησω το antivirus tvn xp και να βαλω το eset που εχω με 2 αδειες?? μπορω να βαλω και το microsoft office kai/h na σβησω το openoffice αν ειναι εντελως αχρηστο?

Δημοσ.

Α, και στο boot menu εχεις ΤΡΙΑ δευτερολεπτα να επιλεξεις λειτουργικο... μετα φορτωνει μονο του Linux!

Και ναι βρε, το ξερω οτι αλλαζει... αλλα το καθε α γυμνασιοπαιδακι και οι γονεις του το ξερουν?

Είναι ευκαιρία να δει ο κόσμος και κάτι άλλο, γιατί κανένας δεν θα τους πει για την ύπαρξη ελεύθερου λειτουργικού / λογισμικού !

βεντουζα???? :o :-D

Αλλά για να επανέλθω στο θέμα μας... έρχονται λοιπόν τα παιδάκια στη σχολή με το netbook και μου ζητάνε να τους ενεργοποιήσω το antivirus, να κάνω το μηχανάκι τους να ξεκινάει με windows και όχι με ubuntu που ζητάει να κάνουμε account, να εγκαταστήσω το εκπαιδευτικό λογισμικό κ.λπ. κ.λπ.....

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3132712&postcount=209

• Moderators
Δημοσ.

Κατσε για να καταλαβω, βεντουζα το Quote απο το ADSLGR στα δικα μας Quote?

(PS: Ακομα δεν τους εχουν ζητησει τα netbooks στο σχολειο της αδερφης μου :P )

(Παντως εχει μαθει το Edubuntu, windows μπαινει μονο για να παιξει Sims 1 :P )

Δημοσ.
Κατσε για να καταλαβω, βεντουζα το Quote απο το ADSLGR στα δικα μας Quote?

χμ δεν ηξερα οτι πρεπει ολοι να γραφονται στο insomnia και να ποσταρουν :o

Δημοσ.
Παντος παρα πολυ καλη η κινηση απο το υπουργειο και μπραβο που κανουν κατι ουσιαστικο για τι παιδια αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να το μελλετησουν λιγο ακομα το θεμα.

Ο Καραμανλής είχε υποσχεθεί πριν λίγα χρόνια ότι όλοι οι μαθητές θα έχουν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αυτό άλλαξε όμως και έγινε μόνο για αυτούς που θα πάνε Γυμνάσιο. Για να δούμε τι θα δούμε, θα τους έχουν για να παίζουν και να κάνουν chat στο internet ή πραγματικά θα ωφελήσει?

Έχει να γίνει χαμός που κάποια "κακά" παιδιά θα χαλάνε τα netbooks των συμμαθητών τους... :devil:

Δημοσ.
Ο Καραμανλής είχε υποσχεθεί πριν λίγα χρόνια ότι όλοι οι μαθητές θα έχουν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αυτό άλλαξε όμως και έγινε μόνο για αυτούς που θα πάνε Γυμνάσιο. Για να δούμε τι θα δούμε, θα τους έχουν για να παίζουν και να κάνουν chat στο internet ή πραγματικά θα ωφελήσει?

Έχει να γίνει χαμός που κάποια "κακά" παιδιά θα χαλάνε τα netbooks των συμμαθητών τους... :devil:

Παντως στο σχολειο μια ξαδερφουλας μου τους ειπαν οτι δεν θα τα χρησιμοποιησουν καθολου.

+ ενα νεο thread που διαβαζα εδω για το οτι απαγορευεται το wifi στα σχολεια και μιας και χλωμο το κοβω να κανουν καμια νεα υποδομη για ενσυρματη συνδεση στις αιθουσες των σχολειων, πολυ φοβαμαι οτι τσαμπα τους τα εδωσαν.

(Και κριμα και τα 450 ευρα για αυτα τα ψευτικα μηχανακια...)

Δημοσ.
πολυ φοβαμαι οτι τσαμπα τους τα εδωσαν.

(Και κριμα και τα 450 ευρα για αυτα τα ψευτικα μηχανακια...)

Eκαναν απλα την "δουλεια" τους ...

Εδωσαν ανασα στα μεγαλα καταστηματα πληροφορικης και εβγαλαν και αυτοι (οι ιθυνοντες) το χαρτζηλικι τους.

Οι μισοι καθηγητες κ παραπανω δεν ξερουν να λειτουργουν Η/Υ ,τα περισσοτερα σχολεια δεν εχουν WiFi κ.λ.π κ.λ.π

Ηταν απλα μια αρπαχτη.

Δημοσ.
πηρα το turrbo-x mininote των 10 in διοτι των 11 δεν υπηρχε παρα μονο σε ροζ..απο τι καταλαβα δεν εχει κανενα νετβοοκ θηκη gia cd ..εχω ενα αλλο προβλημα εχω μαθει τα 7 και βιστα και τωρα μου δινει το πλαισιο 100 ευρω αγορες αλλα και αναβαθμιση σε 7 απο χρ ποιο να διαλεξω χρ ή 7???? μπορω να σβησω το antivirus tvn xp και να βαλω το eset που εχω με 2 αδειες?? μπορω να βαλω και το microsoft office kai/h na σβησω το openoffice αν ειναι εντελως αχρηστο?

1) 7 χαλαρά, απλά θα σου χαλάσουν τον grub που λογικά θα έχει το ubuntu.

2) Προφανώς και μπορείς να βάλεις το eset ή και όποιο άλλο θέλεις. Αν και κατά τη γνώμη μου ένα απλό antivirus αρκεί.

3) Αν το έχεις αυθεντικό, ναι. Δεν νομίζω ότι αξίζει να σβήσεις το αυθεντικό open office για να βάλεις πειρατικό ms office. Έτσι κι αλλιώς στο σχολείο το πολύ κανα κείμενο θα γράψεις, δεν θα χρειαστείς τις έξτρα λειτουργίες του ms office.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...