Προς το περιεχόμενο

Μαθητικο Laptop

Georgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Επειδή κι εγώ είμαι δικαιούχος, (αν και θα χρησιμοποιώ τον προσωπικό μου φορητό Η/Υ λόγω προβλημάτων όρασης...), δεν έχω καταλήξει ακόμα στην επιλογή μου. Η "μεγάλη" οθόνη συνοδεύεται από ένα επεξεργαστή μικρότερης ταχύτητας απ' ότι ένα κανονικό netbook. Μπέρδεμα τελικά...

Έχουμε βέβαια χρόνο ακόμη, (σήμερα είπα στα παιδιά να μην βιαστούν ακόμα, μου έκανε όμως εντύπωση το γεγονός ότι ήδη πολλά παιδιά τον παράγγειλαν).

Φίλε Γιάννη γιατί αναφέρεσαι στα Καρφούρ; Έχουν κάποια καλή προσφορά;

Φίλε Γιώργη, περιμένω την άποψή σου επίσης...(αδελφή γαρ)!

Ναι συνοδευεται απο μικροτερο επεξεργαστη, ο οποιος ομως ψυχεται παθητικα και με νεοτερο chipset γραφικων, το οποιο μπορει να κανει decode HD videos.

Για τις προσφορες του καρφουρ, διαβασε πιο πισω το thread.

Αν εχεις προβλημα ορασης μην αγορασεις καποιο με 11ρα οθονη, καθως εχουν μεγαλυτερη αναλυση και αρα τα γραμματα ειναι ακομα μικροτερα απο αυτα με τις 10ρες.

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ GeorgeMan, είναι αλήθεια πως ούτε καν έχω δει notebook μέχρι τώρα και συνεπώς δεν μπορώ να έχω γνώμη (αν και τελικά κλείνω προς τον Asus 1005HA, όπως και εσύ είπες).

Όμως κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη, περιμένω...

Δημοσ.

Μπάχαλο η ολη κατασταση. Ο αδερφος μου που δικαιουται netbook ως μαθητης της 1ης γυμνασιου, ηθελε το Asus EeePC 1005HA Black. Στα Public που πηγαμε 2 φορες, μας ειπανε οτι θα φερουνε Πεμπτη-Παρασκευη. Αφου πηγαμε σημερα να παρουμε το Asus, μας λενε οτι δεν θα φερουν καθολου!:shock: Εχουνε μονο 4 μοντελα διαθεσιμα αυτη τη στιγμη, τα HP Mini 110c-1150ev, Lenovo S10-2, Acer Aspire ONE 531h-0Bk και Compaq Mini 110-1030sv. Τελικα αναγκαστηκά επελεξε το Compaq μιας και τα υπολοιπα δεν του αρεσαν τοσο. Στα Μultiδrama μια απο τα ιδια. Λιγους Αsus που θα φερνανε, εχουν "φυγει" κιολας. Προφανως, διαθεσανε ολα τα Asus σε Αθηνα-Θεσσαλονικη και αφησανε τα υπολοιπα μοντελα για τους επαρχιωτες.:rolleyes:

Δημοσ.

Η διαθεσιμοτητα σε 11.1'' κ 11.6'' θα ειναι μεχρι και την Τριτη το πολυ σας το λεω διοτι κατι ξερω...προτιμηστε της αρεσκιας σας μηχανημα αν και οπως εχω πει ολα ειναι τα ιδια ακριβως.Για ενα πιτσιρικι σιγα την διαφορα...

Εχω να κανω την εξης σημειωση οτι σαν λαος για ακομα μια φορα καταλαβα γιατι παμε συνεχεια προς τα πισω. Παρατηρω οτι μολις μεσα σε 2 μερες το μεσο ορο εχουν δωθει γυρω στα 100 κομματια απο καθε καταστημα στις μεγαλες αλυσιδες. Μιλαμε για μεγαλη εισροη κοσμου στα καταστηματα λες και μοιραζουνε τα εκκατομυρια....σιγα καλε κυρατσα....θα το παρεις τι φωναζεις μεσα στα αυτια μας!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επισης ειχανε γινει καποιες προ-παραγγελιες συμφωνω και καποια δεν ηρθανε ,αλλα θα ερθουνε απο εβδομαδα εεε ενταξει ουτε ο κοσμος χαλασε ουτε και το μικρο δεν θα μπορεσει να μην διαβασει και να διαπρεψει στο σχολειο...υπομονη θελει ..ουτος η αλλος μεχρι τις 31/10 ειναι το μετρο αυτο.Αλλα ημαστε γυφτοι πραγματικα **παιρνουμε κατι που δεν μας αρεσει για το δωρο μονο** δηλαδη ρε παιδια ελεος...

