discoman67 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Είχα αγοράσει προ τριετίας το φοβερό και τρομερό USR 9108 wireless modem-router και ήμουνα στον ΟΤΕ. Δεν είχα κανένα πρόβλημα συνδέσεων-αποσυνδέσεων κλπ. Αποφάσισα να πάω στην HOL γιατί θεώρησα ελκυστική την προσφορά της. Τη μέρα που πραγματοποιήθηκε η αλλαγή φυσικά κόπηκε το internet. Έκανα reset το router και επιχείρησα να μπω με την ip του όπως πάντα για να βάλω τις καινούριες ρυθμίσεις. Δεν έμπαινε με τίποτα....Προφανώς σκέφθηκα δεν είναι συμβατό με την HOL. Έβαλα το router της HOL και όλα δούλεψαν μια χαρά. To Robotics δείχνει ότι κουμπώνει στο dslam και με τον υπολογιστή μου επίσης αλλά δεν μπορώ να μπω με την IP(192.168.1.1) για να το ρυθμίσω. Δυστυχώς το δοκίμασα και σε έναν φίλο μου που είναι στο ΟΤΕ αλλά τα ίδια.... Ερωτώ: Πως γίνετε τα λαμπάκια όλα να είναι σωστά και να μην μπορώ να μπω με την IP? Χάλασε? Και αν χάλασε μπορώ να στραφώ εναντίον της HOL για να με αποζημιώσει δεδομένου ότι σταμάτησε να δουλεύει την στιγμή που άλλαξε ο πάροχος? Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ
zoug100 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 βαλτο σε PPPoE-LLC.Και εγω hol εχω και δουλευει κανονικοτατα με ενα Philips CGA3600 που ειχα απο connx και με ενα Siemens CL110 απο forthnet που μου χε δωσει ενας φιλος
androu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 κάντου ένα reset για να δείς μήπως έρθει στα ίσια του.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Είχα αγοράσει προ τριετίας το φοβερό και τρομερό USR 9108 wireless modem-router και ήμουνα στον ΟΤΕ. Δεν είχα κανένα πρόβλημα συνδέσεων-αποσυνδέσεων κλπ. Αποφάσισα να πάω στην HOL γιατί θεώρησα ελκυστική την προσφορά της. Τη μέρα που πραγματοποιήθηκε η αλλαγή φυσικά κόπηκε το internet. Έκανα reset το router και επιχείρησα να μπω με την ip του όπως πάντα για να βάλω τις καινούριες ρυθμίσεις. Δεν έμπαινε με τίποτα....Προφανώς σκέφθηκα δεν είναι συμβατό με την HOL. Έβαλα το router της HOL και όλα δούλεψαν μια χαρά. To Robotics δείχνει ότι κουμπώνει στο dslam και με τον υπολογιστή μου επίσης αλλά δεν μπορώ να μπω με την IP(192.168.1.1) για να το ρυθμίσω. Δυστυχώς το δοκίμασα και σε έναν φίλο μου που είναι στο ΟΤΕ αλλά τα ίδια....Ερωτώ: Πως γίνετε τα λαμπάκια όλα να είναι σωστά και να μην μπορώ να μπω με την IP? Χάλασε? Και αν χάλασε μπορώ να στραφώ εναντίον της HOL για να με αποζημιώσει δεδομένου ότι σταμάτησε να δουλεύει την στιγμή που άλλαξε ο πάροχος? Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ βρε παιδια σοβαρευτειτε λιγακι.τι θα πει οτι να σε αποζημιωσει επειδη σταματησε να παιζει οταν πηγες στην Hol>οτι δεν μπορεις να μπεις στο μενου σημαινει οτι κατι εχει πειραχτει ειτε στο pc σου ειτε στον ρουτερ.λες να εκαναν μαγικα απο μακρια και να σταματισε να παιζει?μηδενισε το στα εργοστασιακα οπως σου ειπαν τα παιδια και δοκιμασε παλι να ξαναμπεις.β.κανεις επισης δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιζει οποιαδηποτε ρουτερ σε οποιαδηποτε γραμμη.κανονικα εχουν φτιαχτει για να παιζουν παντου αλλα μπορει να θελει μια διαφορετικη ρυθμιση η ενα firmware update.οποτε καντο reset sta default ξαναδοκιμασε να το σεταρεις με pppoe/llc πλεον και δες αν παιζει.και ουτε σημαινει οτι ειναιτο τρομερο και φοβερο το usr
discoman67 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά ευχαριστώ κατ'αρχάς για την γρήγορη ανταπόκριση. Νομίζω ότι δεν με καταλάβατε. Το router δούλευε άριστα για 2 χρόνια και από την ημέρα που άλλαξε ο πάροχος σταμάτησε να δουλεύει. Έχω κάνει άπειρα resets αλλά μάταια. Δεν μπαίνει ο υπολογιστής στο router με την IP του 192.168.1.1(default από το εργοστάσιο). Υπ' όψιν ότι προσπάθησα με τέσσερις διαφορετικούς υπολογιστές να μπω και στην ΟΤΕΝΕΤ και στην HOL.Τα λαμπάκια του ανάβουν κανονικά(δείχνει ότι κουμπώνει στο dslam ότι επικοινωνεί με το PC στην ethernet που το συνδέω φυσικά δεν ανάβει το inernet) ΥΓ:Δοκίμασα και με διαφορετικές IP μήπως....(192.168.2.1,192.168.62.1, 192.168.1.254 κλπ)
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και η αλλαγή παρόχου δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην επικοινωνία PC-router: Δοκίμασες να σετάρεις την κάρτα δικτύου του PC σου ώστε να παίρνει αυτόματα ρυθμίσεις από τον DHCP server του router; .
