Προς το περιεχόμενο

Μαθητικο Laptop

Georgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δώστε μου τα φώτα σας για ένα μαθητικό laptop.

Πως σας φαίνεται αυτό?

Μαθητικό Netbook Asus EEE PC 1101HA Λευκό

Θέλω κάτι με μεγαλύτερη οθόνη, μη βγάλει και τα μάτια του ο μικρός και έχω ακούσει ότι τα Asus σε γενικές γραμμές είναι καλά. Από δώρο λέω να του πάρω το πολυμηχάνημα HP (γιατί βασικά έχει αρχίσει να τα παίζει ο εκτυπωτής στο σπίτι lol).

Επειδή βλέπω διάφορα δώρα από άλλα καταστήματα που δίνουν 3G Internet. Καλά ρε παιδιά είστε σοβαροί, ποιος γονέας θα πάρει κάτι τέτοιο στο παιδί του και θα του δώσει χωρίς έλεγχο πρόσβαση στο Internet σε αυτήν την ηλικία; Έτσι το σκέφτομαι εγώ.

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σας για το Asus.

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ για το ίδιο θα πάω αλλα σε μαύρο.Πολύ καλη οθόνη και αυτονομία και απ'οτι διαβαζω σε λιγο καιρο θα ερχεται με τα 7αρια επάνω οποτε αναμενεται και καλη υποστηριξη για μελλοντικη αναβαθμιση.Απο δώρο θα παω για το σετακι http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?currentCMSArticleId=501&id=501 γιατι πιστευω οτι ειναι καλο πακετο και γιατι εκτυπωτη και scanner εχω.Οσο για τις προσφορες για internet συμφωνω με οσα λες παρα το γεγονος οτι στον υπολογιστη θα υπαρχουν προγραμματα γονικου ελεγχου.

• Moderators
Δημοσ.
Είμαι ανάμεσα στο fujitsu m2010 και το asus 1101.Ποιο να πάρω;

Και από ποιο κατάστημα;

Θα βοηθουσες λιγο αν μας ελεγες γιατι εισαι μεταξυ αυτων.

Εγω παντως θα ελεγα το 1101HA, λογω μεγαλυτερης οθονης :-)

Δημοσ.

Επειδη ολα εχουν 99% ιδια χαρακτηριστικα

Το πιο βασικο που θα πρεπει να κοιταξετε σ' οποιοδηποτε netbook ειναι η δυνατοτητα αναβαθμισης μνημης.

Το acer aspire one DX150 εχει ελευθερο slot που ειναι πανευκολο να βαλεις επιπλεον dimm. To ιδιο και το msi wind αν και πρεπει να λυσεις 6 βιδες απο κατω αλλα ειναι σχετικα ευκολο γιατι εχει κι αυτο ελευθερο slot.

Tελος αυτο που θα προτεινα ειναι το Dell Mini 10 το οποιο εχει slot αλλα οχι ελευθερο γιατι εκει εχει την κυρια μνημη (1GB). Ομως βγαινει το 1Gb και μπαινει (δυσκολα γιατι πρεπει να το λυσεις ολο) dimm των 2Gb.

To Fujitsu m2010 φαινεται καλο αλλα δεν ξερω τι wlan φοραει

Eπισης καλο ειναι να προτιμησετε επεξεργαστη N270 (1.6GZ) αντι Ζ520 (1.3GZ)

Δημοσ.
Θα βοηθουσες λιγο αν μας ελεγες γιατι εισαι μεταξυ αυτων.

Εγω παντως θα ελεγα το 1101HA, λογω μεγαλυτερης οθονης :-)

Στο m2010 υπάρχει καλύτερος επεξεργαστής,επεκταση μνημης και απο ότι εχω δει σε reviws καλή οθόνη.Το 1101ha έχει μεγαλύτερη και καλύτερης αναλυσης οθόνη,μεγάλη αυτονομία,καλό wi-fi.Στα μείον επεξεργαστης και η 1gb ram.

Για αυτό είμαι αναμεσα σε αυτα τα δύο.

Απο ποιο κατάστημα να το πάρω;

• Moderators
Δημοσ.

Για μενα το προ(ω?)τερημα της οθονης υπερνικά ολα τ αλλα (εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα για επιπλεον ραμ).

Τωρα το "καλο wifi" τι σημαινει? Με ολα δε κανεις τη δουλεια σου μεσα στο σπιτι σου?

Δημοσ.

Εμάς μιας και δεν μας ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης (έχουμε μεγάλο laptop) δεν είναι καλή επιλογή αυτό που έχει 2 μνήμη και 250 σκληρό? Ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν 1 μνήμη και 160 σκληρό.

Τι λέτε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909220

• Moderators
Δημοσ.

Με αυτο σου δινουν δωρο ενα PSP ή μια οθόνη 19" ή ενα GPS νομιζω.

Αν σε ενδιαφερει κατι απο αυτα καλως... ειδαλλως σιγα, 25€ κανει μια ραμ. Οσο για το δισκο, πραγματικα χρειαζεσαι πανω απο 160?

Δημοσ.

Λίγο από εδώ λίγο από εκεί... Δεν θέλω να δώσω χρηματα για το σχολικό λαπτοπ. Ο μικρός θέλει να πάρει το mp3 και τον εξωτερικό σκληρό δίσκο 1 ΤΒ.

Δημοσ.
Εμάς μιας και δεν μας ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης (έχουμε μεγάλο laptop) δεν είναι καλή επιλογή αυτό που έχει 2 μνήμη και 250 σκληρό? Ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν 1 μνήμη και 160 σκληρό.

Τι λέτε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909220

Οπως το κοζαρω μου φαινεται οτι ειναι το Asus. Eιδικα αν φοραει Atheros wlan

Ετσι κι αλλιως εχει ελευθερο slot ενα dimm 1gb 8 euro εχει ( αλλα κανει τρομερη διαφορα στις επιδοσεις) και δισκο αμα θες βαζεις και 500Gb (με επιπτωση στην καταναλωση)

• Moderators
Δημοσ.
Λίγο από εδώ λίγο από εκεί... Δεν θέλω να δώσω χρηματα για το σχολικό λαπτοπ. Ο μικρός θέλει να πάρει το mp3 και τον εξωτερικό σκληρό δίσκο 1 ΤΒ.

Α οκ, τοτε "αναγκαστικα" αυτο. (η αλλη επιλογη ειναι το 1005HA).

Δημοσ.

Σημερα το παρήγγειλα απο saturn το asus eee 1005HA-M

Το φυλάδιό τους δίχνει πως έχει bloutooth http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_geraka.php

Δεν το είχαν το συγκεκριμένο ζωντανά για να το διαπιστώσω!!!!

Σε ερώτησή μου , μου είπαν πως έχει bloutooth αλλά όσο και να έψαξα στο διαδύκτιο δεν βλέπω bloutooth!

Eσείς τι λέτε?

Το ενσωματωμένο bloutooth μου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...