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να περιμένουμε μέχρι το τέλος και να τσιμπίσουμε κάτι καλύτερο από τα υπερτιμολογημέρα παλιά μοντέλα που τώρα δίνουνε (και ξεφορτώνονται επικερδώς) ή στο τέλος δεν θα έχουμε εκ των πραγμάτων δικαίωμα επιλογής λόγω έλλειψης stock; Πήγα σήμερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ, MULTIRAMA (Καλαμαριά), WIND, ΓΕΡΜΑΝΟ και δεν έχουν τίποτα (το ΠΛΑΙΣΙΟ είχε κάτι τελευταία κομμάτια).

Επίσης πήρε κανένας το μοντέλο του ΠΛΑΙΣΙΟ με 11' οθόνη για να μας πει τις εντυπώσεις του;

Δημοσ.

Δείτε πόσο κάνει το netbook ASUS 1005 STUDENT με διπλό λειτουργικό και 3 χρόνια εγγύηση παρακαλώ!!!!!! 311,50 ευρώ!!!!!!http://www.skroutz.gr/s/90968/Asus-Eee-PC-1005HA-Student-Edition.html

Γιατί τα δείναμε 450 ευρώ με το κουπόνι?????

Κάποιο μαγαζί το δικαιολόγησε για τα χρόνια εγγύησης κτλ!!!!!!!!

Τώρα τι έχει να πει?????

Οπότε τα ''δωρα'' δεν είναι δώρα , τα πληρωθήκανε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με τη διαφορα!!!!!!!!

Αντί να βγάλουνε αξιόλογα μηχανήματα , ξεσαβουρώσανε τα παλια και μας κάνανε και ''δωρα'' με το αζημίωτο φυσικά :X

Α ρε να μη πω τίποτα άλλο γιατί θα πω βαριές κουβέντες:X:X:X:X

Γιατί ειπώθηκε πως μας χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάζουμε στα δόντια , δηλαδή επειδή ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ να πάρουμε μηχάνημα θα πούμε ευχαριστώ και δεν θα το ψάξουμε?????? να κερδίσουν οι κερδοσκόποι και ειδικά ορισμένοι που ούτε ''δωρα'' δεν κάνουν? :X καλα πάμε!!!!

ΞΕΦΤΙΛΑ

Δημοσ.

Μήπως πήρε κανείς το 1101ha για να μας πει εντυπώσεις από τον επεξεργάστη;

Η τουλάχιστον το acer που έχει τον ίδιο επεξεργαστή;

Λέω να το πάρω αλλά σκέφτομαι μήπως είναι αργό...

Δημοσ.
Δείτε πόσο κάνει το netbook ASUS 1005 STUDENT με διπλό λειτουργικό και 3 χρόνια εγγύηση παρακαλώ!!!!!! 311,50 ευρώ!!!!!!http://www.skroutz.gr/s/90968/Asus-Eee-PC-1005HA-Student-Edition.html

Τώρα τι έχει να πει?????

Οπότε τα ''δωρα'' δεν είναι δώρα , τα πληρωθήκανε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με τη διαφορα!!!!!!!!

Αντί να βγάλουνε αξιόλογα μηχανήματα , ξεσαβουρώσανε τα παλια και μας κάνανε και ''δωρα'' με το αζημίωτο φυσικά :X

Γιατί ειπώθηκε πως μας χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάζουμε στα δόντια , δηλαδή επειδή ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ να πάρουμε μηχάνημα θα πούμε ευχαριστώ και δεν θα το ψάξουμε?????? να κερδίσουν οι κερδοσκόποι και ειδικά ορισμένοι που ούτε ''δωρα'' δεν κάνουν? :X καλα πάμε!!!!

ΞΕΦΤΙΛΑ

respect.:shifty:

Δημοσ.

Τώρα τι έχει να πει?????

ΞΕΦΤΙΛΑ

Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Το υπουργείο ανακοίνωσε πως φέτος θα πάρουν οι μαθητές της α' γυμνασίου netbook ΔΩΡΕΑΝ. Πλήρωσες το netbook; Δεν ήταν όντως δωρεάν; Λέει κάπου πως θα δώσουν και ρέστα ένα κατοστάρικο για να πάρει ο μπαμπας 1TB για να βάζει τα torrents του;

Δημοσ.
Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Το υπουργείο ανακοίνωσε πως φέτος θα πάρουν οι μαθητές της α' γυμνασίου netbook ΔΩΡΕΑΝ. Πλήρωσες το netbook; Δεν ήταν όντως δωρεάν; Λέει κάπου πως θα δώσουν και ρέστα ένα κατοστάρικο για να πάρει ο μπαμπας 1TB για να βάζει τα torrents του;

Aυτό κατάλαβες?