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά ευχαριστώ κατ'αρχάς για την γρήγορη ανταπόκριση.Νομίζω ότι δεν με καταλάβατε. Το router δούλευε άριστα για 2 χρόνια και από την ημέρα που άλλαξε ο πάροχος σταμάτησε να δουλεύει. Έχω κάνει άπειρα resets αλλά μάταια. Δεν μπαίνει ο υπολογιστής στο router με την IP του 192.168.1.1(default από το εργοστάσιο). Υπ' όψιν ότι προσπάθησα με τέσσερις διαφορετικούς υπολογιστές να μπω και στην ΟΤΕΝΕΤ και στην HOL.Τα λαμπάκια του ανάβουν κανονικά(δείχνει ότι κουμπώνει στο dslam ότι επικοινωνεί με το PC στην ethernet που το συνδέω φυσικά δεν ανάβει το inernet) ΥΓ:Δοκίμασα και με διαφορετικές IP μήπως....(192.168.2.1,192.168.62.1, 192.168.1.254 κλπ) μαλλον δεν ειχε χρειατει ναμπεις ποτε στο itnerface tou router επειδη επαιζε κανονικα και οταν χρειαστηκε να μπεις τοτε δεν εμπαινε και απλα το ειδε εκεινη την ημερα.ο provider δεν μπορει να σου κανει κατι.δοκιαμσε αυτο που ειπε ο parsifal και αν δεν παιξει καντο reset στα εργοστασιακα
discoman67 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και η αλλαγή παρόχου δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην επικοινωνία PC-router: Δοκίμασες να σετάρεις την κάρτα δικτύου του PC σου ώστε να παίρνει αυτόματα ρυθμίσεις από τον DHCP server του router; . Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Ξέχασα ότι είχα ορίσει σταθερή διεύθυνση στο παλιό router το οποίο ήταν ένα Philips CGA5722N/TE (192.168.2.1) οπότε δεν έμπαινε με τίποτα...Έδωσα αυτόματη διεύθυνση και BINGO!!! Πραγματικά έχει διαφορά, με το Robotics πετάει!!!!! Άσε που ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το wireless και οι υπόλοιποι υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι με ethernet δεν βγαίνουν ούτε κλάσμα δευτερολέπτου από το internet(δεν το έχω δει σε κανένα άλλο router αυτό, έχω δοκιμάσει BAUDTEC,SAGEM,THOMSON και όλα στιγμιαία κόβουν το internet όταν ανοιγοκλείνεις το wireless) Καλό και σταθερό το PHILIPS αλλά το US ROBOTICS δεν παί-ζε-ται
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 απλα λενε οτι μπουκωνει ευκολα το usr.και κατι αλλο που υπηρχε απο το 9105 μεχρι και το 9108 νομιζω ηταν οτι αμα πεσει μονο το ppp και οχι και το adsl μαζι δεν κανει προσπαθεια να το ξανασηκωσει.και με διαφορα firmware ειχαν πει οτι δεν ειχε διορθωθει και οσοι το ειχαν για rapidshare ειχαν φτιαξει script.το 9112 δεν το ειχε παντως αυτο το θεμα.γενικος για τα Usr η ακους τα καλυτερα η τα χειροτερα.
pigeon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 οπως τα λες poulinos, ισχυει ακομα αυτο για το 9107 με τελευταίο firm. Μεχρι που το αλλαξα πριν ~1 χρονο, μολις επεφτε το ppp δοκιμαζε 2-3 φορές κι αν δεν περναγε το user/pass (συχνο σε ΟΤΕ) σταμάταγε την προσπάθεια.
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 πολλες φορες αναλογως πως θα πεσει η συνδεση μπορει να θελει κανα λεπτο απο τον provider για να ξαναπερασει το Username σου στο radius οποτε να εχει δοκιμασει ηδη 2-3 φορες και μετα stop.απορω γιατι δεν το εχουν φτιαξει με firmware.
DDoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 οπως τα λες poulinos, ισχυει ακομα αυτο για το 9107 με τελευταίο firm. Μεχρι που το αλλαξα πριν ~1 χρονο, μολις επεφτε το ppp δοκιμαζε 2-3 φορές κι αν δεν περναγε το user/pass (συχνο σε ΟΤΕ) σταμάταγε την προσπάθεια. Δυο φορες δοκιμαζει ακομη. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλα ρουτερακια αλλα μονο για home καταστασεις
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 απλα μια αλλαγη ειναι στο configuration να το βαζεις να στελνει συνεχεια request και εφοσον ολο και καποιοι θα εχουν κανει παραπονο δεν ειναι κοπος να το αλλαξουν στο firmware.κατα τα αλλα εχω ακουσει και απο καποιους οτι μπουκωνει ευκολα με πολλα connections
DDoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 απλα μια αλλαγη ειναι στο configuration να το βαζεις να στελνει συνεχεια request και εφοσον ολο και καποιοι θα εχουν κανει παραπονο δεν ειναι κοπος να το αλλαξουν στο firmware.κατα τα αλλα εχω ακουσει και απο καποιους οτι μπουκωνει ευκολα με πολλα connections μεχρι το 9107 μπουκωνανε ναι, λογω χαμηλης συνολικης μνημης. Απο 9108 και πανω δεν ειχαν προβλημα αν και δε τα δοκιμασα και πολυ θα ελεγα, εξαλλου usr ηταν μεχρι το 9107, μετα ηταν 3com, για αυτο και σταματησε η παραγωγη τους
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 για το 9105,9106 ειχα ακουσει τα περισοτερα για μπουκωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.