greekparot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας, Εχω ενα αρχειο pdf περιπου 60 σελιδες. Και μου ειναι πολυ κουραστικο να καθησω να το διαβασω ολο μπροστα στον Η/Υ διοτι ειναι κ' στην Αγγλικη γλωσσα. Πατησα print αλλα μου εβγαλε οτι δεν μου επιτρεπει γιατι εχει security permission. Υπαρχει μηπως καποια λυση; Να το εκτυπωσω με καποιον αλλο editor περαν του foxit reader;
openway Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 για ψαξε λιγο στο google για "pdf password recovery / remover"
Praetorianos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν γνωρίζω αν γίνεται με κλειδωμένα PDF και τι είδους κλείδωμα είναι αυτό αλλά δες αν μπορείς να το μετατρέψεις σε .doc με κάποιο OCR πρόγραμμα και μετά να το εκτυπώσεις. Μερικά έχω ακούσει ότι κάνουν bypass το password αλλά μπορεί να μην ισχύει, δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά για να είμαι σίγουρος.
Anubis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 >http://www.ensode.net/pdf-crack.jsf Για δοκιμασε αυτο. Κανεις upload το αρχειο
greekparot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το pdf δεν εχει password για να το κανω unlock, ανοιγει κανονικα, απλα δεν μπορω να το εκτυπωσω. Επισης ουτε με μετατροπη απο pdf -> doc πιανει. Anubis13 μια απ' τα ιδια ουτε μ' αυτο το site δεν γινεται κατι. Αν γνωριζει και καποιος αλλος κατι ας ενημερωσει. Ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια.
random Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 αυτό σίγουρα κάνει δουλειά, αλλα κοστίζει PDF Password Remover και αυτό -δεν το έχω δοκιμάσει- αλλα ειναι δωρεάν Freeware PDF Unlocker (κάνε του ενα antivirus check, καλου κακού.. )
alerasta Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Passware Μόλις με 420€ η full έκδοση...
xantxmar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 χρησιμοποιησε το [PDF Split-Merge] απο το {_ttp://www.verypdf.com} 1η ενεργεια - ενωσε (merge) τα αρχειο σου μαζι με ενα αλλο (μικρο) ετσι θα δημιουργυθει ενα νεο αρχειο το οποιο ειναι ηδη σπασμενο. 2η ενεργεια - χωρισε το νεο αρχειο (split) και εχεις ξεκλειδωτο αυτο που θες Σημειωση στην ενωση μπορεις να χρησιμοποιησεις 2 φορες το ιδιο αρχειο οποτε καθεις split σε 2 κομματια. καλη επιτυχια :-D:-D
.:VenoM:. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 κατεβασε αυτό το προγραμμα,είναι trial αλλά κάνει την δουλειά που θες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.