Δεν σου κάνει εντύπωση πως όλα τα netbook που έκαναν student ήταν τα υποδεέστερα και τσίμα τσίμα πληρούν τις προδιαγραφές?

Γιατί δεν έχει ούτε ένα τον επεξεργαστή N280????

Γιατί το asus 1005 το φέρνουν στην φθηνότερη έκδοση 1005 HA-M και όχι την 1005ΗΑ-V που έχει καλύτερο επεξεργαστή έχει bluetooth και άλλα?????

Γιατί φέρνουν τα BRAND netbook 16αρια με τον υποδεέστερο επεξεργαστή (ουτε καν τον Ν270)και όχι με τον N280 που υπάρχει η έκδοση αυτή?????

Γιατί....:X

Γιατί....:X

Μήπως δεν φτάνουν τα 450 ευρώ?????????:X

Για να μας κάνουν ''δώρα"????? Ακου δώρα? που τα πουλάνε αυτά?????

Θα προτιμούσα να του έβαζε το υπουργείο χέρι , να τους είχε πάρει τιμές για συγκεκριμένα μοντέλα και ας έδινε και λιγότερη επιδότηση ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα και για άλλες τέτοιες ενέργειες!!!!!!!

Ξέρεις τι δύναμη έχει η μαζική αγορά τόσων χιλιάδων μαζεμένων υπολογιστών?

Γιατί την δύναμη αυτή δεν την αξιοποίησε και άφησε τα μαγαζιά να κάνουν ότι θέλουν????

Με βάζει σε σκέψεις!!!

ΥΓ Αυτό με τα δώρα δεν κατάλαβα,, είναι σαν τα συμβόλαια των κινητών που πληρώνοντας παραπάνω πάγιο σου λέει ότι έχεις και τάδε ''δωρεάν'' χρόνο ομιλίας:X τι δωρεάν ρε φίλε τα πληρώνω, δεν δίνω γι'αυτό το λόγο παραπάνω πάγιο???????

Ελεος δηλαδή:X

Δημοσ.

ΥΓ Αυτό με τα δώρα δεν κατάλαβα,, είναι σαν τα συμβόλαια των κινητών που πληρώνοντας παραπάνω πάγιο σου λέει ότι έχεις και τάδε ''δωρεάν'' χρόνο ομιλίας:X τι δωρεάν ρε φίλε τα πληρώνω, δεν δίνω γι'αυτό το λόγο παραπάνω πάγιο???????

Ελεος δηλαδή:X

Και ξαναλέω: Πήρες καμιά δωροεπιταγή των 450 ευρώ; Δεν νομίζω, ένα κουπόνι για netbook πήρες. Αν μοίραζαν ένα συγκεκριμένο, χωρίς κουπόνια κλπ έξω απ'τα σχολεία δεν θα φώναζε κανείς....

Ας έγραφε και ότι κάνει 4.000 ευρώ το netbook, τι σημασία έχει; Σημασία έχει ότι αυτά πήραν την έγκριση του υπουργείου και τέλος.

Δημοσ.
Και ξαναλέω: Πήρες καμιά δωροεπιταγή των 450 ευρώ; Δεν νομίζω, ένα κουπόνι για netbook πήρες. Αν μοίραζαν ένα συγκεκριμένο, χωρίς κουπόνια κλπ έξω απ'τα σχολεία δεν θα φώναζε κανείς....

Ας έγραφε και ότι κάνει 4.000 ευρώ το netbook, τι σημασία έχει;

Ασχολίαστο.....

Σημασία έχει ότι αυτά πήραν την έγκριση του υπουργείου και τέλος.

Λάθος!

Το υπουργείο είπε το μίνιμουμ των απαιτήσεων απο ένα τέτοιο υπολογιστή!!!!

Αυτοί κάνανε student οποιο θέλανε;)

Δημοσ.

Οι αντιπροσωπίες τα κάνανε, όχι το εκάστοτε κατάστημα (πλαίσιο, multirama κλπ).

Δημοσ.
Ασχολίαστο.....

Λάθος!

Σε τι ακριβως υστερει το συγκεκριμενο πχ, απο τις προδιαγραφες του υπουργειου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...