Προς το περιεχόμενο

Μαθητικο Laptop

Georgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τελικα πηρα το toshiba nb 200 μια χαρα ειναι!!!εβαλα και το gta san andreas και το παιζει μια χαρα!!!!βεβαια δε πηρα δωρα εκτος απο μια τσαντα και ενα ποντικι αλλα εχω και extra εγγυηση!!!!

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το TOSHIBA έχει και αυτό 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας αλλά έχει επιπλέον (για τον πρώτο χρόνο) εγγύηση κλοπής και φθοράς όπως σπάσιμο , χτύπημα κτλ.Νομίζω όμως ότι πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα απο την αγορά (μερικές μέρες) να το δηλώσεις στην TOSHIBA.

Δημοσ.

Acer AspirΤρελά με έχει πιάσει τρελά! έχω έναν ξάδελφο που τώρα πάει 1 γυμνάσιου έτσι λιπών ξεκίνησε να ψαχνή για ένα laptop είδαμε παντού έκανα της ανάλογες σύγκρισης με τους άλλους και αποφάσισα επάνω σε έναν acer από το e-shop ορίστε και το μοντέλο Acer Aspire One 751h αλλά δν ξέρω πως μου την έδωσε και είπα να το ψάξω λήγω στο internet να δω τι παίζει ε και τρελάθηκα το έψαξα στο skroutz εκεί είδα το ποσό μας πανιουν κορόιδα...... Έλεος δν είναι:-(:-(:-(:mad::mad::mad::-(

Δημοσ.
Επειδή προσανατολίζομαι προς το samsung nc10 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=20D5B7D0FEEF8A4F878FC474CD84E9A5&pa=5A19D3A9A08B9244AD7A404B461CC485

θα μπορούσε κάποιος που τον έχει χρησιμοποιήσει να μου πει την άποψή του;

αυτο φιλε μου δε το φερνει η samsung στην ελλαδα. μπορει να εχουν βαλει ελληνικα XP αλλα ελληνικο πληκτρολογιο που βρηκαν? ηθελα να ηξερα...

Δημοσ.

Έβαλα στο asus 1101ha ενα hd αλλά το πάει αργά.Δηλαδή ο ήχος πἀει γρηγορότερα και η εικόνα αργεί.Δεν υποτίθεται οτι θα επρεπε να το παίζει;

Δημοσ.
Έβαλα στο asus 1101ha ενα hd αλλά το πάει αργά.Δηλαδή ο ήχος πἀει γρηγορότερα και η εικόνα αργεί.Δεν υποτίθεται οτι θα επρεπε να το παίζει;

In our tests the Z520 has had a hard time handling 720p video, so we aren’t exactly sure what good that HD screen does, unless you are streaming HD content of some sort.

http://blog.laptopmag.com/hands-on-with-asus-eee-pc-1101ha

εδω λεει αυτο παντως

• Moderators
Δημοσ.

Χωρις hardware HD video decoding απο το chipset σου, δεν προκειται να το δεις σωστα.

Με τους νεοτερους drivers, κανοντας χρηση των codecs της Cyberlink, και με καποιες αλλαγουλες στο MPlayer ή στο MPC HC οι ταινιες παιζουν μια χαρα.

Μια ενσταση μονο: Οταν τις παιζω απο το fileserver με χρηση του WLAN δεν παιζουν σωστα... Ενω απο το δισκο παιζουν.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Βέβαια εν τω μεταξύ έχει αλλάξει κάποιο σημαντικό κριτήριο μετά από φιλική συμβουλή και σκέφτομαι να παίξω σε 11" και συγκεκριμένα είμαι μεταξύ αυτών:

- Acer Aspire One 751

- Asus Eee PC 1101HA (με τη μεγαλύτερη μπαταρία)

Ο λόγος είναι η ανάλυση και μετά από ένα tet-a-tet 10"vs11" τα 11άρια δυστυχώς επικράτησαν άνετα χωρίς να αυξάνουν σημαντικά βάρος/μέγεθος. Το μείον τους είναι η χαμηλότερη επεξεργαστική ισχύς αλλά δε νομίζω να υπάρχει αισθητή διαφορά.

Το acer προσφέρει full size keyboard, το asus λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και... δεν είναι acer (οκ αν κι έχω την εντύπωση ότι δεν είναι κακό ποιοτικά το 751). Αλλά είναι κανα 100άρι πιο ακριβό.

Kάτι τελευταίο!

Γιατί αυτά τα δυο 11άρια τα έχουν ΟΛΟΙ στην ίδια τιμή παίρνοντας τα ίδια "δώρα" αφού όντως έχουν περίπου 100 ευρώ διαφορά;;;;;;;

• Moderators
Δημοσ.

Στο e-shop παιρνεις δωρα εως 50-60 ευρω αγοραζοντας 11,6ρι. Πολυ πιο "φτηνα" δωρα απ οτι αν παρεις 10ρι.

Στα Multirama με 11,6ρι ΔΕΝ παιρνεις δωρο...

Αν εννοεις διαφορά τιμης 100ευρω μεταξυ αυτων των 2, εισαι λαθος. Και τα δυο χωρις το "μαθητικο" στον τιτλο κοστιζουν γυρω στα 400 ευρω (λιγο πιο κατω).

Δημοσ.

Αν εννοεις διαφορά τιμης 100ευρω μεταξυ αυτων των 2, εισαι λαθος. Και τα δυο χωρις το "μαθητικο" στον τιτλο κοστιζουν γυρω στα 400 ευρω (λιγο πιο κατω).

Αυτό ενοώ.....

Δες....το aser εδω282 ευρω

Και το asus εδω ειναι μεν student αλλά μη ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να πουλιέται το asus κοντά στα 282 ευρω....εδώ το 901 κάνει 284 ευρώ....

Δημοσ.
Αυτό ενοώ.....

Δες....το aser εδω282 ευρω

Και το asus εδω ειναι μεν student αλλά μη ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να πουλιέται το asus κοντά στα 282 ευρω....εδώ το 901 κάνει 284 ευρώ....

με 6σελ μπαταρια ειανι λιγο ποιο ακριβο απο αυτο που λες για το ασερ παντα

Δημοσ.
Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι κατα 75% χρηματοδοτουμενο απο την ΕΕ, οποτε τα λεφτακια ειναι απο τους Ευρωπαιους πολιτες.

Επισης, πιστευεις οτι αν δεν εφαρμοζοταν το συγκεκριμενο μετρο θα ειχες εστω και κατα τι μικροτερη φορολογηση? Γιατι αν το πιστευεις προκειται περι αυταπατης...

Τι είναι αυτά που λες?????? και η Ελλαδα είναι μέλος της ΕΕ από το 81 αν δεν κάνω λάθος φίλε μου. και ευρωπαίος πολίτης θεωρείται και ο Ελληνας. τώρα το ότι την έχουν δει όλοι τύπου εφόσον τα λεφτά είναι από έγκριση της ΕΕ άρα σκορπάτε τα ασύστολα είναι πολύ περίεργο. γιαυτό κ θα ρθει μια μέρα που δεν μας ξαναστείλει η ΕΕ κονδύλι..

μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του προυπολογισμού της ΕΕ να προέρχεται από ΗΒ,Γαλλιά κτλ αλλά κάτι πληρώνουμε κ εμείς αναλογικά πάντα..και ναι πιστεύω ότι θα μπορούσαν να διατεθούν σε πιο χρήσιμα έργα τα λεφτά. πχ κάτι απλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι στην απόσυρση των αυτοκινήτων..(αντί για 500ε να ξεκίναγαν από 1000ε)

ή έστω και στο συγκεκριμένο θέμα με τα μαθητικά που είναι πολύ σημαντικό(και ναι θα γούσταρα με χίλια κ εγώ όταν ήμουν γυμνάσιο να ερχόταν κάποιος κ να μου πει , πάρε παιδάκι μου ένα netbook) θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση. και να παίρνεις όντως netbook που να αξίζει 450ε κ όχι να αξίζει 250 κ 300. τι με νοιάζει εμένα η τόνοση των καταστημάτων. ας έδινε με άλλο τρόπο τα έξτρα 150 -200ε στις επιχειρήσεις για να μην φαινόταν τόσο ξεφτίλα, ποιος ο λόγος να βαφτιστεί μαθητικό κουπόνι των 450 κ όχι μαθητικό κουπόνι των 300 + επιχειρηματικό bonus των 150.. ήμαρτον. δεν είπα ότι δεν είναι καλό μέτρο. καλό είναι σίγουρα αλλά όχι κ ότι μας κάναν χάρη. αυτό που λέει κ ο free-ς. όχι να κάνουμε κ τους κινέζους λες κ δεν ξέρουμε τι γίνεται στην αγορά.δεν έβρεξε ξαφνικά κουπόνια. κάποιοι τα τσέπωσαν χοντρά κ άφησαν εσάς να "βασανίζεστε" τι είναι το καλύτερο για τα μικρά κ τα καλύτερα "δώρα".δώρα χρυσοπληρωμένα. δώρα άδωρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...